kj kirjutas:
Pluss üks viimasele. Mõni vend isegi tahab, et niisama nädal aega kinni hoiaks autot.
Müüsin turu kõige odavamat kolmest diislit E39t, midagi erilist viga polnudki, üks abs andur ja iluvead.
Eile tuldi Valgast, raiskasid 6h sõidu peale, ja jätsid sellepärast ostmata, et ma 50 euri neile alla ei teinud, panid Valka tagasi

Tegid diagnosti ja vahtisid 45 minti.
Täis kloun oled v?
Küsisin mis autol viga on, mis sa tont vastasid ? Abs'i andur ja iluvead.
Sõidan pika maa maha, et nende vigadega ma oleks ära otsnud.
Sul oli see ikka valus peldik.
Käigukast ragises, sillad kolisesid, tagaluuk lahti ei käinud vähemalt mina ei näinud, et oleks avanenud, mootorist lahmas õli, TERVE auto oli veakoode täis ja sa raiud mulle vastu, et ABSi andur tuksis, kas käisid lamba diagnostiku juures või oled ise loll, et sellist saasta uskuma jäid. SUl oli igas juhtplokis viga sees CAN communication. Ventika koda puudu. Ja neid vigu oli seal tohhujaa. Oma 1000€ oleks hoobilt sisse ladunud, et auto enam vähem korras oleks. Ja sa räägid, et sul oli auto enam vähem korras. Tõesti AINUS asi mis mulle selle auto juures meeldis oli sisu, see oli tõesti korras, aga ülejäänud oli bullshit ja sellepärast ma ei osta autot, et saaksin seda tohute summade eest remontida ja kuna sina seda eales teinud polnud siis ilmselt sellepärast oligi sul jäänud selline arulage mõte, et vaimusilmas oli su auto prillikivi.
Ja sa rott tuled kedagi maha tegema, rääkimata sellest, et sa polnud elusees oma autot remontinudki, pidid sa veel mult suitsu KERJAMA!
Seega enne, kui sina tuled rääkima, et keegi on tilganäppija oled see ainult sina, et kohale roomasid ühe suitsu pärast, kloun! Mina tulin autot ostma aga ajukääbikutega ma ei viitsi üldjuhul asju ajada.
Ma imestan, et sa kohe nende vendade käest üle tahi ei saanud, sellise hülgemöla eest, et auto korras oli.