Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 00:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 236 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Odavaim auto ülalpidamiseks
PostitusPostitatud: 04.04.2010 22:15 

Vana astra F. Vahet pole kas mingi bensukas, disla või gsi. Roostetab küll, aga tehnika on lollikindel ja peab vastu. Mul jookseb varsti neljas aasta ja siiamaani on kulunud remondile ja hooldustele ~3000 eeki. (sealhulgas siis kolm õlivahetust, õõtsapuksid, jahtutusvedeliku vahetus, küünalde vahetus, stabika kontide vahetus, kogu piduriklotsijooks ja veel mõned vidinad) :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2010 02:20 

Anti-L kirjutas:
Vana astra F. Vahet pole kas mingi bensukas, disla või gsi. Roostetab küll, aga tehnika on lollikindel ja peab vastu. Mul jookseb varsti neljas aasta ja siiamaani on kulunud remondile ja hooldustele ~3000 eeki. (sealhulgas siis kolm õlivahetust, õõtsapuksid, jahtutusvedeliku vahetus, küünalde vahetus, stabika kontide vahetus, kogu piduriklotsijooks ja veel mõned vidinad) :D

Olgu, kuna sa LS'i ei maininud, siis järeldan, et sa oled tüüpiline ferrari vend. Üks inimene Ferrariga sõidab 10. aasta jooksul sama palju, kui teine inimene ''XXXX marki'' autoga aastaga. Seepärast tundubki, et Ferrari kestab.

Siiski ei vaidle vastu väitele, et Astra F'i on odav ülal pidada..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2010 10:33 

banzaii kirjutas:
Anti-L kirjutas:

Olgu, kuna sa LS'i ei maininud, siis järeldan, et sa oled tüüpiline ferrari vend. Üks inimene Ferrariga sõidab 10. aasta jooksul sama palju, kui teine inimene ''XXXX marki'' autoga aastaga. Seepärast tundubki, et Ferrari kestab.

ma olengi tüüpiline ferrari vend

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 21:43 
Kasutaja avatar

vectra a 85kw mootoriga ja anna ainult tuld kui kere ka natukenegi kestab siis auto igavene :D :D
kytet ei võta väga,edasi läheb,varuosad odavad ja väga palju neid ei lähe

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2010 13:56 

Palun teema lukku, sest teema on ammendunud ja mingil põhjusel tuleb mulle ikka veel postkasti pakkumisi, kuigi auto on mul juba ammu olemas ja koolgi on läbi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2010 19:07 

teema võiks ikkagi lahti jääda, siin tuleb teinekord suht asjalike soovitusi. Sa võiksid ise enda poste natuke muuta, et rohkem pakkumisi ei tuleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2010 21:40 
Kasutaja avatar

täpselt nii, siin infot oleks äkki nii mõnelegi võhikule 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 23:38 
Kasutaja avatar

Nu hetkel tundub ka mle oopeli 85kw. isend üsna säästukas. Kütust võtab vähe ja varuosad ei kipu eriti üle 100 krooni tükist :D Hetkel Cali roolikeeraja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 23:38 

Ei ole viitsimist kogu teemat kokku võtta aga kumb oleks etem- Carina E või accord. Aastanumbrid sinna 95-97 kanti.

Maantee peal vist kisavad mõlemad ja accord roostetab palju ?

V. on midagi muud sarnast-kalla ja talla.
Sierrat,opelit,golfi ei taha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 02:12 

Oi, mis tuttav teema.
Teen siis kokkuvõtte ka - sai kaks aastat tagasi autoks valitud siis volkswagen vento 1.9 tdi 66 kw mootoriga. Igapäevastest 10 km otstest on saanud nüüdseks 100 km otsad ning säästuauto tundub kestvat. Pole veel kordagi teele jätnud ning vahetada on vaja olnud üksnes mõningaid kuluosi, mille koguhind on, julgen arvata, maksimaalselt 10% kütusekulust. Kütusekulu olen mõõtnud kaks korda (paak täis, sõit ja uuesti täis meetodil) - vaheldumisi linnas ja maanteel tuli keskmine 5.4 ning reisil tallinn-tartu-tallinn sai mõõdetud kuluks 4.6 liitrit sajale. "Tuuningu" näol on auto saanud endale püsikiirusehoidja (lüliti ühendamise vaev ning arvutiga aktiveerimine) ja uued sportlikud (mugavad) istmed. Ainuke murekoht on auto kere, mis päris hoolega roostetab. Karbid, tiivad ja pagasiluuk on omadega üsna läbi, aga sõitmist see ei sega ning pmst tänu roostele saigi see auto ostetud - see tingis odava ostuhinna. Aga mootor tundub olema heas seisus - talviti on käivitunud eranditult iga ilmaga. :)

Julgen väga soovitada inimesele, kes soovib minimaalsete kuludega hakkama saada!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 23:35 

Paneks siis paar rida ka Seat Ibiza kohta.
Omasin sellist autot pea 5,5a ja selle ajaga peaaegu 100k km`i.
Enamus sellest läbisõidust vaid Tallinna "ülisiledatel" teedel. Veermikus oli vaja vahetada vaid üks tagumine rattalaager ning ühe esimese õõtshoova koos puksidega, mis aastaid 3 tagasi maksis vast 350 eek`i. Ülejäänud kulu läks vaid hooldusele, mis võiks tänaste hindade juures jääda ca 100-120 € kanti. Kütust kulus reeglina maanteel 6L tuuris ning 100% linnavahel ca 8-9L. Külmadel talvedel ja vaid 3-4km`iseid otsi sõites 11L. Igaks juhuks mainin ka ära, et tegemist oli 1.8T mootoriga.
Ilmselt, kui võtta sama kere peal veel 1.9 tdi siis on kulud veel väiksemad.
Suureks miinuseks antud auto puhul on väid vähene ruumikus. Neljakesi pikale matkale sõita ei kannata, kuna peale paarisadat kilomeetrit kipub väga ebamugavaks kiskuma.
Linna sõiduks ideaalne auto.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 236 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis