Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 23 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tika auto
PostitusPostitatud: 21.02.2014 19:58 
Kasutaja avatar

Mugavad ja praktilised on küll. Sillaosad üpris odavad, mootoriasjad ka väga kallid ei ole. Kui nüüd aga kütusekulu juurde tulla, siis vähe nad küll ei võta. Bensukas ikka rüüpab omajagu ja vabalthingavate puhul on valdavalt tegu 2.5 bensukatega. Automaadi otsas rüüpab linnas ikka omajagu. Tallinnas on linnakulu 13+ kindlasti. Linnakulu all pean ma silmas siis ikka sõitmist liiklusega ajal. Maanteel on täitsa mõistlik 7. Manuaali otsas see linnakulu kindlasti väiksem, aga üle 10 jääb ikkagi. Mul on praegu 2500km keskmine kulu 12. Ilmselt kuskil 40% sellest on maantee ja 60% linn, sealhulgas sellest 60st ehk 20% on rakvere linn. Niiet öko ta küll kuskilt otsast ei ole, samas originaalvedrustusega on oma aastakäigu ja hinna kohta väga mugav auto. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 13:29 

Kui volvo siis kindlasti KAS diisel või T5 (esimese puhul kyttekulu väga OK ja viimase puhul kyttekulu ümber jahumine on üleliigne)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 16:14 
Kasutaja avatar

Teemas mainitud Tika Auto ju teada tuntud diisel Volvode müüja :D Lihtsalt loll ostja ei tohi olla.

Muidu 1.9TD V40 või 2.5TD V70 on väga head valikud, T5 asemel soovitaks aga hoopis turboga Saab 9-3-e. Üldiselt on nii Volvod kui ka Saabid Eestis põhjuseta väga alahinnatud, seega võid sama raha eest saada palju rohkem autot ;)
Ise eelistaks iga VAG grupi auto puhul enne igakell Saabi või Volvot.
Teemaalgataja mainitud A4 on selgelt ülehinnatud ja minu soovitus on teha proovisõit mõne B5 A4-ga ja siis mõne 9-3 või S70-ga. Remondist rääkides, laguneb see Audi sul enne ära kui rootslane ja jupid kokkuvõttes suht samas hinnas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2014 16:58 
Kasutaja avatar

Et siis Tika auto diisel Volvod on kräpp ja ei tasu vaatama minna?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2014 17:07 
Kasutaja avatar

zombie kirjutas:
Et siis Tika auto diisel Volvod on kräpp ja ei tasu vaatama minna?

Ei usu ,et need diisel volvod seal kräpp on.Tean väga lähedalt ühte isikut kes sinna autosid välisriikidest toob ja üldiselt võin öelda ,et toodud autod on hea või väga hea varustusastmega ,kere poolest pillid ilusad siledad ,hooldusraamatud vahest isegi arved tehtud töödest olemas jne .Hinnad on tõesti seal krõbedad nagu ikka autoaiad keevitavad mõnusalt otsa .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2014 21:19 

Enda oma oli ka Tikast, pole midagi paha öelda. Ega autoaed süüdi pole kui autol mingid mujal riigis hästi peidetud vead on. Või on? Keegi alles rääkis, et ostis esindusest auto ja sai ikka vastu pükse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2014 23:52 

mihkel-m kirjutas:
Mugavad ja praktilised on küll. Sillaosad üpris odavad, mootoriasjad ka väga kallid ei ole. Kui nüüd aga kütusekulu juurde tulla, siis vähe nad küll ei võta. Bensukas ikka rüüpab omajagu ja vabalthingavate puhul on valdavalt tegu 2.5 bensukatega. Automaadi otsas rüüpab linnas ikka omajagu. Tallinnas on linnakulu 13+ kindlasti. Linnakulu all pean ma silmas siis ikka sõitmist liiklusega ajal. Maanteel on täitsa mõistlik 7. Manuaali otsas see linnakulu kindlasti väiksem, aga üle 10 jääb ikkagi. Mul on praegu 2500km keskmine kulu 12. Ilmselt kuskil 40% sellest on maantee ja 60% linn, sealhulgas sellest 60st ehk 20% on rakvere linn. Niiet öko ta küll kuskilt otsast ei ole, samas originaalvedrustusega on oma aastakäigu ja hinna kohta väga mugav auto. :)

Rakveres on lilleoru pood ja kolm valgusfoori. Praktiliselt maanteesõit. seda ei ole vaja küll statistikasse suruda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2014 02:22 

Tika auto, kui sellise kohta julgen väita, et platsikohta ikka väga okei koht!
Isiklikult pole küll ostnud küll aga on ostnud paar tuttavat. Autod olnud pea täpselt sellised nagu müüja väitnud. Eriti hea lisana julgen üles lugeda, et omanik isegi ära maininud konkreetsel autol teadaolevad pisivead (mis pidasid ka paika ja üllatusi polnudki).
Seega julgen soovitada!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 23 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis