Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 25 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis vahe BMW mootoritel?
PostitusPostitatud: 07.04.2012 11:02 

killer666 kirjutas:
Ilmselt seehttp://www.auto24.ee/used/1005403
Jõgeva oma pidi parsann olema , keegi käis vaatmas.

Muidugi on silmapiiril ka paar Audi 100-t. Aga kui nüüd valida, siis kumba eelistada, kas 2.5TD/TDS BMW 525 või Audi 100 2.5TDI 85kw?
Uurisin vahepeal ka diisel-Focuseid, kuid need, mida vaatasin, ei olnud seda raha väärt, mida küsiti kahjuks. Muidu head ökonoomsed ja üsna vastupidavad autod iseenesest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 11:14 
Kasutaja avatar

Tead kui osta odavama otsa masin , siis ma v6taks audi , kuna nendega mul negatiivne kogemus puudub.
Tegelikult on nende 525 diislitega üks pidev keberniit. Elektroonika jupsib , m6ni andur pekkis aju lükkab auto avariireshiimile , siis sepad liigutavad pumbakaant juurde ja asi korras. Tulemuseks tõuseb küttekulu ja muud anomaaliad. Siis enamikul pöörded kõiguvad ja pooled ei lähe soojalt käima. Samuti on kepp paagissese pumbaga .jaa nii edasi.

Kasulikum on kohe korras asi osta , kui hakata m6nda vcana rääma yles taastama. E39 pealt vaataks juba 3.0D mootriga isendeid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 11:16 

killer666 kirjutas:
Tead kui osta odavama otsa masin , siis ma v6taks audi , kuna nendega mul negatiivne kogemus puudub.
Tegelikult on nende 525 diislitega üks pidev keberniit. Elektroonika jupsib , m6ni andur pekkis aju lükkab auto avariireshiimile , siis sepad liigutavad pumbakaant juurde ja asi korras. Tulemuseks tõuseb küttekulu ja muud anomaaliad. Siis enamikul pöörded kõiguvad ja pooled ei lähe soojalt käima. Samuti on kepp paagissese pumbaga .jaa nii edasi.

Kasulikum on kohe korras asi osta , kui hakata m6nda vcana rääma yles taastama. E39 pealt vaataks juba 3.0D mootriga isendeid.

Eks peab maad kuulama põhjalikult. Ise ka nagu elupõline Audi-fänn olnud, mõte oli midagi muud ka ära proovida. Kuid vana masina puhul (lugedes foorumeid), kaldus isegi natuke Audi poole jälle. Leiaks korraliku 2.5TDI 6k manuaali, oleks elu lill. Aastakäik ei mängikski rolli väga... BMW-l tõesti, otsiks meeledi 3.0D isendi, kuid siin tulevad teatud piirid vastu ;) Audid on küll nõksu kallimad, kuid seda ilmselt ka põhjusega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 12:09 
Kasutaja avatar

Rohelise kõrval on teised suht rimakad ikka. Kere vähemalt pildi pealt tundub korralik. Mis silma jäi on rooli teibituuning, uksetihend katki ja valed jalamatid, prügikoti toon juba maitseasi. Tehnikat muidugi pildi järgi keeruline hinnata. Suverehvid/veljed lisakulu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 12:15 
Kasutaja avatar

KnX kirjutas:
Rohelise kõrval on teised suht rimakad ikka. Kere vähemalt pildi pealt tundub korralik. Mis silma jäi on rooli teibituuning, uksetihend katki ja valed jalamatid, prügikoti toon juba maitseasi. Tehnikat muidugi pildi järgi keeruline hinnata. Suverehvid/veljed lisakulu.

Vaat kui omanik salongi ja välimuse eest hoolt ei kanna , miks ta peaks siis üldse tehnika eest hoolt kandma? Kui miski päris ära laguneb v6i kolin juba väga kõvaks läheb , siis remondib romula juppidega.

Elu on näidanud , et kel ikka auto välimus ja sisemus viimseni lakutud ja kasitud , see ka hooldab masinal tehnikat.

Minu teooria. Aga eks erandid kinnita reeglit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 13:06 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:

Jeh, eks iga auto on saan, mille juht ise lammas on, või mis ära aetud on. Kui korralikku masinat tahad, siis neid anomaaliaid pole. Samuti ei saa su jutust aru, mismoodi see pumbakaane liigutamine pekkis andurite ja avariireziimi vastu aitab? Kui tahad, võin sulle endae39 525td proovida anda, eks näed siis kas ja kui avariireziimimaias see on, palju pöörded kõiguvad, ja soojalt käima ei lähe jms bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 13:14 
Kasutaja avatar

kalle kirjutas:
Samuti ei saa su jutust aru, mismoodi see pumbakaane liigutamine pekkis andurite ja avariireziimi vastu aitab? Kui tahad, võin sulle endae39 525td proovida anda, eks näed siis kas ja kui avariireziimimaias see on, palju pöörded kõiguvad, ja soojalt käima ei lähe jms bs

Ma ei tea , kus ma sinu auto kohta olen miskit öelnud. Ma räägin , mis nende pannidega tehakse , millel on miski mootri juhtimises vigane ja aju teeb fuelcuti , et mootrit säästa. Siis aitabki kui liigutada pumbakaant peale. Minekut tuleb juurde.

Sellest saab kohe aru kui sõites ökonomaiser näitab mingeid ulme väikseid numbreid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2012 04:06 

Audid on nõksu kallimad küll, samas ei tea mis see Volkar nii ülehinnatud on (olen audiklubi liige). Samas ma ei saa ka aru sellest, et miks sõita piiriääres traktoriga, kui üle piiri on bens suht soodsa hinnaga?

Üldiselt viimane hea ja tugev Audi oli C4, kui sul on sellega juba kogemus olemas siis miks mitte uuesti kindlapeale välja minna? Bmw, on selline suhr bang for a buck auto, saad head lisad ja kiire auto väga olematu hinnaga ja mida on e34 näol suht taskukohane remontida.

Kuna ma suurem asi diisli austaja pole siis ma soovitaks halvimast kõige paremat, ehk c4, r5 disalt, ku jutt käiks bensukast siis mu jutt kardinaalselt muutuks bmw kasuks.

Üldiselt vali see mis on sulle hingele kõige lähedasem ja kõige korralikum.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2012 09:50 

Ilmselt vist jah ikkagi Audi jääb. Olen ise ka Audiklubi liige, pikalt Audidega ninapidi seotud olnud. Hingelähedust kui sellist väga ei ole iseenesest...aga samas jah, sul on õigus, et kui korra positiivsed kogemused on juba olnud, siis vist peakski margile truuks jääma. Eks uurime edasi, BMW-mõtet ma peast minema lennutanud aga pole. Ehk leian midagi asjalikku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2012 11:52 

Ma arvan, et jää siiski audi juurde. Olen ennast sundinud, et mulle meeldiks audi, pole ju paha auto, aga vot, no ei ole rahul, olen bemmi inimene ja kõik. Arvan, et sul hakkaks sama asi bemmiga, tunned, et asi pole õige ning ongi fsjo. Eriti kui ta sind nöökima peaks hakkama. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 25 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis