krss kirjutas:
Ma vaatan, et Sa mõtled palju ja tegutsed vähe - järelikult oled võtnud omale pähe, et tahad head saada. Selle raha eest tasub juba nt Rootsi ise autole järgi minna, saad ulmesuure odomeetrinäidu ja samas oluliselt korralikuma ja reaalselt väiksema läbisõiduga masina, kui need pigem masendust tekitavad asjad, mille kuulutusi Sa siia pidevalt kopeerid. Nende kõigi läbikäimine ja hilisem remont on lihtsalt Su enda jaoks kallimad kui üks laevapilet. Iseasi, kui kauaks autot otsid ja kas parem seisukord väärib paari kulutatud päeva reisi peale (ja kui auto valimisega seal hakkama ei saa, saad vähemalt toredailt ja vabameelsetelt Rootsi tüdrukutelt k3ppi kergelt ja palju meeldivamal moel, kui ühe vana diiselautoga ning reisielamusena kevadisel pohmasel hommikul pargipingil rootsi meeldejääva õllega
surströmmingut kurgust alla loputada!)
Selle autoga on sedasi, et diislit on vaja kõige rohkem selle aasta lõpuni, järgmise aasta alguses on plaan soetada oluliselt uuem auto. Odomeetrinäitu ma ei vaata nii vanade autode puhul, tähtsam on konkreetse isendi seisukord. Samuti ei ole aega, et minna nt Rootsist autot tooma (sinna lisaks laevapiletile läheb otsa hiljem ka ülevaatus, arvele võtmine jne, ehk suht kulukaks läheks). Rootsi tüdrukud mind ka sel eesmärgil ei huvita

Ühesõnaga, otsingud kestavad. Mulle huvipakkunud 100 oli tehniliselt väga korralik, lihtsalt kahjuks müüdi enne maha, kui ma jõudsin reageerida. Mis siis ikka, kes hiljaks jääb, see ilma. Rootsi reis on suvel plaanis küll, kuid mitte eesmärgiga autot osta või rootslannasid k*ppida

Esimene tuleb kiiremini ära teha ja teiseks on elukaaslane