Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 05:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 26.11.2013 23:46 

MDB kirjutas:
Tallinnas käivad reede öösel inimesed autot pesemas, nii mõnigi jõuab alles kell 4 varahommikul koju sealt. Lõuna-Eestis kui midagi teha ei ole, minnakse autot ostma :D Kui seal 7 tundi või isegi 2 suutsite kulutada, siis tundub, et seltskonnamõttes oli teil päris lõbus :D Võibolla te ei peakski omavahel müügitehinguid tegema vaid koos pidutsema?

Või kahekesi mõnda automüügi platsi külastama ja siis parastama, kuidas ikka on hinnale otsa keevitatud. Mõned õlled ja võiks nagu date olla juba :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2013 12:28 
Kasutaja avatar

Arusaadav, et selle raha eest "uut autot ei saa" aga ega sitta ka ei ole mõtet osta. Kui algselt kj juttu lugedes oli tõesti tilganäppija tunnused ostjal, siis pärast toyo selgitusi saan aru, et kj on lihtsalt tavaline autoärikas, kellele meeldibki aega veeta autosid näitamas käies. Ütle siis vead telefonis ära ja kui ostja oigama hakkab, on see tema probleem. Arusaadavalt sellisel autol on vigu. Aga kui algselt ilma vigadeta auto osutub siiski vigadega autoks, siis ma leian, et automüüja on tilganäppija ja ajaraiskaja. Ei ole mina veel näinud, et autol lambist tulevad ja kaovad veateated, alati on selleks mingi põhjus, olgu selleks siis vigane kaabel või muu huinamuina. Mitte töötava tagaluugi pärast ei ole ükski auto müümata jäänud.
Ei tunne ostjat ega müüjat ja ei ole antud teemaga rohkem kursis, kui siin loetu ja see siin on minu isiklik arvamus ning palun mitte kellelgi seda hinge võtta.

Käisin mõni nädal tagasi Tallinnas paari XC90´d vaatamas, kõikidel läbisõit 150 000 - 200 000 km. Mul ükski bussijuht ei suuda 500000 km läbimisel ka juhiistmeid nii ära kulutada, kui nendel vaadatud autodel, ok eeldatavasti keritud, elab üle, vaatame edasi. Üks must jutu järgi ideaalses korras, reaalselt kõrvalistuja pool tugev kriim üle kere, plastikud osaliselt puudu, tagumikudüno järgi tunduvalt lahjema minekuga, kui peaks, radika juures õline jne. Kadaka turul rohelisel oli auto tagumises osas tugev vibratsioon. Millest, ei tea, ei huvitagi. Siinsete suure osa lugejate arvates tõenäoliselt ideaalses korras pillid, pohhui ostame ära ja eks hiljem vaatab, kuidas ja kas remontida. Kui remontida ei taha, lükkame müüki, küll ostja leiab, samas saab kohale tulnuid jälle tilganäppijateks nimetada. Äge ju! Otse loomulikult ei olnud need suured vead aga ma leian, et ei ole mul vaja autot, mida ma reaalselt koju jõudes pean kohe remontima hakkama. Milleks? Ma pigem lähen vaatan edasi ja leian enda jaoks sobiliku auto. Lõpuks leidsin ka, ilma väliste vigadeta (siiani ei ole tuvastanud ka peidetud vigu) ja sama hinnaga. Nimetage mind tilganäppijaks, mul savi aga ma ei ole lotomiljonär ega ela vanemate rahakotil, et saaksin raha siia sinna paigutada ning osta suvalisi autosid kokku, et keegi jumala eest tilganäppijaks ei nimetaks. Samamoodi oleks ka mina käitunud selle E39 puhul peale vigade avastamist, muidugi on kõik remonditav aga tehku seda Moose või Duubzu või muu selline, kes sellest naudingut saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2013 22:03 

XC90 ongi mingi väärakas nahk mis kulub 200k pealt juba ära

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2013 22:18 
Kasutaja avatar

Kuna ma just eile ostsin xc90 , kõik on täiesti korras, sealhulgas istme nahk , rool ja ka ülejäänud auto on seest paremas korras ,kui näiteks mu väiksema ls audi a8 oli. ls on 270 000 (peaks olema õige).

Siiani ei ole suutnud muid vigasid tuvastada,et 1 tagumine numbritule korpus on puudu ja mõlemad lähevad vahetusse. Minu õnn vist lihtsalt.

Autole oli ka tahtja olemas kes sama õhtu oleks järgi tulnud veel Tartu-Pärnu otsa. Kes käis mitmeid vaatamas ja vist olidki mingid jamad olnud... aga õnneks oli ostjal a8-sat vaja ja deal toimus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2013 23:11 
Kasutaja avatar

No nii väikese summaga korras autot loota on ikka :hail

Ja E39 ei vaheta isegi korrektselt käike kui ABS andur läbi on. Kui oli vist parempoolne tagumine ABS andur läbi siis kast lülitub üldse avarii reziimi ja auto sõidab ainult 2 käiguga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2013 23:31 
Kasutaja avatar

Vahemärkusena veel see, et eelmine päev välja otsitud XC90´d olid järgmiseks päevaks juba müüdud või kui hommikul alles oli, siis lõunaks reaalselt Tallinna jõudes oli ka see viimane hea müüdud. Ja need, mis alles olid, need olid pikalt müügis olnud :) Ei tahtnud mina ja ju siis ei tahtnud keegi teinegi neid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2013 17:04 
Kasutaja avatar

Nojah, võiksin kaaluda mahamüümist, kui sul huvi.

Niipalju negatiivset siiski, et autoaia vend palus nädalaks kindlustust jätta, kuigi ma ei tahtnud seda teha. Kindlustust lõpetada tahtsin, selgus, et oli järgmine päev ümber reganud. Koolirahaks 75eur... Kõne peale tuli otseseid valesid ja jamajuttu ja lahenduseta see jäigi.

Ei tasu ikka uskuda kedagi... :x

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2013 17:38 

See kui kirjutad siin välja 75 eurot ei liiguta see mitte kedagi. Aga kui ise kaotaks kindlustusrahana 75 juuri siis on närv kohe must. :D Krooni ajal võeti 14000kroonine golf mult koos 1100krooni kindlustusega, oi tegi tigedaks kuigi sai kokku lepitud, et tahan ikka tagasi seda saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2013 23:59 

Käis eile tilganäppija diisel Avensist vaatamas. Auto tehnilise korra kohta ei teinud/ei saagi teha ühtegi märkust. Kärutas ja paarutas korralikult.

Probleem: Rool liiga kulunud (täiesti normaalse kulumisega rool) ning 150000ls on pullikaka (mis sest et Amservis fikseeritud) :kill Mina pole nii viisaka sisuga Avensist tükkaega näinud.

Uskumatute asjade pealt tulistatakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2013 09:42 
Kasutaja avatar

Mul viriseti kunagi 99000 sõitnud Opeli kohta samamoodi, et ta ostis alles hiljuti samasuguse 107 000 sõitnud ja minu oma pidi palju räbalam välja nägema. Sisu oli ilus puhas ja terve, ainuke viga oli, et eest oli ühes nurgas stange ja tiiva vahe paar mm suurem kui teisel pool, vist kuskile hange kinni jäädud või midagi. Aga mitte midagi sellist, et kuskil täitsa eemale hoiaks. Ostmata tal see jäigi, kuigi tuli veel kuskilt Lõuna-Eestist bussiga.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2013 22:14 

See on päris hea näide :D Juu siis tünni-hirm oli nii suur. Niimoodi jõuab bussiga terve Eesti läbi sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2013 12:44 
Kasutaja avatar

Üks korralik jõulusoov teile kõigile "rondiärikad" : Ostke-Müüge-Vahetage-Kahetsege_Repeat!!! :D
8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2013 12:25 

Inferno kirjutas:
Nojah, võiksin kaaluda mahamüümist, kui sul huvi.

Niipalju negatiivset siiski, et autoaia vend palus nädalaks kindlustust jätta, kuigi ma ei tahtnud seda teha. Kindlustust lõpetada tahtsin, selgus, et oli järgmine päev ümber reganud. Koolirahaks 75eur... Kõne peale tuli otseseid valesid ja jamajuttu ja lahenduseta see jäigi.

Ei tasu ikka uskuda kedagi... :x

Kuidas täpsemalt selle raha kätte saab? Kas tuleb ennem oma nimele registeerimist mingi toiming teha või automaatselt kantakse raha üle kui oma nimele tehtud sõiduk?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2013 12:59 

Kui auto müüdud ostu-müügi lepinguga siis saad kohe kindlustusse emaili saata . Paluks selle auto kindlustus lõpetada kuna sai auto müüdud ja paned oma pangakonto numbri. Oma nime ja isikukoodi pead ka panema. Ise tegin hiljuti nii ja töötas. Kui juba arkis ümber registreeritud uuel omanikul siis vist ei saa enam tagasi. Auto müümisel pead muidugi ostjale ütlema et kindlustuse lõpetad ise ära jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2013 13:13 

Ma sain hoopis aru, et kui ostad auto millel on kindlustus olemas, siis on võimalik eelmise omaniku kindlustusraha omale saada. Mind just huvitas see.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis