Ma ei üritagi öelda, et keegi ei pea ettevaatlik olema.
Kaasfoorumlaste postitustest võib lugeda välja, et konkreetse Lexuse kahjustused on niivõrd ulatuslikud, et sellest pillist enam küll elulooma ei saa.
Konkreetse auto taastamine pole eriline kunst - uus kapott, uued uksed, uus tuli, uued pamprid, uus vasak esitiib + uued vasakud esimesed logarid + 2 päeva jagu tööd oskuslikule plekksepale + 3 päeva tööd maalrile + 3 päeva tööd mehhaanikule + peoga muud pahna sh airbagid.
Ma ei ürita väita, et sõiduk oleks uuevääriline - ei olegi, uusi sõidukeid saab margiesindusest letihinnaga.
Mul on lihtsalt naljakas - olles ise valdkonnaga kursis (taastamine pole igapäevane leib) on lihtsalt paras huumor lugeda inimesi valdavat paanikat ja tänitamist. Reaalsus on see, et kui taastatud sõiduk paljudele kätte anda, ei teeks enamus neist ilma eelinfota eales vahet avariivabal ja kehvalt taastatud masinal.
Olen teinud tavakodaniku silma jaoks uueväärilise masina ka maasturist, millel katus armatuurlauaga triiki oli (katust sh vahetamata).
Teadmiseks veel niipalju, et õigeid pahtleid ja muid tarvikuid kasutades ei teki mõrasid ka 1cm paksuses kihis ning veelvähem roostet.
Üleüldiselt olen ka seda meelt, et suuremaks ohuks meie teedel on pigem kohalikku päritolu roostekahjustusega ning veermikuprobleemidega sõidukid kui Mikimaalt pärit olematu läbisõiduga taastatud masinad.