Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:03

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 70 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto kuni 4500 EUR, Lexus IS200 ?
PostitusPostitatud: 26.12.2011 19:08 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Mareku tekstile ja pildile lisaks, et olen 182cm ja minu taga poleks isegi koos einsteinga koos leiutades nii palju ruumi. Sõidan iste täiesti all ja see võtab küllaltki palju ruumi ära. kõik on suhteline, üldiselt E46 on ikkagi väga kitsas auto.

Edit: Vbla pilt petab kah, ei saa aru.

Vot sellest ma ei saagi aru, kust tulevad need jutud, et ei mahu üldse ara. Minul ongi oste kõige madalamas asendis ja nii taga, kui mulle täpselt paras on. Kui sõita mingis gängsta sitiilis, siis ehk oleks tõesti jutt teine.
Olen proovinud mitu korda, et juhi tool on enda järgi seatud ja istun siis taha istmele. No ma ei tea, minule oleks seal ruumi küll nii et Tartu-Tallinna otsa teeks suht mugavalt ilma nurisemata ära (seda siis 4 inimese puhul) :?
Pealegi, sellise klassi autosid ei osteta eelkõige tagaistujaid silmas pidades. Kui on ikka tähtis tagaistuja mugavus, siis iga tootja pakub mitu klassi suuremaid numbreid, kus saab tagaistmel end kuningana tunda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2011 19:12 
Kasutaja avatar

Misasja te jaurate, muidugi iga lts kiidab oma ptsi, aga see ei muuda fakti, et E46 on väga kitsas seest.... Sõber ka peaaegu 2m pikk, ja tema taha ei mahu isegi mikroob enam istuma, eks oleneb muidugi asenditest ka, aga no fakt on see, et see on väike auto. Lexus on sesmõttes tiba parem seest.

Loogiline, et autoomaniku jaoks on ta auto muidugi igas mõttes parim, a no lolli pole mõtet ka ajada, enamus meist ilmselt E46ga sõitnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2011 19:32 
Kasutaja avatar

Mina omast arust pole ma mingit lolli ajandud, võin huvilistele iga kell oma masina ruumi vähesust demonstreerida :D Või on IS-is tagasitmel tõesti tervelt autoklassi võrra ruumi rohkem?
Aga selles suhtes küll, et iga autoomanik kiidab oma masinat. Sest vähemalt ostu tegemise hetekel oli see parim valikust, muidu poleks seda ju ostetud. Ja peale seda käib ainult oma ostu õigustamine :)
Aga tegelikult, kas siinsete lugejate arvates oleks E46 tõesti nii halb valik? Mina arvan küll, et ei ole. Ega neid masinad asjata üle 3 miljoni ei müüdud :hail

Viimati muutis Marek555, 26.12.2011 19:35, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2011 19:34 
Kasutaja avatar

Kõigest räägin, E46 on seest VÄIKE.
Ja ma ei öelnud ju et IS-i salong on klassi võrra suurem, ehk loeksid uuesti, mida ütlesin :)

Sama konkreetse Charly Lexusega on võrdlus mul olemas, niiet päris tühja juttu ka ei puhu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2011 19:38 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Kõigest räägin, E46 on seest VÄIKE.
Ja ma ei öelnud ju et IS-i salong on klassi võrra suurem, ehk loeksid uuesti, mida ütlesin :)

Jep, sain natuke valesti aru, muutsin ka oma eelmist postitust. Aga selles klassi polegi mega mahukat masinat, kes tahab taga ruumi, peaks ikka klass suurema poole vaatama.
Minul endal istub taga suht harva inimesi ja kui istub keegi, saavad nad selle aja ka ilma nurisemata hakkama :)
Aga ponit selles ongi, et ostsin auto just enda jaoks, mitte teiste inimeste vedamiseks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2011 20:20 
Kasutaja avatar

Ega täpselt, ise tudeng ja kes ikka hakkab taga istuma, enamuse ajast ikka sõidan üksi...
Seega tähtsam on auto vastupidavus, ülalpidavus ja muud rahakoti tuulutamised. Samas ka väimus on küllaltk tähtis ning lexus ja bmw on suht ilusad mõlemad, nii et arvatavasti saabki määrajaks rohkem tehniline pool...
Kuidas E46 omanikud on oma rahakotte tuulutanud ?

Aitäh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2011 20:35 
Kasutaja avatar

tommy17 kirjutas:
Kuidas E46 omanikud on oma rahakotte tuulutanud ?

Kui täpsem huvi, vaata EBK E46 omanike teemasid.
Ise vahetasin peale UMi külaskäiku kõik tagasilla kummiosad välja (+natuke enamatki; kui huvi, vaata mu auto teemat). Tegelikkuses polnud kõike vaja vahetada aga kuna üks tagasilla korrastus, siis parem juba kõik korraga teha. Läks see kõik koos tööga maksma ca 13000 krooni (võeti terve tagasild alt ära) ja sinna ei pea pikka aega tähelepanu pöörama, kuna kõik kasutatud osad on põhimõtteliselt originaal tootjate poolt (Lemförder) või siis veel paremad (Meyle HD).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2011 22:04 
Kasutaja avatar

Eks nad igas asendis sama suured autod on enamvähem. Disain on maitse asi. BMW-l on mootorivalik lai, Lexusel vaid 2 mootorit ja 4 erinevat kasti.
Läbisõidul 85000 miili käisin ülevaatusel, öeldi et sillad väga head ja originaaltükid all. Ise olen vaid tavahooldusele raha kulutanud.
Lexus on vähe erilisem ja töökindlam, BMW-l rohkem valida ja salongimaterjalid pehmemad. Lexus on numbri võrra vaiksem, kui e46.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2011 22:26 
Kasutaja avatar

charly kirjutas:
Lexus on numbri võrra vaiksem, kui e46.

Vot selline asi tuleb mulle küll täiesti üllatusena. Japsid pole mitte kunagi müraisolatsioonile tählepanu pööranud ja nüüd IS järsku on e39 tasemel :uhoh
Kuidas see väljendub siis tegelikkuses? IS on hiirvaikne?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2011 22:28 
Kasutaja avatar

Jälle sa soolad üle, nagu minu postitust ennemgi, ta ütles, et numbri võrra vaiksem, sa kohe vastu, et hiirvaikne ? :D
Lexus on siiski luksklass mingis mõttes, Toyota kallim variant :)
Sa ei saa seda mingi 80nda kõige raskema aasta Corollaga võrrelda.

Et ei jääks muljet, et mulle E46 ei meeldi, meeldib väga, aga lihtsalt ei saa vaiki olla :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2011 22:40 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Jälle sa soolad üle, nagu minu postitust ennemgi, ta ütles, et numbri võrra vaiksem, sa kohe vastu, et hiirvaikne ? :D
Lexus on siiski luksklass mingis mõttes, Toyota kallim variant :)
Sa ei saa seda mingi 80nda kõige raskema aasta Corollaga võrrelda.

Et ei jääks muljet, et mulle E46 ei meeldi, meeldib väga, aga lihtsalt ei saa vaiki olla :D

Et siis E46 pole luksusklass? Või millest ma aru ei saa? Ma ei võrdlegi siin mingeid Corollasi vms.
Ma üritan siin teha E46 ja IS200 võrdlust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2011 22:41 
Kasutaja avatar

Marek555 kirjutas:
kõik tagasilla kummiosad välja (+natuke enamatki; kui huvi, vaata mu auto teemat). Tegelikkuses polnud kõike vaja vahetada aga kuna üks tagasilla korrastus, siis parem juba kõik korraga teha. Läks see kõik koos tööga maksma ca 13000 krooni.

Esiteks, e46 on äärmiselt kitsas, võrdle mistahes väikekeskklassiga.
Teiseks, 13 000eeki tagasilda investeerida on väga palju.
Kolmandaks, ise võtaks Lexuse, omanäolisem ja kindlasti ka vastupidavam ning ruumikam. Mõni varuosa ehk veidi kallim, kuid see-eest kestab paremini BMW`st.

Marek, Lexus on kvaliteetsem ja luksuslikum versioon Toyotadest, samal ajal BMW on Toyota.

Edit: eks see jutt ole veidi ärritava mõttega ka. :-P

Viimati muutis DeLaBig, 26.12.2011 22:49, muudetud 3 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2011 22:41 
Kasutaja avatar

See ruumi asi on ka paljuski inimeses kinni.
Endal hea võrdlus moment, sõbral olnud erinevad e46-d(cabrio,touring,sedaan)
Ta u. 80kg ja 1.7~cm ja mina tema taha ei mahu ja sammuti ei ulatu ma pm roolini aga ise 1.88cm ja 100kg ja kui minujärgi iste siis ma ei kurda taga ruumi üle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2011 22:47 
Kasutaja avatar

Samas see pikkus ei olegi mingi näitaja. Olen naisega sama pikk/lühike, kuid temal on iste tagapool, kuna jalad pikemad. Sellest tulenevalt tuleb alati ka peeglit reguleerida. Kui temal on paras, siis mina näen sealt tagaistet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2011 23:05 
Kasutaja avatar

DeLaBig kirjutas:
Marek555 kirjutas:
kõik tagasilla kummiosad välja (+natuke enamatki; kui huvi, vaata mu auto teemat). Tegelikkuses polnud kõike vaja vahetada aga kuna üks tagasilla korrastus, siis parem juba kõik korraga teha. Läks see kõik koos tööga maksma ca 13000 krooni.

Esiteks, e46 on äärmiselt kitsas, võrdle mistahes väikekeskklassiga.
Teiseks, 13 000eeki tagasilda investeerida on väga palju.
Kolmandaks, ise võtaks Lexuse, omanäolisem ja kindlasti ka vastupidavam ning ruumikam. Mõni varuosa ehk veidi kallim, kuid see-eest kestab paremini BMW`st.

Marek, Lexus on kvaliteetsem ja luksuslikum versioon Toyotadest, samal ajal BMW on Toyota.

DeLaBig, vaata asi selles, et mulle meeldib jubedalt vaielda, kui pole asi faktiliset tõestatud :D
Esiteks, mis on oluliselt laiem auto väike-keskklassis? Et ei mahu siis E46-te taha peale laste mitte kedagi ja teistsese (A4, C Mercedes, IS) võib sumomaadlejad vabalt ära mahutada?
Teiseks, võibolla teiste automarkidega küll. Aga mina lasin BMW tagasilla taasatada põhimõtteliselt origiaaltootja osadega. Minu autol on M-Tech vedrustus, mis ei anna kuidagi odavamaks muuta. 10 õõtshoova puksi, 3 diffri puksi, 4 tagasailla raami puksi, 2 stabilisaatorvarda puksi, 2 stabilsaatorvarda otsaliigendit, lisaks 2 M-Tech originaal tagavedru (mille eest küsiti ca 1500 eeku tk). Asi selles, kui lasen midagi korda teha, lasen seda teha korralikult (tegelikkuses vajas tagasilla vahetust ainult 5 puksi ja tagavedrus). Ma oleksin võinud seda teha mitu korda odavamalt aga seda saab teha ka ju igal automargil.
Komandaks. Omanäolise all mõtled seda, et on vähelevinud? Selles suhtes küll. Ruumikuse osas võibki jääda vaidlema. Mina omaltpoolt andsin pildid. Vastupidavuse suhtes ma ei hakka vidlema. Kindlasti peab paremini vastu. Aga kui ikkagi jupp läheb ja seda pole mujalt saada kui ainult esindusest kirva hinnaga, mis sellest kasu on siis?
Mul olemas ka 1999 aasta Tehnikamaailma võrdlustest, kus osalesid 320i ja IS200. Lõpptulemuse võin postitada, kui kellelgi huvi tekib.

DeLaBig kirjutas:
Et siis kui pole vastandit, ongi kohe kehvem?
Tead, et BMW-l on olemas veel ka Rolls Roice ja Mini. Mis oleks Toyota vastandid neile?
Kas sa tead ka mis on preemium segmendi müüduim mark? Ma arvan, lasen seda teha korralikult. Ma oleksin võinud seda teha mitu korda odavamalt aga seda saab teha ka ju igal automargil.
Komandaks. Omanäolise all mõtled seda, et on vähelevinud? Selles suhtes küll. Ruumikuse osas võibki jääda vaidlema. Mina omaltpoolt andsin pildid. Vastupidavuse suhtes ma ei hakka vidlema. Kindlasti peab paremini vastu. Aga kui ikkagi jupp läheb ja seda pole mujalt saada kui ainult esindusest kirva hinnaga, mis sellest kasu on siis?
Mul olemas ka 1999 aasta Tehnikamaailma võrdlustest, kus osalesid 320i ja IS200. Lõpptulemuse võin postitada, kui kellelgi huvi tekib.

DeLaBig kirjutas:
Tead, et BMW-l on olemas veel ka Rolls Roice ja Mini. Mis oleks Toyota vastandid neile?
Kas sa tead ka mis on preemium segmendi müüduim mark? Ma arvan, et lasen seda teha korralikult. Ma oleksin võinud seda teha mitu korda odavamalt aga seda saab teha ka ju igal automargil.

DeLaBig kirjutas:
Kas sa tead ka mis on preemium segmendi müüduim mark? Ma arvan,

lasen seda teha korralikult. Ma oleksin võinud seda teha mitu korda odavamalt aga seda saab teha ka ju igal automargil.

DeLaBig kirjutas:
Tead, et BMW-l on olemas veel ka Rolls Roice ja Mini. Mis oleks Toyota vastandid neile?arvan, et selline nutikas poisss sudab küllaltki ruttu välja selgitada selle.
Kas sa tead ka mis on preemium segmendi müüduim mark? Ma arvan, et selline nutikas poiss suudab küllaltki ruttu välja selgitada selle.

Viimati muutis Marek555, 27.12.2011 11:15, muudetud 4 korda kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 70 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis