qpi kirjutas:
hentz kirjutas:
kas 3.5 mootor on väga palju raskem kui 2.5 ning kas istub ilusti vahele või peab palju ümber tegema?
30-40kg raskem. Kui plaanis driftiautole panna siis peaks kindlasti ümber ehitama, mootorit salongi poole tooma. Kui niisama rehvipõletamisautole , siis pole pmst suurt midagi ümber vaja ehitada.
PS! Miks tõsiline driftihuviline ja tulevane võistleja üldse nii amatöörlike küsimusi küsib, jääb mulle mõistatuseks.
Ütlen ausalt ära et bmw'dest ja sierradest ei tea ma siiamaani peaaegu et haisugi, samamoodi ei istu vägapalju arvutis ning googlest leiab 10 erinevat vastusevarianti, ning millist siis neist uskuda? Pealegi on ju lihtsam küsida eestikeeles ja inimese käest kes konkreetselt asja teinud/näinud/tundnud!
Ning keegi pole sündinud driftijaks ma usun, seega olen ka mina see kes alles kevade paiku harjutama tahab/saab loodetavasti hakata...ning on olemas ka drifti inimesi kindlasti kes kunagi isegi mitte enda auto alla roninud pole, veelvähem kätt külge pole pannud aga ikkagi sõidavad ja võistlevad. Mina aga tahan ise teha ja punnida ning sellepärast uurin välja ka parimad lahendused. Auto ja mootorivalik siiski on ühed tähtsaimad alguses..
Tänan avaliku arutelu eest ning urka või kes iganes sa ka pole, kui sul tõesti midagi tarka pole öelda siis mine tee endale kasutaja /kui juba pole/ kusagile delfi naiste foorumisse, seal saad elueest kirjutada kõike mida hing ihkab...

ps! üks ilus video, võibolla keegi pole veel näinud.
http://www.youtube.com/watch?v=M0zAFoklUr0 mis pauer sellel taga võib olla?