DeLaBig kirjutas:
Marek555 kirjutas:
kõik tagasilla kummiosad välja (+natuke enamatki; kui huvi, vaata mu auto teemat). Tegelikkuses polnud kõike vaja vahetada aga kuna üks tagasilla korrastus, siis parem juba kõik korraga teha. Läks see kõik koos tööga maksma ca 13000 krooni.
Esiteks, e46 on äärmiselt kitsas, võrdle mistahes väikekeskklassiga.
Teiseks, 13 000eeki tagasilda investeerida on väga palju.
Kolmandaks, ise võtaks Lexuse, omanäolisem ja kindlasti ka vastupidavam ning ruumikam. Mõni varuosa ehk veidi kallim, kuid see-eest kestab paremini BMW`st.
Marek, Lexus on kvaliteetsem ja luksuslikum versioon Toyotadest, samal ajal BMW on Toyota.
DeLaBig, vaata asi selles, et mulle meeldib jubedalt vaielda, kui pole asi faktiliset tõestatud
Esiteks, mis on oluliselt laiem auto väike-keskklassis? Et ei mahu siis E46-te taha peale laste mitte kedagi ja teistsese (A4, C Mercedes, IS) võib sumomaadlejad vabalt ära mahutada?
Teiseks, võibolla teiste automarkidega küll. Aga mina lasin BMW tagasilla taasatada põhimõtteliselt origiaaltootja osadega. Minu autol on M-Tech vedrustus, mis ei anna kuidagi odavamaks muuta. 10 õõtshoova puksi, 3 diffri puksi, 4 tagasailla raami puksi, 2 stabilisaatorvarda puksi, 2 stabilsaatorvarda otsaliigendit, lisaks 2 M-Tech originaal tagavedru (mille eest küsiti ca 1500 eeku tk). Asi selles, kui lasen midagi korda teha, lasen seda teha korralikult (tegelikkuses vajas tagasilla vahetust ainult 5 puksi ja tagavedrus). Ma oleksin võinud seda teha mitu korda odavamalt aga seda saab teha ka ju igal automargil.
Komandaks. Omanäolise all mõtled seda, et on vähelevinud? Selles suhtes küll. Ruumikuse osas võibki jääda vaidlema. Mina omaltpoolt andsin pildid. Vastupidavuse suhtes ma ei hakka vidlema. Kindlasti peab paremini vastu. Aga kui ikkagi jupp läheb ja seda pole mujalt saada kui ainult esindusest kirva hinnaga, mis sellest kasu on siis?
Mul olemas ka 1999 aasta Tehnikamaailma võrdlustest, kus osalesid 320i ja IS200. Lõpptulemuse võin postitada, kui kellelgi huvi tekib.
DeLaBig kirjutas:
Marek, Lexus on kvaliteetsem ja luksuslikum versioon Toyotadest, samal ajal BMW on Toyota.
Et siis kui pole vastandit, ongi kohe kehvem?
Tead, et BMW-l on olemas veel ka Rolls Roice ja Mini. Mis oleks Toyota vastandid neile?
Kas sa tead ka mis on preemium segmendi müüduim mark? Ma arvan, lasen seda teha korralikult. Ma oleksin võinud seda teha mitu korda odavamalt aga seda saab teha ka ju igal automargil.
Komandaks. Omanäolise all mõtled seda, et on vähelevinud? Selles suhtes küll. Ruumikuse osas võibki jääda vaidlema. Mina omaltpoolt andsin pildid. Vastupidavuse suhtes ma ei hakka vidlema. Kindlasti peab paremini vastu. Aga kui ikkagi jupp läheb ja seda pole mujalt saada kui ainult esindusest kirva hinnaga, mis sellest kasu on siis?
Mul olemas ka 1999 aasta Tehnikamaailma võrdlustest, kus osalesid 320i ja IS200. Lõpptulemuse võin postitada, kui kellelgi huvi tekib.
DeLaBig kirjutas:
Tead, et BMW-l on olemas veel ka Rolls Roice ja Mini. Mis oleks Toyota vastandid neile?
Kas sa tead ka mis on preemium segmendi müüduim mark? Ma arvan, et lasen seda teha korralikult. Ma oleksin võinud seda teha mitu korda odavamalt aga seda saab teha ka ju igal automargil.
DeLaBig kirjutas:
Kas sa tead ka mis on preemium segmendi müüduim mark? Ma arvan,
lasen seda teha korralikult. Ma oleksin võinud seda teha mitu korda odavamalt aga seda saab teha ka ju igal automargil.
DeLaBig kirjutas:
Tead, et BMW-l on olemas veel ka Rolls Roice ja Mini. Mis oleks Toyota vastandid neile?arvan, et selline nutikas poisss sudab küllaltki ruttu välja selgitada selle.
Kas sa tead ka mis on preemium segmendi müüduim mark? Ma arvan, et selline nutikas poiss suudab küllaltki ruttu välja selgitada selle.