Vuffel kirjutas:
Selle nö sita-sillaga A6 peal ei vaheta sa mingeid pukse. Konte vahetatakse ühes tükis, ära aja jahu. Sinu isa ilmselt selle vea teebki, et vahetab iga kord mingi üksiku jupi- korraga tuleb kõik vahetada, siis sild kestab ka. Või siis sõidab pohhuistlikult täie pasaga igast august läbi. Muidugi on omaette tase võrrelda A6 ja Mondeot...
Puks kont, mõte jääb samaks, point on selles, et seal on neid tunduvalt rohkem ja nad tahavad tihemini vahetust kui mitmetel konkurentidel. Ja kas see on sinu arvates hea lahendus, et iga kord kui mingi kolks tekib peab terve silla ära vahetama korraga? See on ju ilmselgelt suur disaini viga. Mondeo puhul piisab vigase jupi vahetamisest, ei pea tervet silda vahetama, et asi kestaks. Ja remondi puhul pole kunagi kummagi auto juures kokku hoitud ega koonerdatud.
Oled sa mõlema autoga sõitnud? Mina olen ja mitte ainult 1 päev kellegi kainekana. Võin julgelt öelda, et Mondeo veermik ei jää mitte üheski mõttes alla A6 veermikule, ei mugavuselt ega rooli tunnetuselt. Mõlemad autod on sõitnud täpselt samasid teidpidi ja selles vahet ei ole.
Ma ei ürita siin mingit sõda õhutada ja ma ei väida, et Audid kehvad autod oleks, mulle meeldib näiteks väga isa A6-ga sõita ja olen isegi paar aastat Audit omanud aga lihtsalt tolle aja sillad olid veidi kehvema vastupidavusega kui nad olla võiks, siin ei ole ju midagi vaielda.
Audil on väga palju muid plusse aga ei tasu igakord leili minna kui keegi mõnda viga mainib. Ma ei väida, et konkurentidel vigu ei oleks, on kindlasti ja ma võin vabalt üles lugeda vead mis näiteks Mondeol on. Nii, et võta rahulikult.