Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 02:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 31.12.2013 13:58 

tra ülikõva, mingi 10 lehte juba rondiärikad arutanud kuidas kellegi nimel kindlustust teha :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2014 21:36 
Kasutaja avatar

Siin iga teine on tegelikult rott kes ainult mõtleb välja kus mida saaks. Ei jõuta Arkis omaniku vahetust teha ning ei suudeta ka kindlustust teha. Tra tankida jõuate tatikraed?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2014 21:45 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:
tra ülikõva, mingi 10 lehte juba rondiärikad arutanud kuidas kellegi nimel kindlustust teha :kill

:D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2014 21:45 
Kasutaja avatar

Andres003 kirjutas:
Siin iga teine on tegelikult rott kes ainult mõtleb välja kus mida saaks. Ei jõuta Arkis omaniku vahetust teha ning ei suudeta ka kindlustust teha. Tra tankida jõuate tatikraed?

See viimane on nii kümpi :D
Paljud sõbrad ka tilgutavad 5-20 kaupa, keskmine selline 10euri :D ja siis naudivad oma kollast bensuhoiatus tuld ja sõidavad hirmus. Eriti hea on see, kuidas meestel on kalkuleeritud kuhu mingi summa eest saab jne :)

Mul on nagu mingi foobia, kui bensiini tuluke hakkab põlema siis otsin suht kohe esimese sobiva tankla ja lükkan täis, üldjuhul tagin nii või teisiti kahe nädalase vahega, ehk reedeti /2x kuus/ kui just olude sunnil see tuluke mind kummitama ei tule, viimane kord mahtus 51L sisse seier oli kuskil veerandi peal.

Nagu ma ise olen alati öelnud, kui bensiini kulu tundub kergelt ülevõimete, siis milleks üldse autot omada ??? Teada värk, et bensiini kulu on üks väiksemaid kulusid auto omamise juures. Hetkel TAK tasuta ka pealinnas, niiet :D

K.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2014 21:54 
Kasutaja avatar

360 kirjutas:
Teada värk, et bensiini kulu on üks väiksemaid kulusid auto omamise juures. Hetkel TAK tasuta ka pealinnas, niiet :D

K.

Kui auto ostuhind välja arvata, siis on kütusekulu ikka üks peamisi kulusid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2014 23:14 

highrankin kirjutas:
Kui auto ostuhind välja arvata, siis on kütusekulu ikka üks peamisi kulusid.

Räme ot aga jah, ka mina arvan seda. Subaru müüsingi maha just tema suure küttekulu pärast. Kui just rallit ei sõida, siis päris ebameeldiv kui auto 16-17l sajale võtab. Esimesed kuud kannatab ära, aga siis hakkab juba närvidele käima. Praegu sõidan tõsise säästukulguriga. Linnas max. 6l sajale, mnt. 4,midagi. Kütsi saan ka eur liiter, seega näiteks Tallinnas on mul oma autoga odavam ära käia, kui ühistranspordiga. Ja kui peale minu veel keegi kaasas, siis on sääst veelgi suurem. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2014 23:25 
Kasutaja avatar

Oli üks päris killer pakkumine, millele kohe alguses helistatud sain ja tahtsin kasvõi kohe kokku leppida, aga müüjale ei sobinud, lükkas aina edasi. Ütlesin ka et ma kindel võtja, et andku ainult teada millal saan järgi tulla, et leppisime kokku, et ei anna teistele. Sai siis tänaseks kindla kellaaja ja koha kokku lepitud. Kohale jõudes nägin mingit teist tüüpi ka auto kõrval askeldamas ja välja minnes sain vastuseks, et auto müüdud 5 min tagasi ja panid sealt minema.
Krt sõitsin lampi 100km maha. Tüüp oleks võinud just enne telefonis mainida nt kasvõi et teine ostja tuleb ka vms, poleks niisama mõtet sõita olnud või kasvõi mingi ülepakkumise moodi asja tegema siis.
See kuulutus - http://www.auto24.ee/1639602 - tel nr 5237527

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 01:56 
Kasutaja avatar

360 kirjutas:
Andres003 kirjutas:

Paljud sõbrad ka tilgutavad 5-20 kaupa, keskmine selline 10euri :D ja siis naudivad oma kollast bensuhoiatus tuld ja sõidavad hirmus. Eriti hea on see, kuidas meestel on kalkuleeritud kuhu mingi summa eest saab jne :)

Mul on nagu mingi foobia, kui bensiini tuluke hakkab põlema siis otsin suht kohe esimese sobiva tankla ja lükkan täis, üldjuhul tagin nii või teisiti kahe nädalase vahega, ehk reedeti /2x kuus/ kui just olude sunnil see tuluke mind kummitama ei tule, viimane kord mahtus 51L sisse seier oli kuskil veerandi peal.

Nagu ma ise olen alati öelnud, kui bensiini kulu tundub kergelt ülevõimete, siis milleks üldse autot omada ??? Teada värk, et bensiini kulu on üks väiksemaid kulusid auto omamise juures. Hetkel TAK tasuta ka pealinnas, niiet :D

K.

Eks siin tekib ka küsimus, et millise inimesega on hetkel tegemist? Kas on tudeng või juba täiskohaga tööl käiv inimene. Esimese puhul ma saaks aru - olin isegi tudengiajal selline, kes tankis 10-20 euro kaupa, sest raha ei ole just jalaga segada. Hetkel, tööinimesena on ikka paak täis-tühjaks-uuesti täis. Nii mõlema autoga. Üks võtab linnas sajale 12-13 liitrit, teine 17-18 liitrit. Endal ka süda kergem, kui mõlemal autol kütus koguaeg sees ja ei pea enne pikemat sõitu arvestama, palju juurde tankida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 02:00 

360 kirjutas:
Andres003 kirjutas:

K.

Ma ei saa absoluutselt aru sellistest tegelastest, kes 5-20 eur kaupa tilgutamas käivad ning siis mõtlevad, et hull kokkuhoid. Kunagi ise töötasin tanklas. Ja selle lollust teevad täiesti tavalised tööinimesed, pakk suitsu ja 10 eur eest kütet. :kill Tulemuseks on vaid suurem ajakulu ja no vb mingi 0.1l kokkuhoidu auto kaalu arvelt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 02:44 
Kasutaja avatar

360 kirjutas:
Andres003 kirjutas:

K.

Kõik õige jutt, aga sellist infot ei tasu enam kõigiga jagada :uhoh

http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/foto-ettevaatust-liikvel-on-varas-kes-puurib-autode-bensiinipaaki-auke-et-kutust-katte-saada.d?id=67518028

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 09:38 
Kasutaja avatar

wtf_ kirjutas:
Oli üks päris killer pakkumine, millele kohe alguses helistatud sain ja tahtsin kasvõi kohe kokku leppida, aga müüjale ei sobinud, lükkas aina edasi. Ütlesin ka et ma kindel võtja, et andku ainult teada millal saan järgi tulla, et leppisime kokku, et ei anna teistele. Sai siis tänaseks kindla kellaaja ja koha kokku lepitud. Kohale jõudes nägin mingit teist tüüpi ka auto kõrval askeldamas ja välja minnes sain vastuseks, et auto müüdud 5 min tagasi ja panid sealt minema.
Krt sõitsin lampi 100km maha. Tüüp oleks võinud just enne telefonis mainida nt kasvõi et teine ostja tuleb ka vms, poleks niisama mõtet sõita olnud või kasvõi mingi ülepakkumise moodi asja tegema siis.
See kuulutus - http://www.auto24.ee/1639602 - tel nr 5237527

Sa pole ainuke, kuigi ma õnneks niipalju maha ei sõitnud, tulin niikuinii läänemaalt ja suundusin linna teise otsa, aga ikkagi jah. Mis kellaks sulle välja pakkus ja millal helistasid? Ma helistasin 14:18 ja mulle pakkus välja, et tule kell 16:00 kui tahad, et temal ühed tahavad 17:00. Helistasin ka 31 hommikul juba (kirja saatsin 30 õhtul, aga sellele ei reageerinud). Pakkusin ka talle 31-sel, et ma maksan käsirahaks midagi ära ja võtan ära 1-sel - 31 talle näitamine ei sobinud, tema "pidavat eelistama konkreetseid isikuid mitte jutumehi". Nagu näha siis ainus jutumees seal oli ta ise. Ma arvan et juba kella 14:18 ajal siis oli tal 15:00ks või millekski selliseks kokku lepitud. Kõige rohkem ajas närvi muidugi see, et kui ära müüsid siis helista et müüdud. Ma sõidan kohale ära ja siis helistades saan teada, et juba müüdud ja visatakse kõne ära.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 11:38 
Kasutaja avatar

Ma olin 30. õhtu esimene helistaja ja pakkusin välja, et võin kohe järgi tulla. See talle ei sobinud, et liiga hilja. Ütlesin ka, et ma kindel võtja, et andku teada kui temal aega kokku saada. Siis 31 tal polnud ka aega ja 1. helistasin ma lõuna ajal nagu kokku lepitud - tel väljas. Saatsin smsi, et ma see kellega kokkulepe jäi, et helistagu. Ta helistas mulle 14.08 ja ütles kellaajaks 15.30. Me olime mingi 10 minti varem seal ja juba tal auto müüdud. :kill

Närvi ajavad jah sellised inimesed. Olgu, et killer pakkumine ja vaeva peab nägema, kuid noh kokkuleppeid võiks pidada ja mitte nii üle laskma kõiki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 11:43 
Kasutaja avatar

No siis järelikult leppis ta ka veel äkki 15ks. Mina ei hakanud 30ndal helistama, kuna kell oli vist mingi 21-22 paiku ja pole nagu väga viisakas nii hilja tülitada, kui see kuulutus ilmus. Saatsin auto24-s kirja. Reede hommikul helistasin, siis teatas et tal mitu huvilist esimeseks ja helista lõuna paiku (esimesel). Kusjuures korra nagu isegi oleks olnud nõus 31-sel hiljem näitama ka, aga kuna linnast ära sõitsin 14st jäi asi katki. Aga jah, ütle siis, et mul on varasemaks ka üks näitamine kokku lepitud ja helista veel enne üle või midagi. Järelikult sulle pakkuski enne mind siis pool tundi varasemaks aja. Kuskil ehitusfoorumis on tal kuulutus, et laob aiaposte. Peaks vist kuskile Rapla kanti vaatama kutsuma, kaugemale ta vaevalt väga sõita viitsib. Teed ära :D?

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 19:57 
Kasutaja avatar

Paras oleks talle jah tagasi teha, las sõidab ja kulutab enda aega ka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 22:28 

ranel kirjutas:
360 kirjutas:
Andres003 kirjutas:

K.

Ma ei saa absoluutselt aru sellistest tegelastest, kes 5-20 eur kaupa tilgutamas käivad ning siis mõtlevad, et hull kokkuhoid. Kunagi ise töötasin tanklas. Ja selle lollust teevad täiesti tavalised tööinimesed, pakk suitsu ja 10 eur eest kütet. :kill Tulemuseks on vaid suurem ajakulu ja no vb mingi 0.1l kokkuhoidu auto kaalu arvelt.

Mina tilgutasin "tudengieas" täpselt samamoodi (siis maksis bensuliiter 7EEK ja 25 EEK eest sai vahest mitu korda päevas käidud) ja seda kahel põhjusel. Esiteks puudus kindel sissetulekuallikas ja võtsid sealt kust võtta annab. Ja teiseks isegi kui oli rohkem raha käes, ei tahtnud väga palju paaki panna kuna kippus olema nii, et mida rohkem seda seal oli, seda rohkem oli vaja niisama ringi sõita. Selle tilgutamisekombe harjutas ära alles 10 aastat hiljem tankla kliendikaart, kus arve tuleb järgmine kuu. Kuidagi mitte ei tõusnud käsi suurt summat paaki laskma kuigi raha oli olemas. Ja paar mu selleaegset sõpra, kellel pole täna tankla kliendikaarti, tilgutavad siiamaani paarikümne liitri kaupa. See komme on visa kaduma :P

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis