Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 23:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 08.10.2012 13:19 

eile kõne kus küsiti kus auto asub. ütlesin saaremaal ja peale seda oeldi nägemist irwww :D:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2012 15:33 

ksenoon kirjutas:
eile kõne kus küsiti kus auto asub. ütlesin saaremaal ja peale seda oeldi nägemist irwww :D:D

Sul alles esimene selline? :) Ma selliseid kõnesid stiilis a'la "Tere! Ma olen praegu Pirital, kus Te olete?" saanud küll-küll :D Pärast seda tuli nägemist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2012 18:06 

Fluid kirjutas:
ksenoon kirjutas:

Sul alles esimene selline? :) Ma selliseid kõnesid stiilis a'la "Tere! Ma olen praegu Pirital, kus Te olete?" saanud küll-küll :D Pärast seda tuli nägemist.

Oli jep esimene imekombel isegi, aga täna tuli saare poiss ja tegi proovisõitu 10 min, vaatas üle ja ostis sulas ära :P päev korras :D
On ikka laisad inimesed et ei viitsi siia tulla. noo 500-1000 eur autost saan aru aga 4000+ eur ei tulda isegi vaatama :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2012 19:21 

kaupz kirjutas:
siag kirjutas:
Normaalne on teha dünaamiline õlivahetus 60k-80 tagant. Maksab küll see ligemale 300 euri ja rohkemgi, olenevalt auto margist, aga tasub igal juhul ära.
, ja see, mis välja tuli, ei meenutanud mitte kuidagi seda punast DextronIII, mis sinna kunagi sisse on läinud. Pruun vedel löga oli.
Dexron 3 läbipesuga 20L maksab 300eur ?
Olen kuulnud "läti atm kasti remondimehe arvamust" et ei pea 2004a Passatil või Volvol olema 20eur / L hinnaga õli, käib dexIII ka ! ?

EI, see mis sinna kunagi aastal 2000 sisse kallati, oli dextron 3, praegu kasutatakse dextron 6. Ja ei kulu 20l, kui kasti läheb 10 liitrit, siis läbipesuks kulub 13-15 liitrit, väga harva ka rohkem. Ja dextron 6 saab minu tuttava kaudu 10 eur liiter, sest ta tellib seda saksamaalt otse 200l vaatidega. Muidugi mitte niisama ostmiseks, vaid kui tellid temalt dünaamilise õlivahetuse. Ja selle 300 eurise näite tõin oma Chevy Venture koha pealt. Hinna sisse kuulub filter, tihend, 15l õli ja töö. Hind varieerub olenevalt autost väga kõvasti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2012 09:53 

siag kirjutas:
EI, see mis sinna kunagi aastal 2000 sisse kallati, oli dextron 3, praegu kasutatakse dextron 6.
Ja dextron 6 saab minu tuttava kaudu 10 eur liiter, sest ta tellib seda saksamaalt otse 200l vaatidega.
Muidugi mitte niisama ostmiseks, vaid kui tellid temalt dünaamilise õlivahetuse. Ja selle 300 eurise näite tõin oma Chevy Venture koha pealt. Hinna sisse kuulub filter, tihend, 15l õli ja töö. Hind varieerub olenevalt autost väga kõvasti.
Ja nüüd dex6 vahetab 2x paremini käike kui dex3 ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2012 18:39 

Tervist, kuna ma ei jõudnud oma sõbraga vaidlemisel selgusele teemal, kas antud ostja on pettur või tõeline huviline, otsustasin siit abi otsida, ehk on kellelgi kogemusi, paremat teemat selleks polnud kui see siin. Tegemist siis Kreeklasega ja ta tahab mu autot ära osta ... kui huvi võin lingi anda hiljem, aga üldiselt pakkus ta välja, et teeb ülekande ära kui annan oma panga andmed, iban koodid ja SWIFT koodi ... valik on minu et kas tahan ülekannet PayPal'i kaudu või via Bank'i kaudu. Ning siis saadab järele transpordi firma, tundub et kõik kulud kannab ta ise ja mul ongi küsimus, et mida see via Bank endast kujutab, tean, et ebay's saab mingi aja pärast oma raha tagasi nõuda ja hädaldama kukkuda. Käisin küsisin oma pangast järele selle kohta, seal öeldi, et kui raha minu kontol, siis ei saa too vend enam midagi teha peale selle, et esitab avalduse, et tal oli vale ülekanne vms aga sellegipoolest on vaja minu nõusolekut, et ta raha tagasi saaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2012 20:28 
Moderator
Kasutaja avatar

Kuule, loe nüüd veel natuke teemasid, siin piisavalt sedasama skeemi lahatud.
Siis mõtle veel selle üle, kas Sinu auto on tõesti niivõrd haruldane eksemplar, et mingi kreeklane peaks seda otsima üle ilma.
Ja siis vaata peeglisse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2012 21:06 

No päris omajagu scannisin teemasid, ja see siin on ehk ainuke foorumi alateema kus seda üldse arutada...võibolla siis teise pealkirja alt, aga polnud küll rohkem ühtegi, millest kinni haarata ... ma usun, et e36 cabrio, mis on üle värvitud, viisakas ja nägusate velgedega, oleks sinna Kreekasse just pigem see õige auto mida tellida, ei hakka linki kohe kiuste panema siia enam! Selle asemel et linki anda või aidata tuleb mingi hala ja sõim... :twisted: tavai, mina sain ammendava vastuse! Ehk saan abi mõnest teisest foorumist ;)
Ja mida ma sealt peeglist veel vahin??? Oma lolli molli? Ei viitsi enam :waah Proovi ka sinna vaadata :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2012 21:24 
Kasutaja avatar

Need õhku täis moded on veits kasutud küll.. Kui pangaülekandega siis on kõik OK, ainuke skeem millest ma kuulnud ja mis klapib su jutuga on selline et ostja viimasel hetkel muudab oma juttu, et näiteks pangaülekannet pole võimalik teha, teeks tsekiga. Kui müüjaga esineb mingeid ootamatusi või üllatusi siis tasub vast tehing katki jätta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2012 21:46 

Lõpetage see jauramine ja mulli ajamine, mingi kreeklane ei taha Eesti autot, see on nende skeem kõik automüüjad spämmiga üle valada ja siis ehk üks miljonist on nõus mingit asjaajamistasu või transpordikulu tagasi maksma, lootes et asi on õige. Kõik need kirjad on ühe ja sama stiiliga, saadavad sulle libatšeki, fotošopitud paypali või ülekande screenshoti. Kas tõesti see, et tegu on kreeklasega ei tekitanud tunnet et tegu 100 prossa BS teemaga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2012 22:25 
Kasutaja avatar

need4beat kirjutas:
No päris omajagu scannisin teemasid, ja see siin on ehk ainuke foorumi alateema kus seda üldse arutada...võibolla siis teise pealkirja alt, aga polnud küll rohkem ühtegi, millest kinni haarata ... ma usun, et e36 cabrio, mis on üle värvitud, viisakas ja nägusate velgedega, oleks sinna Kreekasse just pigem see õige auto mida tellida, ei hakka linki kohe kiuste panema siia enam! Selle asemel et linki anda või aidata tuleb mingi hala ja sõim... :twisted: tavai, mina sain ammendava vastuse! Ehk saan abi mõnest teisest foorumist ;)
Ja mida ma sealt peeglist veel vahin??? Oma lolli molli? Ei viitsi enam :waah Proovi ka sinna vaadata :err

Milliseid teemasi? Siin samas on ju vähemalt 3x täpselt sama tekstiga tuldud ja iga kord on täpselt sama jutt, et saadan transpordifirma järgi. Aga ma ei saa aru mida sa üldse pablad, kui ta pakkus ülekande välja, siis andku tuld. Las aga kannab sulle raha üle ja EU siseselt peaks see ikka päris kiirelt sul kontol olema. Ütled et ootad kuni raha kontol ja siis võib ka autole järgi tulla. Kui aga hakkab siin enne kirjeldatud jutt, et ta maksis sulle ka transpordifirma jagu rohkem raha, siis võid tõdeda et oled lihtsalt oma aega raisanud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2012 22:35 

Tänks, jah, ega kui hakkab tšekkidega huijaaritama, saadan n****i. Et pm siis muretsegu ja korraldagu transport ise. Vaatame mis edasi saab... annan teada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2012 23:31 
Kasutaja avatar

las kannab raha ära ja kõik,praegu võid ju niisama jaurata temaga maili teel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 08:34 
Moderator
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
Need õhku täis moded on veits kasutud küll.. Kui pangaülekandega siis on kõik OK, ainuke skeem millest ma kuulnud ja mis klapib su jutuga on selline et ostja viimasel hetkel muudab oma juttu, et näiteks pangaülekannet pole võimalik teha, teeks tsekiga. Kui müüjaga esineb mingeid ootamatusi või üllatusi siis tasub vast tehing katki jätta.

Tundub, et Sa oled sama kasutu kui "need õhku täis moded", sest ajad ju tegelikult sama juttu :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 20:08 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
Kui pangaülekandega siis on kõik OK

Ka panga ülekannet on võimalik ebaseadluslikult teostada.
Paluda sul mingi osa välja võtta ja saata see edasi misiganes viisil, mida ei saa jälitada "transpordi kuludeks".
Hiljem saad kriminaal politseilt ametliku kahtlususe rahapesus, mis sest et tegid seda teadmatult. Tõenäoliselt lõpetab pank suga ka ühepoolselt lepingu, sest sa oled turvarisk.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis