Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 26 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi A6 Belgiast?
PostitusPostitatud: 20.07.2010 11:35 

Ega vahet ju pole, nahksisu või riidest, koerale paned ju ikka mingi riidetüki alla. Nahksisule ei jää tõesti vähemalt koeralõhn külge ja karvu on palju kergem puhastada. Ja kui koer palju kaasas reisib, siis on ausalt targem universaal üldse võtta. Turvalisem ka
Ma käisin aastaid mitme koera ja sedaanmasinaga mööda koeranäitusi, ausalt öeldes oli ikka piin küll

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2010 14:23 
Kasutaja avatar

No tegemist on taksiga...vaevalt teda kusagil taga saab hoida, ta rohkem süles. Aga sisi vahet pole kas Belgia Holland või Saksamaa? Ja nagu ma saan aru siis ikka Volvo ettem...kuigi leidsin ühe universaal audi ka mis vastab eelnevalt soovitatud asjadele.
http://www.auto24.ee/used/726965

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2010 14:31 
Kasutaja avatar

Kivisein kirjutas:
No tegemist on taksiga...vaevalt teda kusagil taga saab hoida, ta rohkem süles. Aga sisi vahet pole kas Belgia Holland või Saksamaa? Ja nagu ma saan aru siis ikka Volvo ettem...kuigi leidsin ühe universaal audi ka mis vastab eelnevalt soovitatud asjadele.
http://www.auto24.ee/used/726965

No mina siinkohal Volvot kuidagi etemaks pidada ei oska. Eks see ole maitse asi, kui koer on väike ja universaali selleks tarvis pole - siis sobib terve hulk sedaan A6-sid valikusse. Kas see mootori ja vedava silla valik on mõttetegevuse tulemusena isiklikult valitud või mingi juhuslik kombinatsioon?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2010 15:15 
Kasutaja avatar

Ei, plaanis lihtsalt naisterahvale osta ja 2.0 mootos on piisav, vedava silla suhtes pole näinud sobivat nelikvedu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2010 17:48 
Kasutaja avatar

Ise pole küll omanud, aga c6 A6 pidi päris korralikult kestma, mingeid tüüpvigu kõrvu pole jäänud.
2.0tdi on muidu 1.9tdi järglane, seega peaks samuti töökindluse ja ökonoomsusega hiilgama.

Ennem Volvo ostu proovi kindlasti c6 A6 ka ära, et hiljem kahetsema ei peaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2010 23:23 

Persse, ärge ajage jama. Uuemad Audid kõik lagunevad ja üks häda ajab teist taga. Lööge audiclub.ee lahti ja vaadake, mis mured juba 2005 autoga on. Ega ma nalja pärast oma 98 aasta A4 maha müünud, raha läks nagu musta auku ja tulevik ei paistnud helgem. Mul läks 3 aastaga remonti ca. 60K, teistel kasutajatel läinud 5 aastaga 120K jne. ning seetõttu ma otsutasingi teiste vigadest õppida ja turgu ära lükata. Audit tahad, siis vaata 80'date aastate poole, need kestavad.
Olen kolme Audit omanud 5 aasta jooksul ja mida uuemaks, seda hullemaks läksid.
Audi kohta on ka slõugan - osta Audi, remondi ja naudi!
Muidu on nad ilusad ja mugavad, aga rahapuu pane kasvama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2010 00:11 
Kasutaja avatar

Harry_R kirjutas:
Persse, ärge ajage jama. Uuemad Audid kõik lagunevad ja üks häda ajab teist taga. Lööge audiclub.ee lahti ja vaadake, mis mured juba 2005 autoga on. Ega ma nalja pärast oma 98 aasta A4 maha müünud, raha läks nagu musta auku ja tulevik ei paistnud helgem. Mul läks 3 aastaga remonti ca. 60K, teistel kasutajatel läinud 5 aastaga 120K jne. ning seetõttu ma otsutasingi teiste vigadest õppida ja turgu ära lükata. Audit tahad, siis vaata 80'date aastate poole, need kestavad.
Olen kolme Audit omanud 5 aasta jooksul ja mida uuemaks, seda hullemaks läksid.
Audi kohta on ka slõugan - osta Audi, remondi ja naudi!
Muidu on nad ilusad ja mugavad, aga rahapuu pane kasvama.

Mitte et see jutt nüüd kuidagi ostuabi oleks... Mind ajas natuke muigama mõte, kuidas sa samasuguse jutu AC suvepäevadel üles võtad.
Aga teiste rahakotis ei ole ilus sorida. Mis vaesele imelik, see rikkale loomulik. Kui kellegi arvates mõni automark ilma rahata peetud saab, siis OK. Aga lihtsalt lahmata, et sinu jumalik tarkus sul audist loobuda aitas ja seetõttu tahad ka teistele suurt valgust näidata... on natuke ehk naeruväärne? Ei?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2010 01:23 
Kasutaja avatar

HarryR, tõesti ei taipa, mis kulda ja kardaid sa sinna autosse sellisel juhul ladusid.

Praegune -02a, 11 kuuga 54 000km ning koos kõigega, seejuures rihmad, rullikud, õlivahetused, veermik jne, on investeeritud vast 20 000-25 000.- ...pole palju sellise kilometraasi kohta. Siinkohal pean ära märkima selle, et palju osi on ka ennetavalt vahetusse läinud, mis ehk sõidaks veel mõne aasta.
Endine A6 -99a, sõidetud peres 3 aastaga vast 80 000km ja raha läinud ~20 000.-.
Üks -95a b5 A4 oli küll nuhtlus, mis oli mu esimene ja viimane "Äsja Saksast!" auto (hinnaks oli tol ajal 60 000.-), see lagunes aasta jooksul mehiselt, selle aastaga läks 30 000.- ning lõpuks sõitsin puruks ja müüsin 30k eest maha.

Kümnetest vanematest autodest ei taha rääkidagi, pole midagi nii vastupidavad, nagu vanadele autodele kohta arvatakse, jupid küll soodsamad aga muresid tunduvalt rohkem, seega ei saa vanemaid autosid ka nii üles haipida...auto peab mind teenima, mitte omanik autot. Ühesõnaga vana auto ei tähenda kusagilt otsast automaatselt usaldusväärsust/vastupidavust.

Seega, pole auto süüdi, kui see on ära hooratud ning hooldamata varasemas ajas.
Käest lastud autosse tuleb nii või naa raha laduda, olgu selleks Ford, Toyota või Chevy.

Harry, omatud aastad pole oluline, vaid sõidetud kilometraas. Palju sa sõitsid sellega?

Viimati muutis DeLaBig, 29.07.2010 12:56, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2010 11:38 

+Ex igal automüügil ole oma põhjus. Ju siis nendel meestel läx hästi, kes vaatsaid, et varsti tuleb suurem rahasyst teha et myyks käbe auto maha ja sina sattusid selle õnnetuse otsa. Ja mix vanemad autod arvatakse rohkem kestvat? Sest tihti olid need nii plangud, et midagi ei saandki puruks minna. Aga see võib kõlada natukene naljakalt aga minu jaoks on mugavus ja feim ka tähtsad. 85nda aasta sigariga maja ette veereda ja aastal 2010 4 korda vänta lapata enne kui auto uksed ukse kyljes olevast nupust yxhaaval kinni vajutad ja pärast möödaminnes regullid kõrvalistuja peeglit väljast poolt, et pärast parem sõita oleks, samal ajal kui 20m raadiuses rahvas kihistab naeru - ei aitähh 8)
Aga kindlasti on audist tunduvalt soodsamaid autosid ülevalpidamise mõttes, mis linnapildis on ka täiesti normaalsed liikurid. Samas otsi hoolikalt ja saad endale luksusliku pilli, mille remont ja ylevalpidamis kulud on auto hinna väärilised (PS! sellise auto puhul mina otsiks kindlasti täisvarustuses auto, lihtsam müüa pärast samuti kui juba selline investeering teha sis tahaks juba oma raha eest täit mõnu saada. Ja kui hammas peale ei hakka, sis oota natukne või vali miskit muud. Tahtsid naisele? Peaks ju variante olema kõvasti :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2010 14:45 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
85nda aasta sigariga maja ette veereda ja aastal 2010 4 korda vänta lapata enne kui auto uksed ukse kyljes olevast nupust yxhaaval kinni vajutad ja pärast möödaminnes regullid kõrvalistuja peeglit väljast poolt, et pärast parem sõita oleks, samal ajal kui 20m raadiuses rahvas kihistab naeru - ei aitähh 8)

Ma sõidan suiti igapäevaselt ´86 aasta autoga, kus aknad käivad vändaga, uken nupust lukku ja rool on ilma võimenduseta...ma ma tunnen sellega sõites ennast paremini, kui ´08 aasta "kõik tuled-viled" talveautos...mis suiti kogub kuskil tolmu..kui naine just sellega ei sõida.

Mis aga puutub teemaalgataja soovitud autosse, siis suurt premium sedaani ilma nahksisuta ja ATM kastita osta on eriti mage. Koer hväitab ja haisutab selle sisu sul kohe ära ja iga istmele kukkunud veetilk jätab pleki järele...rääkimata muudest vedelikest. koer tassib käppadega sitta autosse, pruudi maha pillatud šokolaaditükk ajab iga kord närvi.
Kui raha pole korraliku ostmiseks, osta väha vanem mudel aga normaalse varustusega. Keora jaoks on sul universaali või maasturit vaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2010 15:38 

charly kirjutas:
tomcraft kirjutas:
85nda aasta sigariga maja ette veereda ja aastal 2010 4 korda vänta lapata enne kui auto uksed ukse kyljes olevast nupust yxhaaval kinni vajutad ja pärast möödaminnes regullid kõrvalistuja peeglit väljast poolt, et pärast parem sõita oleks, samal ajal kui 20m raadiuses rahvas kihistab naeru - ei aitähh 8)

Ma sõidan suiti igapäevaselt ´86 aasta autoga, kus aknad käivad vändaga, uken nupust lukku ja rool on ilma võimenduseta...ma ma tunnen sellega sõites ennast paremini, kui ´08 aasta "kõik tuled-viled" talveautos...mis suiti kogub kuskil tolmu..kui naine just sellega ei sõida.

Mis aga puutub teemaalgataja soovitud autosse, siis suurt premium sedaani ilma nahksisuta ja ATM kastita osta on eriti mage. Koer hväitab ja haisutab selle sisu sul kohe ära ja iga istmele kukkunud veetilk jätab pleki järele...rääkimata muudest vedelikest. koer tassib käppadega sitta autosse, pruudi maha pillatud šokolaaditükk ajab iga kord närvi.
Kui raha pole korraliku ostmiseks, osta väha vanem mudel aga normaalse varustusega. Keora jaoks on sul universaali või maasturit vaja.

Mis sinu sõitu 86nda aasta autoga puudutab, ja sa seal ennast hästi tunned.-why not;) inimesed erinevad, mina lihtsalt ei viitsiks (hobiauto võiks muidugi olla suva mis aastast). ja jutu teine pool on täpselt see, mida ma yritasin ka lahti kirjutada natukene, et pigem osta paar aastat vanem aga täislisades kui mingi esimene ja täisplank uus

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 26 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis