Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 00:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 322  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autod, mille ostmisel, tasuks ettevaatlik olla!
PostitusPostitatud: 23.12.2013 01:42 
Kasutaja avatar

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1637566

Ostetud see tal 600.ga
vigadeks ,pöörded hüppasid vahepeal lakke veidi ning omaniku jutu järgi turbo "vahepeal" ei töödanud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2013 02:02 

oi keegi võib raha teha, minu meelest ei tohiks ükski lihtne inimene raha teha

raha tohiks teha ainult poliitikud, kes saavad selle maksumaksjatelt, lihtsat inimest kes midagi üritab... nii palju koinida kui võimalik onjuu :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2013 09:11 
Kasutaja avatar

etikas kirjutas:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1637566

Ostetud see tal 600.ga
vigadeks ,pöörded hüppasid vahepeal lakke veidi ning omaniku jutu järgi turbo "vahepeal" ei töödanud

Lihtne matemaatika näitab, et südametunnistus maksab umbes 700eurot.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2013 09:14 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
Minge vaadake siis keegi üle. Usun, et need vead lahendatud ja tööraha tuleb ka normaalne. Lisaks on kindlasti ka väike tingimisruum olemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2013 09:48 
Kasutaja avatar

mida te vingute iga üks elab selle peal! näiteks nagu mina! näiteks stiloga ostin 600euriga! võtsin varu rattas, ja dvd ekraaniga makki maha, müüsin k-j le 1150euriga! tema müüs edasi veelkord 1500euriga! nii tehakse raha!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2013 10:04 

kkc kirjutas:
mida te vingute iga üks elab selle peal! näiteks nagu mina! näiteks stiloga ostin 600euriga! võtsin varu rattas, ja dvd ekraaniga makki maha, müüsin k-j le 1150euriga! tema müüs edasi veelkord 1500euriga! nii tehakse raha!

Sa oled ikka maruäge vend, rattad ja rooli jätsid ikka autole alles?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2013 10:17 

kkc kirjutas:

"Autod, mille ostmisel, tasuks ettevaatlik olla!"

Krt hommikune aeg võibolla viga selles, aga mitte mingit pidi ei suutnud ma seda vigast postitust selle teema pealkirjaga seostada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2013 10:29 

Laatsim kirjutas:
kkc kirjutas:

"Autod, mille ostmisel, tasuks ettevaatlik olla!"

Krt hommikune aeg võibolla viga selles, aga mitte mingit pidi ei suutnud ma seda vigast postitust selle teema pealkirjaga seostada.

Ma arvan, et iga asi mis sealt likvideeriti tõstis hinda- umbes nagu oleks parandatud vigu, kuid sel vead säilisid ja võeti viimanegi mis võtta andis. Ehk tulevikus tasub ostjatel varurattad ja muud jutud ka üle vaadata(asi millesse mina pole kunagi tähelepanu pöörand)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2013 10:35 
Kasutaja avatar

No auto24-s on ju mingi kontrolli versioon olemas (partnerfirmad, kes seda teevad). Aus müüja heale asjale võib ju lasta teha eelneva kontrolli. Aga eks need head asjad on seal keskel, kuigi erandeid on ka odavas otsas. Samas siis jälle küsimus, kas ostja tahab seda kontrolli maksta niiöelda hinnas kinni. Teisel savi, ostab maale tööautoks selle või sodi vedamiseks. Seega on küsitav, kas see müüja investeering oleks mõistlik.
Enda viimane auto müük, küll üks odavamaid auto24-s omalaadsete seas, hind telefonis paika kaubeldud, inimene tuleb kohale. Teeme proovisõidu ära, nagu sobiks. Kuna ülevaatust polnud (ostsin ise ka sedasi ja vajas väheke nokitsemist). Lihtsalt ei jõudnud ära teha ise, kuna ei lootnud, et paari tunniga on huvilised juba suhtlemas. No läksime siis koos ülevaatusele. Ma isegi unustasin kontrollida, kas pagassis kustuti, tõkiskingad jne, mida loomulikult polnud. Lisaks kuna mootor oli külm alles, siis vana tuuritas seal 4-5 minutit + põhjagaasi test (diisel). Lõpuks oli korralik õliloik all. Lisaks üks tagumine pidur ei võtnud kõige paremini. No tõesti asjad, mida ei pruugi teada ise. Ok õliasja kahtlustasin, sest õlivahetusel õlifiltrit tagasi pannes jäi jah kahtlus, et tihend vist ei saanud päris õigesti. Elemendiga filter kopsikusse. Kiire sõit tuttava juurde töökotta ja minut hiljem oli tihend paigas. Ometigi ostja ei virisenud ja tehing sai siiski tehtud.
Samas 99% ei tule ülevaatuspunktis välja, et tagaklaasi soojendus ei tööta. Vaevalt seda keegi seal kontrollib. Peeglisoojendust veel vähem. Peeglisoojendus Passat B5 puhul on ka pseudoprobleem, klaasid maksavad Alvadis 5 eurot tükk. Selline tubli 75% minu poolt diagnostikas käinutest on peeglisoojenduse veaga, k.a mu enda Bora oli. Uued klaasid külge ja kõik toimis. Kuna paljudel (Vähemalt G4 ja Bora) on peeglisoojendus aknasoojenduse all ja selle lüliti on fikseeritud ON-OFF lüliti, millel automaatikat pole maha tulemiseks, siis ilmselgelt saavad need peegliklaasid liiga palju kütet, kui seda üldse vaja poleks. Osadel Passatitel peaks eraldi lüliti olema peegliregulli alt, aga just üks klient peegliklaaside vea peale avastas, et ahsoo, ma ei teadnudki, et see on siin peeglisoojenduse asend, mul on suvi läbi selle peal olnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2013 16:23 
Kasutaja avatar

http://www.auto24.ee/used/1628000

hind pole miski kirves, isegi päris hea vist, aga infoks, kui keegi kuskilt kaugemalt tuleb vaatama, siis käsipidur ei tööta
puhur ei tööta
topsihoidjad kruvidega armatuuri külge kinnisesse asendisse lastud
sildades miski kobin
mootorist tuli miskit kahtlast häält (vb kujutasin ette)
võtmest ei käivitunud, selleasemel oli mingi nupp armatuuri juurde pandud.
igatahes mul jäi see ostmata, sain hoopis miskise avensise vanaga jutule, ei ütle, et ilmatuma ront, aga 100 km kauguselt vaatama tulijatele lihtsalt infoks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2013 17:49 
Kasutaja avatar

lustikummut kirjutas:
http://www.auto24.ee/used/1628000

hind pole miski kirves, isegi päris hea vist, aga infoks, kui keegi kuskilt kaugemalt tuleb vaatama, siis käsipidur ei tööta
puhur ei tööta
topsihoidjad kruvidega armatuuri külge kinnisesse asendisse lastud
sildades miski kobin
mootorist tuli miskit kahtlast häält (vb kujutasin ette)
võtmest ei käivitunud, selleasemel oli mingi nupp armatuuri juurde pandud.
igatahes mul jäi see ostmata, sain hoopis miskise avensise vanaga jutule, ei ütle, et ilmatuma ront, aga 100 km kauguselt vaatama tulijatele lihtsalt infoks.

Autorahaks.ee plats on üldiselt kõikidest müügiplatsidest peajagu üle oma soodsate hindade poolest. Maksad täpselt selle eest mida saad, võrdlusena küsivad teised autoaiad sama pasa eest kõvasti üle keskmise turuhinna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2013 23:05 

Tagaosa üle värvitud, mõlemist tagumisest uksest tahapoole. Sõites muidugi savi aga pärast müüa raske.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2014 22:16 
Kasutaja avatar

Milman kirjutas:
passat_g60 kirjutas:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1639923
:D

Ehk selgitaksid mis seos siin selle Mondeoga on? :?

Mina olin eile veel selle auto omanik, see on konkreetne auto - mida mina müüsin.
"777" numbri jätsin endale kuna ostja hakkas tingima kohapeal (kuigi telefonis sai lepitud "viimane" hind)
See et seal on kirjas: "AUTO KORRAS" - see EI ole nii, auto EI ole korras, konkreetsel autol on värin / vibra, mis oli ka minu kuulutuses kirjas, väike mõlk on ka esitiival, kõik puudused mida mina teadsin - panin kirja, nii et ostja teab 100% et auto EI ole korras...
Mina käisin 2 diagnostikas, kus pandi juhtmed külge ja tõsteti autot jne, kuid vigu ei tuvastatud, müüsin autot - nii nagu oli...
Ostja sai auto tunduvalt odavamalt kuna endal lähiajal minek / kolimine Rootsi.

FORD MONDEO - 653 TKN

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 03:48 

No äkki võis nii juhtuda, et müüsid korras auto ära, arvates et on mingi värin sees :D Kui auto käis 2 diagnostikas ja viga ei tuvastatud.. ma arvan, et ilma asjata müüsid auto odavamalt ära ;)
Kõik muud puudused on pildil nähtavad, see kohutav mõlk näiteks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 05:48 
Kasutaja avatar

SporteditionE kirjutas:
No äkki võis nii juhtuda, et müüsid korras auto ära, arvates et on mingi värin sees :D Kui auto käis 2 diagnostikas ja viga ei tuvastatud.. ma arvan, et ilma asjata müüsid auto odavamalt ära ;)
Kõik muud puudused on pildil nähtavad, see kohutav mõlk näiteks

Värin oli kindlasti, kõik kes selle autoga on sõitnud - imestasid et selline asi on autoga...
Üks tuttav rääkis et see võis olla hooratta viga, tal uuemal Focusel oli sama jama...

:)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 322  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis