Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 07:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 25.11.2013 23:31 
Kasutaja avatar

Rääägi parem sellest käigukastist, mis sellel täpsemalt viga oli ? :D Ja mootoril ?

Nii, oleksin ma öelnud, et okei, saad selle 50 eur alla, mis siis öelnud oleksid ? Siis oleks küll suht humoorikas olukord olnud jah seal :D

Ma ütlesin, et ma polnud pohmakaga ühtegi suitsu teinud, aga selline "äritobi" on kohustuslik, vabandust tõesti, vb oleksin pidanud siis tuld ja suitsu ostma tõesti ruttu, saadan selle gaasi ja suitsu tagasi. Mulle käib tegelt endale ka pinda, kui suitsu küsitakse kui autot lähed vaatama, seda tunnistan tõesti, et tegin valesti :D

Minu teada vead sellel 1900eur maksnud diisel bemmil: Abs andur, kondid, tagaluugiamordid, airbagi tuli põles, sukad oleks võinud millalgi vahetada, olid kergelt mustad, ja iluvead, neid oli tõesti, ei vaidle vastu.

Imal tõesti, et küttefiltri vahetasi, aga muid asju korda ei teinud, anna andeks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 23:39 

Hmm, 1900 euri ja saan aru, et kõik vead, on siin ees juba ette ka loetud... Kas olen mina sinisilmne või selle raha eest peaks ju autot olema? korralikud 530'd jäävad ikka teisele poole 3000 piiri. Ma ise pole seda masinat näinud ning vigadega tutvunud, kuid tüliõunaks on siin pigem kokkuleppele mitte saamine, mis lõpuks tõi kaasa selle, et mõlema aeg oli raisus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 23:44 
Kasutaja avatar

Mul semu alles ostsin endale 3.0d e39 , oli küll sedaan , maksis tolle eest 4100 euri. Läbisõit oli keritud aga tehnilise poolepealt veatu ja välimuselt samuti veatu.
Ja sa mõtled , et oba 1900€ kj müüb iluvigadega diisel bemmi , mis muidu maksab ala 3kd keskmiselt.
Esiteks juba see on ohu märk , et kj seda müüb (no offenc :D) teiseks , see peab ikka ülisuur iluviga olema ,et lihtlabaselt 1000€ auto turuhinnast madalamal on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 23:49 

Ma ütlen ausalt ma ei ole selgeltnägija, et oskan ragna peale öelda, mis kus ragises. :D

Suitsust ja gaasist mul polnud kahju, võid need omale jätta, et juhul, kui uuesti äri hakkad ajama,saa ka oma kohustuslikku "äritobi" teha. Näed ju, et tegin tyhja sõidu, mul ei olnud 30€ kahju ja nyyd on ühe suitsu pärast kahju v?

Ja nende vigade kohapealt, et sa oleks võinid seda ka telefonis mainida, kui ma kysisin.
Airbagi kohtahakkasid sa hämama, et muidi ei põle nyyd läks.
Ma ütlesin ka sulle, et ma ei tulnud uut autot ostma. Ma olin kindel, et sillad kolisevad ja nippet näppet veel aga kiirmüügikohta oli ta suht nutuses seisus.

Ausalt öeldes, et korralik kild oleks olnud, kui saad teada, et ka peale tingimist ei taheta seda autot.
Sorry, et su aega raiskasin, aga see, et sa vigu telefonis ei öelnud, oli ka minu jaoks aja raisk, oleks sa kõik telos ära rääkinud poleks ma kohale tulndki :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 23:58 
Kasutaja avatar

Oky

Oot et kui ma oleksin öelnud, et dv saad 50 eur alla tõesti, siis oleksid öelnud et häähhähhhhaaa tüng värdjas ja naerdes Valga poole ajama pannud ? :D

Ja seda käigukasti juttu ei olnud küll eile, ja ei saanudki olla, kast oli ideaalne täiesti, ilma liialdamata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 00:07 

Nalja foormlastel nüüd nabani. :D
Kohtusid hinnaostja ja rondiärikas. Mõlemil jäi kasum saamata ja nüüd üritatakse teineteist vahendeid valimata, võimalikult paksult üle tõrvata. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 00:11 
Kasutaja avatar

Ma ei tõrva kedagi, aga reaalset paska on ka kehva ajada, nt selle käigukasti kohta, suitsu küsimist ja muud ma ei salgagi :D Päris kehva kast pidi siis olema tõesti, United-Motorsi mehhaanik isegi ei saanud aru.

Ja see jutt kisub üldse naljakaks, et 50 eur tingimisega tegi mingit nalja ja testi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 00:14 

Hea, et ise ka naljast aru said :D
Aga otseloomulikult ma ei oleks hakanud ma kedagi värdjaks sõimama.

Ja käigukast ei tulnud jutuks, kuna ma selleks ajaks olin ma juba aega raiskamas. :D
Tõsiselt, meile oli see lõpuks tore väljasõit lihtsalt.

Aga nagu sa alguses rääkisid, et auto oli ideaalses korras ja pärast tunnistasid, et oli veel tajooba vigu, siis võiksid tunnistada vähemalt seda , et kast sul pärisideaalne ei olnud, kuna seal olid juba veakoodid sees. Sorry, ma siiski ikka ei tea mis seal korraks ragises ja ei tahagi teada, mina sinu asemel ka ei tahaks, vaid oleks õnnelik, et sellest roimast lahti said :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 00:23 
Kasutaja avatar

Ei ole kuskil öelnud enda meelest, et oleks ideaalses korras olnud see auto, see oleks võimatu ka.
Nojah, ma ei tea, mis vigu sa seal nägid käigukastil, ja ma ei tea ka, mis sellel masinal sealt kunagi läbi on käinud, aga kast töötas ideaalselt, selle peale võin tõesti kihla vedada.

Ja ma ei arva, et see auto oleks roim olnud, kui ta oleks 5 tonni maksnud, oleks ta roim olnud, aga hind ja kvaliteet olid ikka väga kooskõlas mu meelest, ja isegi nende meelest, kes lausa UM-i mehhaaniku jutul käisid sellega. Niiet jutul siinkohal lõpp mu poolt, kui Sul ka rohkem traagilisi vigu meelde ei tulnud, nagu see käigukasti ragin ?!?!! :rokib

See on ka muidugi naljakas, et alguses käisid Sa proovisõidul (seal tuli see käigukasti ragin välja ilmselt ka siis :D ), ja peale seda tegid diagnostikat, kuigi olid enda väitel juba aega raiskamas ?

Jutt käib siis sellest autost : http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=a109

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 00:39 

Mis selles imelikku on ? :D Kui ajaraiskamiseks läks siis kõik ära raisata :D

Aga pmst saad ise ka aru, et kui ma oleks tahtnud seda autot osta, siis see 50 poleks mingi takistus olnud, et sellepärast ma ei jätnud seda ostmata. Seal samas, kui ma küsisin telefonis mis autol viga on, ei rääkinud sa tagaluugist, airbagist, õlisest ja diislisest kapotialusest, sukkadest ja kolisevatest sildadest. Okei kolisevad on suht kysitav nii vana auto kohta, aga oleks võinud aus olla, kui tead, et potentsiaalne oht on, et ostetakse auto ära. Siis olems pärast see mu oma rida olnud kas tulen vaatama v mitte. Ilmselt poleks tulnud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 00:44 

To kj, head (osavad) pildid! Võid ses osas vabalt kellegile teenust pakkuda! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 00:51 
Kasutaja avatar

Diisline oli filtri vahetusest (mäletamist mööda sai räägitud ka sellest), ei jõudnud pesta, ja õline, no ei ütleks väga, oleksin mootoripesu teinud, küll oleks siis häda olnud, et varjan lekkeid.
Tagaluuk läks tõesti meelest ära ja airbagi tuli, see ei põlenud kogu aeg, istmega seoses, ju matiga midagi vms. Sukad oleks võinud lihtsalt kunagi vahetada, ma poleks öelnudki seda siis ja keegi poleks neist arugi saanud, lihtsalt, kui juba soigumiseks läks, siis ütlesin kõik endale teadaolevad vead sellel autol.

Aga ok, ma rahul, et auto ära osteti, ja Sa rahul, et ei ostnud, lõpetame selle teema siis, eks iga üks teeb omad järeldused.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 00:57 

-toyo kirjutas:
Ma ütlen ausalt ma ei ole selgeltnägija, et oskan ragna peale öelda, mis kus ragises. :D

Suitsust ja gaasist mul polnud kahju, võid need omale jätta, et juhul, kui uuesti äri hakkad ajama,saa ka oma kohustuslikku "äritobi" teha. Näed ju, et tegin tyhja sõidu, mul ei olnud 30€ kahju ja nyyd on ühe suitsu pärast kahju v?

Ja nende vigade kohapealt, et sa oleks võinid seda ka telefonis mainida, kui ma kysisin.
Airbagi kohtahakkasid sa hämama, et muidi ei põle nyyd läks.
Ma ütlesin ka sulle, et ma ei tulnud uut autot ostma. Ma olin kindel, et sillad kolisevad ja nippet näppet veel aga kiirmüügikohta oli ta suht nutuses seisus.

Ausalt öeldes, et korralik kild oleks olnud, kui saad teada, et ka peale tingimist ei taheta seda autot.
Sorry, et su aega raiskasin, aga see, et sa vigu telefonis ei öelnud, oli ka minu jaoks aja raisk, oleks sa kõik telos ära rääkinud poleks ma kohale tulndki :D

Ma saan täiesti aru miks sa vihane oled tema peale aga pole ju mõtet oma lootusi väga kõrgeks ajada, kui sa saad 1900€ eest 530d. See on sama teema, kui näiteks uue auto baasmudel maksab 20 000€ ja tippmudel maksab 40 000€ ja sa lähed seda 20 000€ mudelit vaatama ja siis lähed närvi, et miks sellel lisavarustust pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 01:07 

No heakene küll, eks ikka läheb meelest :D

Selles osas olid kõik võitjad :D
Aga tõsimeeli, mul oli plaan tulla ja sellega minema sõita. Aga liiga palju jäi rääkimata telefoni tee ja suht ulme üllatus oli, et neid vigu on tiba rohkem, kui telefonis sai räägitud. :D
Hundid söönud ja keegi sai õnnelikuks bmw omanikuks :D

To fluid : ma ei pahane selle peale. Lihtsalt nõme, kui tuleb jutust välja, et mina läksin kellegi aega raiskama. Ma poleks sõitma hakanud, kui oleks teadnud, mis vead tal tegelikult on.
Üldiselt ma pole kellegi peale pahane, kuna tehniliselt ma ei kaotanud midagi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 01:08 
Kasutaja avatar

toyo tilganäppija oled !!!
1900eurist 530d pole mõtet diagnosti viiagi,kui mootor ja kast toimib siis viska plekki

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis