S!!M kirjutas:
Fluid kirjutas:
Kusjuures vaatasin praegu et tõepoolest nii on, 125kW on Common Rail ja 103kW pumppihustid. DSG kastidega on probleeme olnud aga kui see ei pane muretsema, siis soovitaks ikkagi proovida seda kasti, kas üldse meeldib. Minule isiklikult näiteks ei meeldi DSG üldse võrreldes klassikalise automaadiga. Mulle ei meeldi et ta selline närviline on ja kuidagi "kandilised võtted" sellel kastil. Raske seletada siin aga ta vahetab käike veidi teistmoodi kui tavaline automaat.
Sõitsid siis mingi perses DSG'ga?
Võrreldes "tavalise" automaadiga on DSG ikka tükkmaad sujuvam - või mida mõtled "kandiliste võtete" ja närvilisuse all?
Terve kasti puhul käiguvahetust sisuliselt ei tunnegi ning seda näeb ja kuuleb põhimõtteliselt ainult pöörete muutumise järgi.
Töökindluse kohapealt väidavad osad, et uuem 7-käiguline olevat vastupidavam, kui vana 6-käiguline, kuid probleeme on mõlemaga ja remont on kulukas.
Olen sõitnud Passatiga millel võis tõepoolest DSG peeses olla, siis olen sõitnud uue 1,4 Octaviaga mill DSG oli närviline ja ei meeldinud, siis 2,0d Superbiga, mis oli samamoodi selline "kandiline". Ainus DSG millega minul normaalne sõita oli, oli 1,8tsi Octavia millel oli 7 käiguline kast. Sellel Octavial oli aga teine häda et sellega ei saanud normaalselt kohalt ära minna.