Ma ka aiman, miks s4 maha jäi, ta on ju 2,7 turbo, aga bmw on 4 liitrit, bmw 4 liitrise mootori pöördemoment lutib audi lihtsalt ära.
Audi äkki raskem ka?
Too audi oli võibolla veidi kulunum ka, samuti oli tegemist kindlasti quattroga, kuid sellise võimsuse juures nelikvedu sööb tõenäoliselt jõudu, mis bmw-l õnnestub tagaratastega maha kanda kere liigutamiseks.
Esiveo ees on sel neliveol tõesti kiirenduses eelis, aga mitte tagaveo ees, tagaveo ees tuleb nelikveo kiirenduse eelis alles 300-400kw juures välja, jutt siis hea pidamisega tee kattest ja vähe pikemal distantsil kiirendades.
Kohalt võtt ja algne kiirendus on kindlasti nelikveo kasuks.
Nelikvedu on muidugi sellise võimsuse juures tunduvalt ohutum asi ja auto on oskajale paremini juhitav samuti.
E34 on ikkagi niivõrd stabiilne masin ja hea, et tagaveoga on ta ka päris stabiilne, kui just talv välja arvata ja suure gaasi tallamisega juhtuv, kui autost üle ei käi.
Sportautost pole tõesti E34-le vastast, kuna E34 on luksuslik sportautod aga kimamiseks.
s4 ma siiski sportauto alla ei liigitaks, sportaautod on celicad, ferrarid camarod ja muud sellised.
Üks variant oleks võtta 750i 240kw E38, tõsi oluliselt juurde sa sellega midagi ei saa, aga masin oleks teine, pidamiskulud ka muidugi teised.
Üldiselt nii odava raha eest, kiiret ja head autot ei saa.
Pead valima, kas hea kiirendus või mugavus.
Võrdlus siis su praegusega.
E38 750i, võid sa muidugi normaalse raha eest ära chippida jne, saad ka midagi juurde, õieti tehes, eks käigukasti katki mineku oht muidugi suureneb.
Kunagi ju minu arust isegi seesama streetrace kasutaja wirx, omas E38 750i-d ja tema tuunis seda isuga.
E38 750-d algavad siis 45 000 kr-st praegusel masu ajal.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html