Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 00:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 12.10.2012 21:47 
Kasutaja avatar

No see viimane oleks suht vähetõenäoline ju. Siin müüa siiski vast pigem "heauskne". Temal on ettenäidata kirjavahetus "ostjaga" ja veavalt teda sellisel juhul petturiks mõistetakse, sest alus transpordi eest tasumiseks on ju olemas. Teiseks on petturil seega vaja 2 lolli leida, üks kes autot müüb ja siis peab pettur veel samasuguse kuulutuse kuskile üles panema ja sellise lolli leidma kes ülekande ka teeks. Suure tõenäosusega peaks see sama auto ka olema, et kui mul on müüa näiteks Audi A6, aga ülekandes on kirjas Mercedes ML, siis peaks tõesti kahtlus tekkima müüjal.
Sellise pettuseviisis süüdijäämised on pigem sellised, kus keegi sõber/tuttav väidab, et kuule mul tuleb sinu kontole mingi ülekanne ja võta välja ja anna mulle. Sellisel juhul ütleks, et ise oled loll ja palju õnne. Aga eelkirjeldatud juhtumil küll ei usu, et automüüja süüdi jääks.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 22:42 
Kasutaja avatar

Rahapesu on raha tõelise omaniku/saaja varjamine ja selle sa paned toime tahtmatault või tahtlikult ikkagi.
Kuriteo tunnused on olemas krimnaalasi tuleb algatada igaljuhul ja kahtlustatavaks kuulutakse ka väga tõenäoliselt. Edasi, kui on kogutud piisavalt tõendeid saab asja kohtusse saata ja kohus otsustab, kas mõistetakse süüdi või mitte. Ilmselt süüdi selle eest siiski mõista ei saa ja asi lõpetatakse, sest skeemi autoreid ega reaalset raha saajat ei saada nii või naa kätte.
Pangal on kohustus kahtlastest tehingutest rahapesu andmebüroole teatada ning kui leitakse, et sa oled rahapesus kasvõi vahelüli olnud siis oled sa panga jaoks ohtlik klient ja sinuga ei soovita koostööd jätkata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 09:55 

No kui sa mulle soovitad seda kõike siis loe uuesti läbi millest ma just rääkisin (esimene postitus) siis tead KAS ja mis on raisatud tunnid. 5k euri pärast raiskan neid tunde palju tarvis :twisted: Ja sellist nõu siin ennemgi antud, ei maksa sentigi! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 10:07 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
neG kirjutas:
Need õhku täis moded on veits kasutud küll.. Kui pangaülekandega siis on kõik OK, ainuke skeem millest ma kuulnud ja mis klapib su jutuga on selline et ostja viimasel hetkel muudab oma juttu, et näiteks pangaülekannet pole võimalik teha, teeks tsekiga. Kui müüjaga esineb mingeid ootamatusi või üllatusi siis tasub vast tehing katki jätta.

Tundub, et Sa oled sama kasutu kui "need õhku täis moded", sest ajad ju tegelikult sama juttu :)

Tunnistan et ei tea sellest teemast väga suurt midagi, aga vahe on selles kas ma vastan küsmisele toonis "mine vaata peeglisse" või püüan vähemalt aidata, sirvin viimased aasta foorumit suht tihedalt ja mul pole ühtegi teemat meeles kus on juttu petturist kes on nõus pangaülekandega otse maksma(ja kes ei muudaks juttu viimasel hetkel et tsekiga maksta). Sul oleks aeg ise peeglise vaadata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 10:24 
Kasutaja avatar

No kuulge, iga terve mõistusega isik ei hakkakski sellistele vastama, lootuses, et äkki ongi ostja. Mõtle ise, kas sa ise hakkaks niimoodi autot ostma, et valid kreeka portaalist auto välja, teadmata ta reaalsest seisukorrast ning lahkesti kannad pimesi raha mingi võõra tüübi kontole lootuses, et ta saadasb sulle tipp-topp auto nagu kuulutuses mainitud. Oleks auto tõesti mingi kollektsionääride unistus siis veel kuid ka siis läheks ise üle kaema. Olgem loogilised inimesed. Teie pill pole nii kõva isend, et maailma kaugeimast nurgast seda ihaldatakse. Olgu ta kasvõi Lamborghini, ka siis tullakse ise seda vaatama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 10:30 
Kasutaja avatar

Oleks ma nö kokkuostja, poleks mul suurt vahet mis seisus see auto on ja ostaks kasvõi pimesi.
Aga antud skeemist on tõesti palju jutustatud siin ja mujal. Saast on saast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 11:21 
Kasutaja avatar

ristokkk kirjutas:
No kuulge, iga terve mõistusega isik ei hakkakski sellistele vastama, lootuses, et äkki ongi ostja. Mõtle ise, kas sa ise hakkaks niimoodi autot ostma, et valid kreeka portaalist auto välja, teadmata ta reaalsest seisukorrast ning lahkesti kannad pimesi raha mingi võõra tüübi kontole lootuses, et ta saadasb sulle tipp-topp auto nagu kuulutuses mainitud. Oleks auto tõesti mingi kollektsionääride unistus siis veel kuid ka siis läheks ise üle kaema. Olgem loogilised inimesed. Teie pill pole nii kõva isend, et maailma kaugeimast nurgast seda ihaldatakse. Olgu ta kasvõi Lamborghini, ka siis tullakse ise seda vaatama.

No pole nüüd mõtet ikka teise äärmusse ka laskuda. Autosid on küll ja küll nii ostetud, et raha kantakse ette ära. Ise olen vähemalt ühe nii ostnud, käsirahasid teatud mahus on kordades rohkem ette makstud. Mina küll sõidan nendega ise tagasi, aga ikkagi. Kui ikka on kas hind hea või varustus selline nagu soovitakse, aga müüja tahab hoidmiseks ettemaksu kas täismahus või osaliselt, küll siis makstakse ka. Ostetakse autosid ka Eestist vägagi palju. Paljud liisingust tagasi tulevad autot on tihti odavamad kui mujal euroopas. Samuti veetakse siit ikasugu veokaid (mis tänu masule ehitusfirmadel jne üle jäänud seoses masuga) edukalt väljapoole, isegi Iraaki või Iraani vist läks kunagi mingi auto tuttaval. Samuti oli sõbral mingi hetk avensis müügis ja sama teema, et kuskil karu peest oli huviline. Maksis isegi kontrolli Elke autos kinni, aga tehing jäi pooleli kuna tal oli auto liisingus ja ei viitsinud ise välja ostmisega majandada. Mõte oli, et Elke teeks ka selle osa, aga nende teenustasu läks vist nii suureks, et ostuhuviline enam ei tahtnud. Tema oma jutu järgi pidi Elke tema partner olema ja ostab siit rekkate kaupa Toyotasid. Noh jah siin sellel variandil kontrollitakse üle, aga ostetakse Eestist asju küll. Mis endiselt ei tee huvi tundja skeemi pettusevabaks, aga nii küll läheneda ei saa, et vaevalt keegi siit midagi osta tahab. Isegi mitu autot välismaale müünud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 11:23 

Ostsin isegi paar päeva tagasi auto aint piltide põhjal, maksin käsiraha ette ja nüüd ootan :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 11:24 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
aga nii küll läheneda ei saa, et vaevalt keegi siit midagi osta tahab

+1

Hr krss ja muud tegelased ka minu mälu järgi päris mitumitu ostnud ja müünud piltide järgi, raha ette makstud ja vsjo. Muidugi tegu haruldaste/väga heas korras ja hea varustusega masinatega mitte mingi b5 passatiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 12:28 

ristokkk kirjutas:

Ära higista niipalju, kuda sa selline põdeja saad olla? Väljas julged ikka käia? :evil: .Lamborgini näide oli ka suht lamp :waah Vabalt ostaks kasvõi marsilt, kui vaid pappi oleks ;)
Kuni kõik tundub kuulikindel, teen diili härraga ära. Panen lingi ka, et päris suvaline pask see e36 ei ole, vaeva on taga nähtud küll ja küll aga kui aus olla siis ise Kreekasse ei raatsiks seda tellida . Aga kui kutt töötab laeva peal insenerina siis palun väga, las raiskab! :D

Auto ise siis: http://www.lowlifer.ee/2012/10/02/a-osta-e36vant-ara/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 14:02 
Kasutaja avatar

viisakas pill küll jah...anna sis teada kui midagi uut kuuled.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 14:41 
Kasutaja avatar

ma maksin viimati 12k euri ette autole, ilma autot nägemata ja katsutamata, järgi läksin sain siis ka paberid oma nimega , isegi arkis ei käinud ise. Mitte ühtegi tuttavat ka auto üle ei vaadanud enne. See oli siis nüüd mingi 3 kuud tagasi äkki. Mainiks veel,et enne ei olnud üheski uuemas a6-es ega a8-sas seeski istunud

Ja autoks oli a8 d3 , mis ilmselgelt on üsnagi riskantne auto niisamagi osta,enamuste jaoks....

Corvette puhul kandsin mingi 25 000 krooni vist bronniks ja äkki mingi kuu hiljem läksin alles vaatama.

Mõned julgevad nii teha :P

Viimati muutis Inferno, 13.10.2012 16:47, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 15:04 

Ise olen kõik autod kohe ära ostnud, kui sobiv kaup on olnud. Samuti on ka minult ostetud- kõik kes uurivad ja puurivad, jäävadki mõtlema alati- enne jõuab asjalikum ostja alati ette. Üldiselt järgmine kord autot müües hakkavad ostjad mu aega kinni ka maksma, kui soovivad mingeid tiire, ülevaatusi jms teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 17:56 
Kasutaja avatar

need4beat kirjutas:

Nägin suvel seda rahingel, seni kõige ilusam e36 carbio mida näinud, oleks isegi pilti teinud lihtsalt mäletuseks kui oleks viitsinud autost telefoni võtta =)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 20:23 

Kui siin juba targutamiseks läks siis lisaks ka paar sõna.
4 aastat tagasi ostsin ise USA-st 2 Chevy bussi ühe müüja käest korraga(ühes konteineris siis).
Samamoodi sain meilile hunniku pilte ja busside VIN-koodid.
Paar nädalat suhtlemist ja kaalumist ja panga poole sammud.
Kandsin härrale Floridast 24000$ üle ja jäin ootama.
Pole vist elus sees nii palju närvitsenud ja magamata öid olnud.
5 kuud hiljem Muuga sadamasse konteineri järgi minnes ei olnud ma veel kindel, kas seal on Vanid või 2 roosat õhupalli kirjaga "surprise" :err
Siiski läks kõik õnneks ja autod olid isegi paremas konditsioonis kui müüja poolt kirjeldatud :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis