Hydration kirjutas:
Minu valik oleks Chevrolet Cruze nende kolme vahel mis esimene postitus endas sisaldab .
Sellisega isegi proovisõidul käinud ja ei kurda väga millegi üle. Väikeauto kohta oli isegi tagaistujal ruumi normaalselt.
C4 -ja jätaks ostmata ainuüksi sellepärast juba, et idioodid on jätnud rooli keskmiseosa liikumatuks..
Focus.. no ford on ford, hind langeb jube kiirelt ja üks põhjuseid ilmselt ka see, et igal teisel noorel perel on focus. (Seega liiga levinud) .
olen ka praegu uue auto ostmise juures ja samuti sai käidud vaatamas C4 ja focust.
focus tore; välimuse ja sisu kohta midagi halba pole öelda aga andke andeks kui 2009-2010a auto mis on läbisõitnud oma 50tuh.km ja koopaääred roostetavad siis focus langes välja ja vaadatud sai oma 10kond autot ja nendest kõik juba roostetäppide ja värvikahjustustega. C4 -ebamugavamat autot ei ole mina kohanud.
Ise kaalun praegu samuti cruzeˇi ja teine valik on honda civic luukpära( 2007-2009) mis isiklikult tundus väga mugav ja piisavalt ruumikas ja mis kõige parem, rikkaliku varustusega.
Cruzeil on see viga et need 2011a hinnaklassis kuni 12000euri on suht plank varustusega, aga samas on tehase garantii kuni 2016a