Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 20:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 18.09.2012 00:32 

mkb kirjutas:
Olgem täpsed, see mini oli sinu tuttava oma, mitte sinu.

:lol :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2012 06:51 

mkb kirjutas:
Olgem täpsed, see mini oli sinu tuttava oma, mitte sinu.

Proovi mõnikord lugemisega ka hakkama saada, pole kuskil öelnud, et see MINU MINI oli, vaid see oli MINUL MÜÜA!
Tarkusehammas..

Jutu point jääb samaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 14:32 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Tilganäppijatega meenub mulle üks hea tegelane, kes siis kui mul vana mini cooper müügis oli, helistas ja küsis, kas ma saaks seda ehk talle tartusse näitama tulla, kuna ta elab tartust natuke eemal, siis saab bussiga sinna tulla.
Küsimuse peale, et miks ta tartust bussiga edasi tallinna tulla ei saa, tuli vastuseks, et sedasi pidi bussipiletite rahad kokkulüües jube kulukaks see vaatamine minema.

Ehk tegin kiired järeldused, et ainult näha seda mini soovitigi...(lootes, et teeme selle näitamise minu kuludel..) :kill
Mingi Sten oli nimi, vähemalt telefonis tutvustati ennast kui Sten.

Nii ja naa tglt, mingis auto24ja teemas müüja jälle väitis et ta suht hea meelega sõidab ise autot näitama-palju tõenäolisemalt (ja vähem aega raisates) leiab ostja kui turule minna vmt. Kogenum inimeste tundja vast saab ka jutu järgi aru kas tilkur või ostja.
Samas, miks on vaja üldse tuttava autot müüa? Mis mõte tollel jällemüüjal on? Et auto on "as is" ja mina ei tea muffigi?

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 19:32 

Mismõtet on automüügi platsitele autosid müüki viia? Umbes sama mõte siis.
:) Kui on omal kasud sees ja omanik tegeleda ei viitsi, jõua või taha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 20:01 

käisin tallinnas ühte 530 diislit vaatamas.
proovisõitu sai teha, aga väikse otsa.
kontrolli sai viia, aga kõrval asuvasse sõprade töökotta.

Oma soovitud koha, ei saanud minna, kuna pidi väidetavalt tööl olema. peale tööd trennis, ja peale trenni unes ja nii 7 päeva nädalas.
Sõpru kes saaks kaasa panna et diagnosti minna, neid pole.
Samuti ema ja õde käivad tööl trennis ja unes.

peale 40 min rääkimist ja rahapaki lehvitamist, küsisin, et lähme teeme kontrolli ära ja ostan ära.
öeldi et EI kui siis ainult tolles töökojas:D

Jätsin ostmata, sest sain isegi aru et autol pole ei turbot ega pihusteid enam.
tegemist siis magasini tänava vene keelt kõnelevate tegelastega.

Kunagi kui sealt ühe auto ostsin anti auto kätte lumehanges ja öeldi et maksa raha ära ja siis mine proovi, et tal nii kiire et pole aega ooodata kuni ma proovisõitu teen.

ometi osteti samal päeval se 530 ära:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2012 17:20 

Oli see aadress Magasini 31a ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2012 19:00 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Mismõtet on automüügi platsitele autosid müüki viia? Umbes sama mõte siis.
:) Kui on omal kasud sees ja omanik tegeleda ei viitsi, jõua või taha.

Ise ostjana olnud, hinnaklassis 1000-2000 euri. Ehk siis hind kus võib nii igiliikureid kui täis rümpasid saada. Ainult hinna ja piltide järgi ei ütle midagi ju, samas ilusaks pildistatud roigast müüja vaevalt näha tooks. Samas korraliku diili puhul omanik mõtleks, et jumal teab kaua järgmist ostjat oodata tuleb. Ning järmine kohale tulev ostja võib auto hinnast niipalju maha tingida et selle raha eest saaks mitu korda Tartu minna. Poolel teel kokku saades läheb mõlemale vaatamine midagi maksma ja peaks mõlemapoolselt tilkureid vähendama.
Samas,vbolla tõesti on mingeid koomikuid kes käivad "demo päevadel".

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2012 19:58 

Tead, vana mini cooper, oma nelja käigulise kastiga ei ole kindlasti see auto millega sa viitsid sõita tallinnast tartusse näitama seda kellegile, kes ütleb, et bussipileti raha on liiga kallis, et tallinna tulla ise autot vaatama... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2012 23:00 
Kasutaja avatar

Mõistliku põhjenduse puhul loomulikult miks mitte. Olen ise ühe auto tartusse viinud. Inimene helistas ja uuris eelmine õhtu. Sai kõik head ja vead pikalt ära räägitud ja pidi sobima. Aga siis palve, et temal selg haige ja pikkasid otsasid sõita ei saa. Kütuse kulu ja tagasi saamise hüvitab, aga ole hea ja too auto Tartusse ära. Noh hommikul siis varakult teele ja ennelõunat liikusin juba bussiga kodu poole tagasi rahulikult wifis surfates. Muidugi ainuke jama oli see, et enne Koset jooksis põder üle tee ja peaaegu oleks võinud hoopis auto remondiga tegelema hakata. Nii et teisalt jälle kui oleks tõesti pauk ära käinud, siis oleks küll vähe nõme seis olnud. Niiöelda mittevajaliku sõiduga auto puruks ka veel, järgi tulles tehku mis tahab sellega pärast. Kunagi ühel tuttaval oli ka case, kus järgmine päev pidi inimene auto ära ostma (juba ilusti üle vaadatud) ja siis sõitis mingi lammas sisse küljepealt. Päris oli ostjal enam huvi peale seda.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2012 01:18 

Kuna ise elan Saaremaal kuhu keegi ei taha tulla (tundub jube kauge koht) siis olen pm kõik diilid saanud mandril kokku, sest ma tean, et kui ise ei tegutse siis ei juhtugi neid diile..seega mõnikord on autot näitama minek põhjendatud :D aga tavaliselt nii kaugelt tulnud ostetakse ära ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2012 08:54 

diskosaurus kirjutas:
Oli see aadress Magasini 31a ?

otseloomulikult

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2012 12:35 

ksenoon kirjutas:
Kuna ise elan Saaremaal kuhu keegi ei taha tulla (tundub jube kauge koht) siis olen pm kõik diilid saanud mandril kokku, sest ma tean, et kui ise ei tegutse siis ei juhtugi neid diile..seega mõnikord on autot näitama minek põhjendatud :D aga tavaliselt nii kaugelt tulnud ostetakse ära ikka.

Ja, me siit käime Tartust ka autot ostmas aga Tallinna vennad on sellised, et kui auto on Tallinnast kaugemal kui 20km, siis jääb :uhoh Ja ei julge ju Tallinnasse venna ukse taha ka sõita, siis vana tuleb korra välja ja vaatab et ahah ja ma mõtlen ja paned aga Saaremaale tagasi, päev ja raha raiskus. Sakib see saarevärk selles mõttes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2012 20:30 

Fluid kirjutas:
ksenoon kirjutas:

Ja, me siit käime Tartust ka autot ostmas aga Tallinna vennad on sellised, et kui auto on Tallinnast kaugemal kui 20km, siis jääb :uhoh Ja ei julge ju Tallinnasse venna ukse taha ka sõita, siis vana tuleb korra välja ja vaatab et ahah ja ma mõtlen ja paned aga Saaremaale tagasi, päev ja raha raiskus. Sakib see saarevärk selles mõttes.

Käisin kunagi tööturaha eest Saaremaalt Pärnusse niimoodi roostes Omegaga. Mingi vend tuli tartust vastu. Asjapulk oli kaasas, tegid ringi ümber auto ja tagasi Tartu. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.10.2012 13:37 
Kasutaja avatar

Olen suhtlend mõned päevad inimesega, kes elab Londonis ja soovib mu autot ära osta. Küsiks nõu, kas tegemist on nüüd petturiga, kes soovib oma transpordi raha kätte saada?
Viimane kiri nägi välja selline:

Thanks for getting back to me but; Here are the details I would be
needing from you and I want you to get back to me with them right
away:
BANK NAME:
ACCOUNT NAME:
ACCOUNT NUMBER:
SWIFT CODE:
So once i receive the details i will go ahead with the payment through
Bank transfer and then i will contact my shipping company after you
get the payment. I will
need your home address for the vehicle to
be Picked Up by the Shipping Company.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.10.2012 13:38 
Kasutaja avatar

Pettus raudselt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis