Peaks siia sobima küll järgnev jutt ühest Audi 80 Avandist.
Ostja olin mina ning ostsin ta tuttavale kes ära oli. Raha koos ja Motors ning A24 lahti, jäi silma siis too audi, kohe kõne peale, järgmiseks päevaks leppisin aja kokku. Järgmine päev kokku lepitud kohas kohal ning helistan et kus on, läheb aega mingi tund, ok, ootame ja passime linna peal siis. Jõudis lõpuks kohale (Miskine firma omanik, tüübil läks kauem aega objektil vms), kohe jutt lahti et tal juba mitu inimest päeva jooksul vaatamas käinud jne, kui küsisin et miks müüdud pole siis kohe et ei ta tingi ning see pärast müümata. Ok, proovi sõidud jne, kõik ok, ei kolise ega logise, kõik toimis ka nii nagu vaja, jõudsime hinnani, proovisin algul sotta alla saada, ei olnud nõus siis veel viis kümpi ja peale seda lõin käega ning läksin minema kuna kuulutuses ei mainitud peetis esi klaasi ning katkist tagumist külje klaasi.
Mingi 15 minti läks mööda kui tüüp tagasi helistas et davaj tule tagasi et annab 50 alla, mina seepeale kohe tagasi, väike paberi majandus ning oma teed just ostetud autoga.
Ei saa aru mis tal selle 15 minuti jooksul juhtus et tagasi kutsus.
Edasi siis : Sõitsin nädala ise ringi ning see järel läks tuttava kätte, klaas ja jutud vahetatud ning kõik hea. Tuttav sai 2 nädalat sõita kui tema tuttava tuttav hakkas kauplema et müü auto maha. Algul pakutud hinnaga polnud nõus müüma, sai siis mingi enam vähem hinna paika, ning siis tuli originaalne vabandus, kohe kohe saan soomest rahad kätte ja ostan auto ära, nüüdseks pea 2 nädalat möödas ja pole nendest soome rahadest haisugi.
On siis mõtet pakkuda ja kaubelda kui endal pole rahagi.
Auto oli 600€ müügis ning soome ehitajaga sai kokkuleppele 950€
EDIT: Kunagi jäi üks auto vahetamatta kuna tüübil naine ei lubanud