Ma olen küll siuke vend kes uut masinat osta ei tahaks. 10-12 aasta vanused masinad vastavad minu nõuetele täielikult veel. Mugavus tähendab täna mulle sama mis 10 a tagasi, seetõttu ostaks enne mingi W140, ja lapiks sinna remondiraha sisse ja kestaks niikaua kui mul vaja on, kuna hind enam ei kuku. Selle asemel et mingit uuemat Passatit. Linnamasinat vaja, siis krdi mingid cidruni C2 jms ka kommiraha eest.
Minu meelest on juba olukord selline et tasub juba mitut autot pidada, ala suuremat diislit pikemateks otsadeks ja linnamasinat tööle-koju sõiduks. Ikka tuleb odavam kui uus asi osta, ja kaob see remondimure ka ära, kuna kogu aeg varuauto olemas. Kui ainult parkida saab
Üleüldse on kasutatud autosid nii palju ja hind on ikkagi odav ja seetõttu ei näe mõtet kordades rohkem maksta uuema masina eest, mille hoolduskulud on oluliselt suuremad, knowhowd vähem, ja siukseid pahasid lisasid ka juures, ala DPF ja mingid perses DSG-d jms. Kui oleks hirmus palju sõita vaja... Valiksin ikkagi mingi ennast tõestanud 10 masina ja maksaksin pigem selle remonti ja tean et kestab. Selleasemel et uuel autol mingi 2 aasta pärast tüüpveaga kokku puutuksin.
Ja üleüldse

Endal on ikkagi parem tunne kui sõidad 3 aasta vanuse lexusega selle asemel et tutika Kiaga
Kui transafirma boss oleksin ja rekka ostma peaksin, siis ostaksin tutika