Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 00:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 07.11.2013 01:13 

delta kirjutas:
Kui elu keerleb ümber 500euriste rontide, siis muidugi tuleb eeldada et ka kõik teised on huiarid.

See rondiäri on suht ulmeline. Tõõkaaslane harrastab seda veidi töökõrvalt. Ja kõige müstilisem kaader on nende rontide ostjad. Enamasti ei tea nad autodest ööd-ega-mütsi. Olulised on kolm asja: 1. et auto oleks sõidukorras 2. et kindlustus oleks kehtiv ja 3. et ülevaatus oleks kehtiv.
Kõik muu on juba suhtelise väärtusega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2013 01:16 

vinguviiul kirjutas:
delta kirjutas:
Kui elu keerleb ümber 500euriste rontide, siis muidugi tuleb eeldada et ka kõik teised on huiarid.

See rondiäri on suht ulmeline. Tõõkaaslane harrastab seda veidi töökõrvalt. Ja kõige müstilisem kaader on nende rontide ostjad. Enamasti ei tea nad autodest ööd-ega-mütsi. Olulised on kolm asja: 1. et auto oleks sõidukorras 2. et kindlustus oleks kehtiv ja 3. et ülevaatus oleks kehtiv.

Kas 500 eurisest autost on siis veel midagi mõtet loota? :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2013 10:51 

GZM kirjutas:
vinguviiul kirjutas:
delta kirjutas:

Kas 500 eurisest autost on siis veel midagi mõtet loota? :uhoh

just minu mõte.
kahtlane kaader on selline kes tuleb 500€ auto juurde rooste ja pisivigade üle vinguma ja tingima, kuigi kõik juba varasemalt kuulutuses kirjas :D
kõige rohkem nalja pakkus kord autot ostma tulnud seltskond, kelle diisel ford oli väliselt ja hääle järgi umbes 5x hullemas seisukorras kui minu müüdav 500€ bmw, ja küll siis virisesid ja nutsid seal kõrval kui istme peal coca cola plekk oli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 00:33 

Kõik on väga suhteline. Eile oleksin saanud osta sõidukorras ja kehtivate paberitega Daevoo Lanose 200 euriga. Aga ei tahtnud. See et mingi hunnik rauda on veel liikumisvõimeline, ei ärata veel erilist ostuhuvi. Minus vähemalt. Keegi teine ehk vaimustub rohkem. Hinda nagu pole, samas minusilmis polnud ka autot. :S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 09:51 
Kasutaja avatar

Mingi uus mood vist tekkinud.
Postkasti laekub kiri - "Helistan homme selle ja selle pärast, kas on alles"
Hui helistabki keegi. Päev on hoobilt perses kohe.
Teine asi on "tellimine" - "Kuule, seda ja toda tahan. Kas ... ka saadad? Palju kokku läheb? Saada arve nr."
Saadan arvenunbri ja vajalikud kontaktid ja siis on vaikus. Mismõttes nagu?
Kuradi tilganäppija! Ära hakkagi higistama kui sul reaalselt sulli olemas pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 20:46 
Kasutaja avatar

Pluss üks viimasele. Mõni vend isegi tahab, et niisama nädal aega kinni hoiaks autot.

Müüsin turu kõige odavamat kolmest diislit E39t, midagi erilist viga polnudki, üks abs andur ja iluvead.

Eile tuldi Valgast, raiskasid 6h sõidu peale, ja jätsid sellepärast ostmata, et ma 50 euri neile alla ei teinud, panid Valka tagasi :D Tegid diagnosti ja vahtisid 45 minti.

Täna näitasin tund aega kahele vennale, käisime UM-is mehhaanikule näitamas isegi, jõudsid kolm korda ümber mõelda ostu koha pealt isegi, aga võtsid ära ikka. Muidugi lubati nädala pärast ülesse otsida, kui midagi ära laguneb :kill :kill :kill

Need tünnireklaamid on ka inimesed vist päris hulluks ajanud viimasel ajal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 21:12 

kj kirjutas:
Muidugi lubati nädala pärast ülesse otsida, kui midagi ära laguneb :kill :kill :kill.

Isegi just salongist välja veerend autol võib miskit küljest pudeneda.
Kui mõni väärakas peaksi nädala pärast tulema, siis ok maha lasta ei tohi ja relva mul polegi, aga mu kuri koer võib küll "juhuslikult" lahti pääseda. Pohl see trahv loomapidamis eeskirjade rikkumise eest, vähemalt saab muril kõht täis. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 21:18 

Kunagi e36'e compacti müüsin, hilis talvel. Panin hinna 600 euri, lendasin viljandi, kus ostjad olid kohal.
Tegid tiiru ümber auto, anttila parklas tiiru, vaatas alla ja lõime käed.

Suzuki ostsin, läksin kohale, kerge tiir, müüsime ühed veljed talle msi poole teepealt said ostetud ja lõime käed. Olid küll mõned probleemid aga ei seganud midagi erilist. Jutt oli küll tegelt teine, mis kuulutuses.

Nüüd kuu tagasi otsisin e36 compacti, kahe dislaga tegin tiiru.
Punane - tiiru tegin ära, kratsisin kukalt ja müüja tegin hinna 250 euri paremaks. Kratsisin edasi ja viskasin käega.
Sinine - tegin tiiru ära, kratsisin ikka väga kukalt, tekst ja tegelikus oli ikka väga erinev. Oleks saanud mingi üüratult alla aga viskasin käega.

Läksin tagasi korteri, vaatasin midagi siis netist ja leidsin rohelise comapcti.
Hellasin, saime kokku bussijaamas, tegin ümber auto lambiga tiiru, ümber bussijaama kerge tiir ja lõime käed. Sain 200 euri ka alla. Jutt ja tegelikus oli enamvähem korras, aga ei lootnud nii palju vigu nagu praeguseks välja tulnud on.

Suzuki müüsin nii, et soomlane kandis raha ette, sõitsin tlna, lõime käed ja tegime ost-müük lepingu ja vend ajas kunagi hiljem treila peale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 22:54 

kj kirjutas:
Pluss üks viimasele. Mõni vend isegi tahab, et niisama nädal aega kinni hoiaks autot.

Müüsin turu kõige odavamat kolmest diislit E39t, midagi erilist viga polnudki, üks abs andur ja iluvead.

Eile tuldi Valgast, raiskasid 6h sõidu peale, ja jätsid sellepärast ostmata, et ma 50 euri neile alla ei teinud, panid Valka tagasi :D Tegid diagnosti ja vahtisid 45 minti.

Täis kloun oled v?
Küsisin mis autol viga on, mis sa tont vastasid ? Abs'i andur ja iluvead.
Sõidan pika maa maha, et nende vigadega ma oleks ära otsnud.
Sul oli see ikka valus peldik.
Käigukast ragises, sillad kolisesid, tagaluuk lahti ei käinud vähemalt mina ei näinud, et oleks avanenud, mootorist lahmas õli, TERVE auto oli veakoode täis ja sa raiud mulle vastu, et ABSi andur tuksis, kas käisid lamba diagnostiku juures või oled ise loll, et sellist saasta uskuma jäid. SUl oli igas juhtplokis viga sees CAN communication. Ventika koda puudu. Ja neid vigu oli seal tohhujaa. Oma 1000€ oleks hoobilt sisse ladunud, et auto enam vähem korras oleks. Ja sa räägid, et sul oli auto enam vähem korras. Tõesti AINUS asi mis mulle selle auto juures meeldis oli sisu, see oli tõesti korras, aga ülejäänud oli bullshit ja sellepärast ma ei osta autot, et saaksin seda tohute summade eest remontida ja kuna sina seda eales teinud polnud siis ilmselt sellepärast oligi sul jäänud selline arulage mõte, et vaimusilmas oli su auto prillikivi.

Ja sa rott tuled kedagi maha tegema, rääkimata sellest, et sa polnud elusees oma autot remontinudki, pidid sa veel mult suitsu KERJAMA!
Seega enne, kui sina tuled rääkima, et keegi on tilganäppija oled see ainult sina, et kohale roomasid ühe suitsu pärast, kloun! Mina tulin autot ostma aga ajukääbikutega ma ei viitsi üldjuhul asju ajada.
Ma imestan, et sa kohe nende vendade käest üle tahi ei saanud, sellise hülgemöla eest, et auto korras oli.

Viimati muutis -toyo, 25.11.2013 23:01, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 23:00 

Buumer oli nii per*es,aga kui 50 oleks alla saanud,siis oleks ära võtnud..tahtsid oma kaotatud suitsu raha tagasi saada? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 23:03 

ouc- kirjutas:
Buumer oli nii per*es,aga kui 50 oleks alla saanud,siis oleks ära võtnud..tahtsid oma kaotatud suitsu raha tagasi saada? :D

sitta seest rahast, Kj lubas postiga sulle selle ühe sinise bondi tagasi saata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 23:06 
Kasutaja avatar

Mis sul ühe suitsu pärast kahju ? :D Polnud pohmakaga teinud veel ühtegi jah, ja ma ei kerjanud seda ju, vaid küsisin viisakalt, võin tagasi saata.

Käigukast ragises ?

Selgelt näitas ju vasaku tagumise anduri viga, või ei ? Ja see raili anduri viga oli sees ilmselt küttefiltri vahetusest (http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php? ... #p14855514 ), sa hakkasid rääkima, et su sõber teeks selle 50 eur eest korda, et kui 50eur alla teen, võtad kohe ära. Oleksid selle ragiseva käigukastiga (millest koha peal küll mingit juttu polnud) siis Valka sõitnud ikkagi ?

Mootorist mingit õli küll ei lahmanud, ei teinud mootoripesu ka muidugi jah, turbo juurest oli natuke õline mingitest vanadest teemadest, õli pole see auto võtnud grammigi.

Ventika kojast ma ei tea midagi, ei pööranud tähelepanu tõesti, ja ei mäleta tõesti, kas see oli seal üldse, või mitte.

Tagumised kondid oleksid kaasa saanud, vb olid ka esimesed läbi, aga no 1900eur eest ülikorralikku 530 diislit ei saagi.

Tagaluugil olid amordid läbi.

Sa ütlesid selge sõnaga, et 50 eur selle anduri pealt alla, ja võtad ära kohe, niiet ära aja mingit käigukasti ja muud juttu :D

Sisu oli su arust korras, aga muu täis pask ? Sisul oli mu arust ikka korralikult jälgi sellest pea 300st tuhandest kilomeetrist (või rohkemast, pole aimugi)

Viimati muutis kj, 25.11.2013 23:20, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 23:18 

Sellist maalt pärit "kohe anname kõigile lõuga läbi neti" võiks ennast m...ipidi lakke tõmmata. Kahju kohe, et selliste peale peab autot müües aega raiskama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 23:23 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 23:23 

Mul pole ühest suitsust kahju, aga kuna sina olid pmst müügimees, siis viisakas oleks olnud, et Sa ei küsi isegi tuld, aga sul polnud sedagi :D

Näitas anduri viga ja näitas ka ECU viga.
See, kui sul on raili viga see siis lase ära kustutada, kuna sa müüd oma autot. See mind ei huvitanud, kas sul oli filter vahetatud v mitte. Üldiselt suht imal jutt, et vahetad kütuse filtri ära aga seal samas muu kõik laguneb?

Selle 50€ tingimise ma tegin lihtsalt lõpuks lõbu pärast, kuna sa juba olid öelnud, et sealt hinnast allapoole ei lähe, siis tekkis ka minul isu sinu aega raisata.
Ja see mis Sa kaasa annad mind ei huvitanud, sest optimali kondid oleksid võinud omale kapipeale seisma jätta,.

1900€ eest sain aru, et autol on iluvead ja abs'i andur ja sul oli müügiga kiire.
Küll tuleb veel neid kiirmüügi hinnaga ja on olnud ka korralikke isendeid. Noo tõesti anna andeks, aga seal peale korraliku salongi muud väga ei olnud.

Lihtsalt sul vedas, et leidsid kellegi, kes selle roima ära ostsis, mul kadus lihtsalt kohe sinna rahamatmis isu ära, kui kapotti üles tõstsin :D

Mina olen õnnelik, et seda ei soetanud ja ole sina ka õnnelik, et ära osteti.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis