Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 23:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: K: Soovitage uut väikeautot!
PostitusPostitatud: 16.03.2012 19:00 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
eks see prantslaste kvaliteet on ka aastatega paremuse poole liikunud, samas oma veidratest (loe aeganõudvat hooldust nõudvatest) tehnilistest lahendustest ei kipu nad nõnnakergelt loobuma.

Ma arvan, et prantslastel on täitsa toimivad lahendused, ainult meie kylma kliimasse ned ei sobi. Lõunamaal võivad olla kestvad ja muretud autod.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 19:22 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
AMD kirjutas:
Kui juba polstrid ja armatuur ahistavad, siis probleem ei ole auto klassis, vaid tasuks kaaluda dieeti või fitnessit :D

Võib see vast vägev fitness olla, mis õlad kitsamaks teeb või jalgade pikkust kärbib.

Siin, vist, tehakse ameeriklast väiksemate autode jaoks sobilikumaks :waah
http://www.youtube.com/watch?v=ezJz-WXw ... re=related

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2012 11:46 

kermps2 kirjutas:
kui juba keskklassi vaadata siis Octavia on kindla peale minek ;) .

DSG + 1.4TSI on väga hea juba :)

2011 detsembris scenicule baas golfi kujul asendust otsimas käies sai 1,4TSI DSG octaviaga proovisõitu tehtud ja jättis väga positiivse mulje.

golf ise oli paras poekäru sellises modifikatsioonis nagu pakkumises oli ja korraliku varustusega auto juba mõtetult kallis. lisaks sai proovimas käidud ka polot, kuid see on täielik katastroof, ülimalt pisike ja lärmakas auto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2012 14:36 

Minu valik oleks Chevrolet Cruze nende kolme vahel mis esimene postitus endas sisaldab .
Sellisega isegi proovisõidul käinud ja ei kurda väga millegi üle. Väikeauto kohta oli isegi tagaistujal ruumi normaalselt.

C4 -ja jätaks ostmata ainuüksi sellepärast juba, et idioodid on jätnud rooli keskmiseosa liikumatuks.. :kill

Focus.. no ford on ford, hind langeb jube kiirelt ja üks põhjuseid ilmselt ka see, et igal teisel noorel perel on focus. (Seega liiga levinud) .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2012 14:53 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Minu valik oleks Chevrolet Cruze nende kolme vahel mis esimene postitus endas sisaldab .
Sellisega isegi proovisõidul käinud ja ei kurda väga millegi üle. Väikeauto kohta oli isegi tagaistujal ruumi normaalselt.

C4 -ja jätaks ostmata ainuüksi sellepärast juba, et idioodid on jätnud rooli keskmiseosa liikumatuks.. :kill

Focus.. no ford on ford, hind langeb jube kiirelt ja üks põhjuseid ilmselt ka see, et igal teisel noorel perel on focus. (Seega liiga levinud) .

olen ka praegu uue auto ostmise juures ja samuti sai käidud vaatamas C4 ja focust.
focus tore; välimuse ja sisu kohta midagi halba pole öelda aga andke andeks kui 2009-2010a auto mis on läbisõitnud oma 50tuh.km ja koopaääred roostetavad siis focus langes välja ja vaadatud sai oma 10kond autot ja nendest kõik juba roostetäppide ja värvikahjustustega. C4 -ebamugavamat autot ei ole mina kohanud.
Ise kaalun praegu samuti cruzeˇi ja teine valik on honda civic luukpära( 2007-2009) mis isiklikult tundus väga mugav ja piisavalt ruumikas ja mis kõige parem, rikkaliku varustusega.
Cruzeil on see viga et need 2011a hinnaklassis kuni 12000euri on suht plank varustusega, aga samas on tehase garantii kuni 2016a

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2012 16:33 

Civicu juures häirib mind üks asi, kuna tihti on tarvis sõidutada 4 ja 5 inimest ja teinekord oleks isegi tagapingis parema meelega kui ees, siis jube häiriv on äärtes istuda, keskmine saab veel oma pead hoida, aga äärmised peavad pead keskelepoole kallutama, kuna lagi tuleb lihtsalt vastu.
Ma ei ole pikka kasvu, aga kui minule juba see segavaks osaks sai, siis mida teeb inimene, kes minust peajagu pikem on...? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2012 17:50 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Civicu juures häirib mind üks asi, kuna tihti on tarvis sõidutada 4 ja 5 inimest ja teinekord oleks isegi tagapingis parema meelega kui ees, siis jube häiriv on äärtes istuda, keskmine saab veel oma pead hoida, aga äärmised peavad pead keskelepoole kallutama, kuna lagi tuleb lihtsalt vastu.
Ma ei ole pikka kasvu, aga kui minule juba see segavaks osaks sai, siis mida teeb inimene, kes minust peajagu pikem on...? :D

No ilmselgelt ei osteta VÄIKEAUTOT, et pikka inimest, tagaistmel sõidutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 12:43 
Kasutaja avatar

Vastupidavus... Külma tõesti ei kannata. C4 Picassol läks juhiuksel asuvad nupud niiskusega segi. Lasi aknad alla aga ülesse enam ei läinud. Muud ei olnud kui garaazi sooja. Lisaks 30tuh lakkasid töötamast pakimisabi (tüüpviga) ja mootorituli läks põlema. Lisaks on neil C4 juba tehasest tulles probleem kütusenäidikuga. Paak täis aga näitab kolmveerandit või veel vähem.

Rääkides nüüd sedaan kerega uuest C4-st, siis ütleks päris ok. Nähtavus, istumine ja muud sisemugavused on head. Kellade taustvalgust saad valida(valgest, hele-hele sinisest kuni tumesiniseni) Igav. Raadio-navisüsteem laeb väga kaua tööle. 20-30 sekundit vähemalt.

Focust eelistaks ennem, töökindlam ja mugavam sõita. Lisaks on uuel Focusel võimalik muuta kogu salongi valgustust, punasest- rohelise- sinise- kollaseni. Need küll ei ole olulised, kuid näitab, kui palju on jõudnud üks autotootja teisest ettejõuda lahenduste suhtes.

Pluss need mõlemad autod on mugavad maanteel sõiduks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2012 13:26 
Kasutaja avatar

ookuitore kirjutas:
iliketits kirjutas:
VW up! tundub äge putukas olevat.

Vot see on tõeline väikeauto. Euroopas müüb see hetkel nagu soe sai, aga eestlastele eriti peale ei lähe. Meie kliimas ja meie teedel on väikeautod ebamugavad ja samuti pole meil selliseid rahvastiku tiheduse ja parkimisprobleeme, nagu seal. Seetõttu eestlane vaatab ikka vähemalt keskklassi masinaid, nagu ka teema algataja.

UP-i müüakse ka SEAT Mii ja Škoda Citigo nime all ning odavamalt

Ime,et UP üldse tootevalikusse võeti Eestis, eelkäijad Lupo ja Fox jäeti ju siin mängust välja. Lahedad putukad on jah, mul endal üks Lupo siis juba päris pikalt olnud, kuigi vahepeal sõitis sõber jne. Nüüd saingi just eelmine nädal tagasi ja lükkasin Bora nurga ja hakkasin vahelduseks sellega sõitma. 1.7 44kw diisel ainutab nuusutab. Viimane paak 5.2/100-le, mina sõitsin sellest 170+km linnas (500km ja 26L), arvan et sõber samuti. Jah gaasi vajutades tundub suht tuim kui oled istunud 96kw-sest, kus ikka tunned kui turbo taha tuleb. Samas esimene käik on päris hea ülekandega ja kohalt võtu üle ei kurda. Miskipärast ainult mitmerealiselt kõik foori taga kipuvad teise ritta, et "ära panna". Kahjuks paljud peavad tunnistama, et a la mu 5-ne ei astugi nii hästi. Laupäeval oli just kanali lõpus foorialt stardi case, kus mingi octavia arvas et tulen paremast (ära kaduvast) reast ja pressin vahele ja siis sai täpselt autopikkuse ette ja järgmine hetk oli jalus. No ma ei saa sellistest aru, kui tahad minna siis mine lõpuni, mitte ei hakka järgmine hetk 50/70nega ju venima.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2012 21:31 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
ookuitore kirjutas:
iliketits kirjutas:
VW up! tundub äge putukas olevat.

Vot see on tõeline väikeauto. Euroopas müüb see hetkel nagu soe sai, aga eestlastele eriti peale ei lähe. Meie kliimas ja meie teedel on väikeautod ebamugavad ja samuti pole meil selliseid rahvastiku tiheduse ja parkimisprobleeme, nagu seal. Seetõttu eestlane vaatab ikka vähemalt keskklassi masinaid, nagu ka teema algataja.

UP-i müüakse ka SEAT Mii ja Škoda Citigo nime all ning odavamalt

Ime,et UP üldse tootevalikusse võeti Eestis, eelkäijad Lupo ja Fox jäeti ju siin mängust välja. Lahedad putukad on jah, mul endal üks Lupo siis juba päris pikalt olnud, kuigi vahepeal sõitis sõber jne. Nüüd saingi just eelmine nädal tagasi ja lükkasin Bora nurga ja hakkasin vahelduseks sellega sõitma. 1.7 44kw diisel ainutab nuusutab. Viimane paak 5.2/100-le, mina sõitsin sellest 170+km linnas (500km ja 26L), arvan et sõber samuti. Jah gaasi vajutades tundub suht tuim kui oled istunud 96kw-sest, kus ikka tunned kui turbo taha tuleb. Samas esimene käik on päris hea ülekandega ja kohalt võtu üle ei kurda. Miskipärast ainult mitmerealiselt kõik foori taga kipuvad teise ritta, et "ära panna". Kahjuks paljud peavad tunnistama, et a la mu 5-ne ei astugi nii hästi. Laupäeval oli just kanali lõpus foorialt stardi case, kus mingi octavia arvas et tulen paremast (ära kaduvast) reast ja pressin vahele ja siis sai täpselt autopikkuse ette ja järgmine hetk oli jalus. No ma ei saa sellistest aru, kui tahad minna siis mine lõpuni, mitte ei hakka järgmine hetk 50/70nega ju venima.

Eks see pigem olegi see, et nähes kuidas säärane väike "auto" peenestab mõeldakse ümber stiilis, et kui ta nii viimast võttab juba ega ta mulle ette kah jää. Tehase andmed 0-100 16,8s ja su enda väide, et "gaasi vajutades tundub suht tuim" ei jätta just eriti äkilise tänvavõitleja varju sellele maanteehirmule :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2012 15:12 

Okei,

Tänud Teile kõigile!

Aga küsiks nüüd teilt:

Millise väike/keskklassi auto ostaksite teie hinnaga 8-10'000€ . Tingimused, et autol on välimust, automaatkk, püsikiirushodja ja ideaalis ka nahksisu! Aasta 2006+

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2012 16:48 
Moderator
Kasutaja avatar

Kirjelda välimuse kriteeriumit lähemalt.

Mina muidu ostaks Opel Astra H. Olin sellega peaaegu väga rahul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2012 17:13 
Kasutaja avatar

000 kirjutas:
Okei,

Tänud Teile kõigile!

Aga küsiks nüüd teilt:

Millise väike/keskklassi auto ostaksite teie hinnaga 8-10'000€ . Tingimused, et autol on välimust, automaatkk, püsikiirushodja ja ideaalis ka nahksisu! Aasta 2006+

Vectra 2007+ , universaal

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2012 20:34 

Vectra on ikka päris suur. Pigem siis juba sama tehnikaga Signum.

10k eest saab väikese läbisõiduga täislaks varustusega 1,9 110kW ATM diiselmootoriga masina kindlasti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2012 19:02 
Kasutaja avatar

Javest kirjutas:
Vectra on ikka päris suur. Pigem siis juba sama tehnikaga Signum.

10k eest saab väikese läbisõiduga täislaks varustusega 1,9 110kW ATM diiselmootoriga masina kindlasti.

Signum ju paar senti Vectrast pikem? Signumi kasuks räägib pikem teljevahe, mis annab tagaistujatele mõnusat ruumi + tagaistme erinevad reguleerimisvõimalused. Minu silma jaoks on Signum vähe koledam.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis