Arusaadav, et selle raha eest "uut autot ei saa" aga ega sitta ka ei ole mõtet osta. Kui algselt kj juttu lugedes oli tõesti tilganäppija tunnused ostjal, siis pärast toyo selgitusi saan aru, et kj on lihtsalt tavaline autoärikas, kellele meeldibki aega veeta autosid näitamas käies. Ütle siis vead telefonis ära ja kui ostja oigama hakkab, on see tema probleem. Arusaadavalt sellisel autol on vigu. Aga kui algselt ilma vigadeta auto osutub siiski vigadega autoks, siis ma leian, et automüüja on tilganäppija ja ajaraiskaja. Ei ole mina veel näinud, et autol lambist tulevad ja kaovad veateated, alati on selleks mingi põhjus, olgu selleks siis vigane kaabel või muu huinamuina. Mitte töötava tagaluugi pärast ei ole ükski auto müümata jäänud. Ei tunne ostjat ega müüjat ja ei ole antud teemaga rohkem kursis, kui siin loetu ja see siin on minu isiklik arvamus ning palun mitte kellelgi seda hinge võtta.
Käisin mõni nädal tagasi Tallinnas paari XC90´d vaatamas, kõikidel läbisõit 150 000 - 200 000 km. Mul ükski bussijuht ei suuda 500000 km läbimisel ka juhiistmeid nii ära kulutada, kui nendel vaadatud autodel, ok eeldatavasti keritud, elab üle, vaatame edasi. Üks must jutu järgi ideaalses korras, reaalselt kõrvalistuja pool tugev kriim üle kere, plastikud osaliselt puudu, tagumikudüno järgi tunduvalt lahjema minekuga, kui peaks, radika juures õline jne. Kadaka turul rohelisel oli auto tagumises osas tugev vibratsioon. Millest, ei tea, ei huvitagi. Siinsete suure osa lugejate arvates tõenäoliselt ideaalses korras pillid, pohhui ostame ära ja eks hiljem vaatab, kuidas ja kas remontida. Kui remontida ei taha, lükkame müüki, küll ostja leiab, samas saab kohale tulnuid jälle tilganäppijateks nimetada. Äge ju! Otse loomulikult ei olnud need suured vead aga ma leian, et ei ole mul vaja autot, mida ma reaalselt koju jõudes pean kohe remontima hakkama. Milleks? Ma pigem lähen vaatan edasi ja leian enda jaoks sobiliku auto. Lõpuks leidsin ka, ilma väliste vigadeta (siiani ei ole tuvastanud ka peidetud vigu) ja sama hinnaga. Nimetage mind tilganäppijaks, mul savi aga ma ei ole lotomiljonär ega ela vanemate rahakotil, et saaksin raha siia sinna paigutada ning osta suvalisi autosid kokku, et keegi jumala eest tilganäppijaks ei nimetaks. Samamoodi oleks ka mina käitunud selle E39 puhul peale vigade avastamist, muidugi on kõik remonditav aga tehku seda Moose või Duubzu või muu selline, kes sellest naudingut saab.
|