Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 00:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 13.10.2012 21:54 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
Kui siin juba targutamiseks läks siis lisaks ka paar sõna.
4 aastat tagasi ostsin ise USA-st 2 Chevy bussi ühe müüja käest korraga(ühes konteineris siis).
Samamoodi sain meilile hunniku pilte ja busside VIN-koodid.
Paar nädalat suhtlemist ja kaalumist ja panga poole sammud.
Kandsin härrale Floridast 24000$ üle ja jäin ootama.
Pole vist elus sees nii palju närvitsenud ja magamata öid olnud.
5 kuud hiljem Muuga sadamasse konteineri järgi minnes ei olnud ma veel kindel, kas seal on Vanid või 2 roosat õhupalli kirjaga "surprise" :err
Siiski läks kõik õnneks ja autod olid isegi paremas konditsioonis kui müüja poolt kirjeldatud :rokib

Sinu nahas küll ei oleks tahtnud olla :D Hea, et õnneks läks.

Teistele niipalju, et ärge saage minust valesti aru. Lihtsalt asjad paraku kipuvad nii olema kuidas ma kirjeldasin. Erand kinnitab muidugi reeglit, niiet rahu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2012 12:59 

Ma ei saa nendest vendadest aru kes pakuvad mingi summa ära ja siis ei vasta enam ning kaovad ära kuskile :D wtf? On siis vaja üldse midagi pakkuda kui raha nkn pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2012 19:32 

kaupz kirjutas:
siag kirjutas:
EI, see mis sinna kunagi aastal 2000 sisse kallati, oli dextron 3, praegu kasutatakse dextron 6.
Ja dextron 6 saab minu tuttava kaudu 10 eur liiter, sest ta tellib seda saksamaalt otse 200l vaatidega.
Muidugi mitte niisama ostmiseks, vaid kui tellid temalt dünaamilise õlivahetuse. Ja selle 300 eurise näite tõin oma Chevy Venture koha pealt. Hinna sisse kuulub filter, tihend, 15l õli ja töö. Hind varieerub olenevalt autost väga kõvasti.
Ja nüüd dex6 vahetab 2x paremini käike kui dex3 ?

Söö mürki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2012 20:23 

Oh kuidas ma ei salli inimesi, kellega midagi kokku leppida ei saa, küll on hiljem ja homme jne jne..ja siis lõpuks enam ei vasta telefonidele jne.. Kindlad tulevased ärimehed..mis muud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2012 21:08 
Kasutaja avatar

siag kirjutas:
kaupz kirjutas:
siag kirjutas:
EI, see mis sinna kunagi aastal 2000 sisse kallati, oli dextron 3, praegu kasutatakse dextron 6.
Ja dextron 6 saab minu tuttava kaudu 10 eur liiter, sest ta tellib seda saksamaalt otse 200l vaatidega.
Muidugi mitte niisama ostmiseks, vaid kui tellid temalt dünaamilise õlivahetuse. Ja selle 300 eurise näite tõin oma Chevy Venture koha pealt. Hinna sisse kuulub filter, tihend, 15l õli ja töö. Hind varieerub olenevalt autost väga kõvasti.

Söö mürki.

Küsimus on ju täiesti õigustatud . Miks peaks kasutama kallimat õli kui kasti töös mingisuguseid muutusi ei tekki ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2012 15:11 

arsi kirjutas:
siag kirjutas:
kaupz kirjutas:
siag kirjutas:

Söö mürki.

Küsimus on ju täiesti õigustatud . Miks peaks kasutama kallimat õli kui kasti töös mingisuguseid muutusi ei tekki ?

Sa ei peagi.
Lihtsalt vend, kes kaste remondib, keeldub mingit odavat möginat sinna sisse kallamast. Või noh, võib kallata, aga siis probleemide tekkimise korral ei kuulu temale see. Samamoodi saad ju salaviina osta ja salasuitsu ja värki jne. Miks osta kallimat, kui pähe hakkab samamoodi. Aga siis kui kell 11.30 hakkab pimedaks minema, siis on nutt ja hala lahti. Siis mõtled, et oleks võinud ju kallimalt osta. Ja paljusid asju saab asendada odavamate vastavate asjadega, kui soovid, siis ela nii :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2012 20:31 
Kasutaja avatar

siag kirjutas:
arsi kirjutas:
siag kirjutas:
kaupz kirjutas:
siag kirjutas:

Söö mürki.

Sa ei peagi.
Lihtsalt vend, kes kaste remondib, keeldub mingit odavat möginat sinna sisse kallamast. Või noh, võib kallata, aga siis probleemide tekkimise korral ei kuulu temale see. Samamoodi saad ju salaviina osta ja salasuitsu ja värki jne. Miks osta kallimat, kui pähe hakkab samamoodi. Aga siis kui kell 11.30 hakkab pimedaks minema, siis on nutt ja hala lahti. Siis mõtled, et oleks võinud ju kallimalt osta. Ja paljusid asju saab asendada odavamate vastavate asjadega, kui soovid, siis ela nii :)

Sa nagu ei taju asja mõtet üldse . Kui minu auto veeres tehasest välja ja seal sees oli dex3 siis mis kuradi pärast ma peaksin panema sinna midagi muud !?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2012 20:51 
Kasutaja avatar

Täna üks meeldiv kogemus.
E39 520 korralik oli 1450€ müügis, mingi vend päeval helistas, kuid kooli tõttu polnud võimalik vastata. Saatis sõnumi, et helistaksin kui rääkida saan, siis helistasin ka. Küsis kuna näha saab. Ütlesin et alates kella 17.30st, vend oligi täpselt seda aegu kohal. Pani mootori käima ja vaatas kapoti alla, tegi kerge ülevaate väljast, paar km proovisõitu ning küsis kuidas raha asjad saame aetud. Küsisin mis pank on, ütles swed. Kuna automaat oli siinsamas, siis läks välja võtma, kuid üle 1000€ ei saanud. 200€ kandis arvele ning edasi pidime tema poole minema algul, kust id kaardi lugejaga rohkem saab kanda üle, kuid jäi ära minek, kuna sõber laenas talle ülejäänd raha. EI mingit tingimist, auto oli muidugi korralik ka. Andis veel paki mingit võõramaa suitsugi, ise küll suitsumees pole, aga kinkis siiski :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2012 18:16 

arsi kirjutas:
siag kirjutas:
arsi kirjutas:
siag kirjutas:
kaupz kirjutas:
siag kirjutas:

Söö mürki.

Sa ei peagi.

Sa nagu ei taju asja mõtet üldse . Kui minu auto veeres tehasest välja ja seal sees oli dex3 siis mis kuradi pärast ma peaksin panema sinna midagi muud !?

Ma küll üldiselt ka nende õlide piiti ei taju, aga ehk peale tehast hakkab auto sõitma ja kast tööd tegema, kuluma ja muutub paratamatult kehvemaks ja vanemaks, ning see teine õli on ehk natuke paremate omadustega vanemale kastile kui see tehaseoma?

Spekuleerin lihtsalt.. peace.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2012 20:30 

Hydration kirjutas:
arsi kirjutas:
Sa nagu ei taju asja mõtet üldse .
Kui minu auto veeres tehasest välja ja seal sees oli dex3 siis mis kuradi pärast ma peaksin panema sinna midagi muud !?
Ma küll üldiselt ka nende õlide piiti ei taju, aga ehk peale tehast hakkab auto sõitma ja kast tööd tegema, kuluma
ja muutub paratamatult kehvemaks ja vanemaks, ning see teine õli on ehk natuke paremate omadustega vanemale kastile kui see tehaseoma?
Spekuleerin lihtsalt.. peace.
Ilmselt vanema tüübi kastile uuemat sorti õli polegi vajadust panna. Eraldi küsimus on et kas dex VI asemel dexron III kasutamisel kas kuluma hakkab ja katki läheb?
Ja ega neid näiteks VW "tehase õlisid" ei tea, seal igasugu muud pikad numbrid peal, kas ja millise Dexron õliga asendatavad on, seda ei öelda, vaja on hullu Liiri-hinnaga müüa enda sildiga toodet.
[aga vist aitab siin teemas õli jutust]

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2012 20:31 

Viimati sai auto müüdud nii, et tehti 5700 euri ettemaks. :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2012 22:10 

Aga kui sa ostad endale korteri ja seal on juba aastal 98 seina pandud tapeet, miks sa siis sinna uue tapeedi paned? Spekuleerida võib palju, aga kui ei raatsi hooldada, siis sõida kepikastiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2012 00:20 
Kasutaja avatar

Motors24 kasutaja (xxxx.xxxx@mail.ee) soovib
> lisainformatsiooni Nissan Sunny '90 kohta:
>
>Tema: kui sobib siis 100e nädalas

Mina: Ei sobi kahjuks.
Tule kolme nädala pärast tagasi
>

NB! auto hind 300euri, omab üv ja kindlustust märtsini. Vana kandiline saast, aga kõik, mis küljes toimis.
Pill nüüdseks müüdud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 10:16 

Tsiteeri:
hei kaste vahetust ka soovite mul oleks teile pakkuda vahetuseks väga heas sõidukorras rollerit ainuke viga on see et kui mootorit soenema panna siis natukese aja pärast suretab ise välja aga mitte kohe ja siis kipub ka välja surema kui ristmikule seisma jään ja lasen autod ära ja valgusvooride taga seisma pean aga muidu on kõik korras.ja taga rehf on liiga amordi juures muid vigu ei ole.rolleril on kaks võtit ja kaks pulti saab puldist ka rollerit käima panna ja saab ka signa peale panna ja sealt kus signaal käib ehk piip välja tuleb see kell on ka vaja ära vahetada,roller on igapäevases kasutamises oleneb ka kuhu vaja minna on ja oleneb ka ilmadest.rolleri mark on lingbenmootori töövõimsus on 49cc on 4 taktiline õhkjahutusega,roller on punast värvi ja eest must,ees on ketaspidur taga trummel.täismass on 240 tühimass on 90 kandevõime on kg 150 pikkus on 1830 laius 695mm kõrgus 1160mm ja bensiini peab panema 95.

e28 vastu pakuti sellist ässa diili :D :D :D

Edit: Linki kah http://www.okidoki.ee/item/1928985/

Viimati muutis Mph, 23.10.2012 19:53, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2012 18:07 

Mis kastmest jutt käib, aru ei saa, aga okei..vägaheaskorras mittekorralikulttöötavat rollerit peaks ikka tahtma.. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis