Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:28

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 22 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi a4 2.5tdi quattro 2000a.
PostitusPostitatud: 08.04.2012 00:09 

äkki tood mõne lingi siiis ka kust niii odavat saab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2012 00:23 
Kasutaja avatar

Ladu24 - 195€: http://www.ladu24.ee/et/info/LADU24-Blo ... a-komplekt

Autokaubad - 175€: http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/al ... t-komplekt

Atlant Varuosad - 174€: http://www.atlantvaruosad.ee/ee-catalog ... -1267-67-0

Tõsi, hetkel odavamalt ei leidnud, samas 25€ ei tohiks lisarahana tappev olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2012 09:44 
Kasutaja avatar

No kuulge. Võrreldes mitmete konkurentidega on see esisild ju sitt nendel A4-A6-tel. Ta võib odav olla vahetada aga fakt on see, et seal on kõvasti rohkem pudinad mis lagunevad ja nad lagunevad kiiremini. Ma näen enda peres koguaeg kuidas isa A6 silla juppe sööb tunduvalt rohkem kui minu Mondeo. Läbisõidud on mõlemal autol suhteliselt samad ja Mondeol isegi võibolla natuke suuremad, hooldustes käime kah enamasti suht samadel aegadel aga Mondeol silla jupid ei kulu. Alles nädal tagasi sai jälle samal ajal hoolduses käidud mõlema autoga ja A6-el läks terve hunnik pukse, rooliots ja jubinaid vahetusse aga Mondeol ainuke viga mis leiti oli kolksuvad ilukilbid ja ime väike loks ühes tagumise stabika kondi puksis, mis ei vajanud veel vahetust. Ja sellist asja olen ma juba aastaid täheldanud, Audil tuleb ikka iga hoolduse käigus mõni puks, sarniir või rooliots vahetada ja kui vähegi kehvemaid teid sõita siis on seda aega kus sild on täiesti vaikne ja loksuvaba ikka väga vähe.
Ma ei ütle, et Audi nüüd kehv auto sellepärast on ja selle silla pärast nüüd auto ostmata jätta tasuks aga fakt on see, et nende sillad kestavad vähem kui näiteks sama klassi Fordi või mõne muu konkurendi sillad.
Võrreldes muude kuludega nende autode juures on need sildade peale kuluvad summad tühised.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2012 12:28 
Kasutaja avatar

Aga mugavus jälle maksab ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2012 13:46 
Kasutaja avatar

Need ajad on ammu möödas kui need esisilla rem komplektid kallid olid :D Mingi 170Eur pole mingi raha ju kui kõik pudinad uued saab. Viga on see kui neid juppe seal ükshaaval vahetama hakata siis vist on lõputu ring

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2012 11:05 

jarxz kirjutas:
No kuulge. Võrreldes mitmete konkurentidega on see esisild ju sitt nendel A4-A6-tel. Ta võib odav olla vahetada aga fakt on see, et seal on kõvasti rohkem pudinad mis lagunevad ja nad lagunevad kiiremini. Ma näen enda peres koguaeg kuidas isa A6 silla juppe sööb tunduvalt rohkem kui minu Mondeo. Läbisõidud on mõlemal autol suhteliselt samad ja Mondeol isegi võibolla natuke suuremad, hooldustes käime kah enamasti suht samadel aegadel aga Mondeol silla jupid ei kulu. Alles nädal tagasi sai jälle samal ajal hoolduses käidud mõlema autoga ja A6-el läks terve hunnik pukse, rooliots ja jubinaid vahetusse aga Mondeol ainuke viga mis leiti oli kolksuvad ilukilbid ja ime väike loks ühes tagumise stabika kondi puksis, mis ei vajanud veel vahetust. Ja sellist asja olen ma juba aastaid täheldanud, Audil tuleb ikka iga hoolduse käigus mõni puks, sarniir või rooliots vahetada ja kui vähegi kehvemaid teid sõita siis on seda aega kus sild on täiesti vaikne ja loksuvaba ikka väga vähe.
Ma ei ütle, et Audi nüüd kehv auto sellepärast on ja selle silla pärast nüüd auto ostmata jätta tasuks aga fakt on see, et nende sillad kestavad vähem kui näiteks sama klassi Fordi või mõne muu konkurendi sillad.
Võrreldes muude kuludega nende autode juures on need sildade peale kuluvad summad tühised.

Selle nö sita-sillaga A6 peal ei vaheta sa mingeid pukse. Konte vahetatakse ühes tükis, ära aja jahu. Sinu isa ilmselt selle vea teebki, et vahetab iga kord mingi üksiku jupi- korraga tuleb kõik vahetada, siis sild kestab ka. Või siis sõidab pohhuistlikult täie pasaga igast august läbi. Muidugi on omaette tase võrrelda A6 ja Mondeot...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2012 12:53 
Kasutaja avatar

Vuffel kirjutas:
Selle nö sita-sillaga A6 peal ei vaheta sa mingeid pukse. Konte vahetatakse ühes tükis, ära aja jahu. Sinu isa ilmselt selle vea teebki, et vahetab iga kord mingi üksiku jupi- korraga tuleb kõik vahetada, siis sild kestab ka. Või siis sõidab pohhuistlikult täie pasaga igast august läbi. Muidugi on omaette tase võrrelda A6 ja Mondeot...

Puks kont, mõte jääb samaks, point on selles, et seal on neid tunduvalt rohkem ja nad tahavad tihemini vahetust kui mitmetel konkurentidel. Ja kas see on sinu arvates hea lahendus, et iga kord kui mingi kolks tekib peab terve silla ära vahetama korraga? See on ju ilmselgelt suur disaini viga. Mondeo puhul piisab vigase jupi vahetamisest, ei pea tervet silda vahetama, et asi kestaks. Ja remondi puhul pole kunagi kummagi auto juures kokku hoitud ega koonerdatud.
Oled sa mõlema autoga sõitnud? Mina olen ja mitte ainult 1 päev kellegi kainekana. Võin julgelt öelda, et Mondeo veermik ei jää mitte üheski mõttes alla A6 veermikule, ei mugavuselt ega rooli tunnetuselt. Mõlemad autod on sõitnud täpselt samasid teidpidi ja selles vahet ei ole.

Ma ei ürita siin mingit sõda õhutada ja ma ei väida, et Audid kehvad autod oleks, mulle meeldib näiteks väga isa A6-ga sõita ja olen isegi paar aastat Audit omanud aga lihtsalt tolle aja sillad olid veidi kehvema vastupidavusega kui nad olla võiks, siin ei ole ju midagi vaielda. :)

Audil on väga palju muid plusse aga ei tasu igakord leili minna kui keegi mõnda viga mainib. Ma ei väida, et konkurentidel vigu ei oleks, on kindlasti ja ma võin vabalt üles lugeda vead mis näiteks Mondeol on. Nii, et võta rahulikult. :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 22 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis