Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 20:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 15.01.2014 14:42 
C4V6
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Väga meeldiv üllatus, panin eile õhtul kell 9 müüki Thalia, täna tuli viisakas vene kantpea, proovisõitu ei teinud, midagi ei uurinud, ja luftitas rahataskust 500seid, jutust kumbki midagi aru ei saanud, läbi telefonide ja teiste inimeste suhtlesime.

Ise arvasin, et seda müüb mitu kuud.

Raadio taksoks raudselt

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 19:24 
Kasutaja avatar

Panin eile e34 müüki. Täna hommikul kindel ostja kirjutas, et kui 200 alla teen tuleb võtab ära kui auto vastab kirjeldusele.
Kirjutas veel, et pole niisama tilkur ja raha taskus olemas. pidi kell 5 helistama ja koha kokku leppima.
5 aeg helistas ja küsis veel vin koodi. Peale seda enam tagasi ei helistanud, helistasin ise ja siis vastas et jääb ära vist.
vin pidi näitama, et eestis on autol 20 omanikku olnud sitaks palju korduvaid. Ei tulnud kohale isegi autot vaatama :D

Ise sain 6 omaniku vahetust ja 3 korduvat, peale korduvat vähemalt nädala jooksul ÜV ära tehtud, ehk auto korda tehtud. LS isegi klapib ja on 250k ringis, läbisõidu ostjale peaks sobima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2014 16:29 

Igasugune liigne info, mida tänapäeval netist auto kohta näeb on ostjale muidugi kasulik aga müüja elu teeb üsna raskeks ja neid häbiplekke ei pese enam maha ka. Kui sa mingit ronti üritad müüa ja lahti ei saa, taod raha sisse ja teed korda aga selle netist saadud infost ei saa isegi mitte raha eest lahti :( Mul omal on väga pika Eesti ajalooga auto, läbisõit ilusti klapib, kordusülevaatuseid pole ja omanikuvahetusi ka ainult 2 olnud aga lkf'is on mitu väikest kõksu kirjas ja ilmselt need kunagi mu müügile vee peale tõmbavad ka :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2014 17:24 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
Igasugune liigne info, mida tänapäeval netist auto kohta näeb on ostjale muidugi kasulik aga müüja elu teeb üsna raskeks ja neid häbiplekke ei pese enam maha ka. Kui sa mingit ronti üritad müüa ja lahti ei saa, taod raha sisse ja teed korda aga selle netist saadud infost ei saa isegi mitte raha eest lahti :( Mul omal on väga pika Eesti ajalooga auto, läbisõit ilusti klapib, kordusülevaatuseid pole ja omanikuvahetusi ka ainult 2 olnud aga lkf'is on mitu väikest kõksu kirjas ja ilmselt need kunagi mu müügile vee peale tõmbavad ka :kill

Pullikaka see jutt. Enamus ei kontrolli mingit ajalugu ja väikesed k6ksud vaevalt su auto myyki segavad. Pigem hind ja seisukord pole proportsioonis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2014 21:02 
Kasutaja avatar

E34 mis ühe/kahe omaniku käes olnud Eestis - loeb vist ühe käe näppudel üles. Mind küll omanike arv ei koti ja kui on palju korduvaid siis tähendab see ju seda et pole ÜV mustalt tehtud vaid auto korda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2014 21:34 

Korralik vana siis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2014 21:46 
Kasutaja avatar

Lugu juhtus küll pool aastat tagasi juba, aga kirjutan siiski.
Otsisin endale 10k eest miskit autot ja leidsin ühe vähe edevama lisavarustusega 2005 aasta touareg 5.0 diisli.
Esmalt helistas tuttav, et millal autot näha ja katsuda saab? Vastuseks tuli, et helistage homme miski kella 13:00 aeg.
Siis helistasin juba ise, kuna olin ka Eestisse jõudnud.
Öeldi, et 15 minuti jooksul helistab tagasi. Tutkit helistas, helistasin siis tunni pärast uuesti, et nooo? Mis olukord on? Ültes, et veits läheb veel aega ja saab küll kuskile kontrolli minna jne.
Ootasin siis kella 17:00 ja helistasin uuesti. Siis sain juba päris koleda pool vene keelse sõimu :D
T*ra sa helistad, ma olen sõbraga üldse Saaremaal ja ma ei müügi üldse autot...
Siis oli küll selline tunne, et no mida sa lased siis tagasi helistada või mida sa topid sellest kuulutusest kui sa üldse autot valmis müüma pole. Täiesti lambine aja raisk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2014 22:52 
Kasutaja avatar

AnvarV kirjutas:
Mingi vemps käis täna Senatorit vaatamas. Tegi asjalikku juttu ja tahtis proovisõitu.
Ok, asjad tehtud ja kui küsisin, et võtad ära vä, tuli vastuseks, et ei mul pole rahagi, ma tahtsin lihtsalt Senatoriga sõita. :D

Autoaias kunagi töötasin siis viskas ka selliseid sisse, mõni lasi liisingupakkumised ja kõik muud jutud ka ära teha. Mõni ütles alles siis, et ei taha kui saime hinnas ka kokkuleppele. Gramm ajab kettasse küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2014 00:51 

talon kirjutas:
Fluid kirjutas:

Pullikaka see jutt. Enamus ei kontrolli mingit ajalugu ja väikesed k6ksud vaevalt su auto myyki segavad. Pigem hind ja seisukord pole proportsioonis.

Ahah, arvad, et kui peaksin kunagi müüki panema, siis pole hind ja seisukord proportsioonis? :D Ja foorumid.on täis mingeid mõttetuid ostuabi hoiatusi, kus mingi paigast ära tulevahe pärast juba selline nutt ja hala ja arvad siis et sellistel vendadel jääb lkf vaatamata?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2014 02:26 
Eliit
Kasutaja avatar

Foorumitest pole nagunii ostjaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2014 02:34 
Kasutaja avatar

tujula kirjutas:
E34 mis ühe/kahe omaniku käes olnud Eestis - loeb vist ühe käe näppudel üles. Mind küll omanike arv ei koti ja kui on palju korduvaid siis tähendab see ju seda et pole ÜV mustalt tehtud vaid auto korda.

Täpselt minu mõte. Ja kui ongi 2 omanikku olnud siis ülejäänud 10 pole lihtsalt enda nimele kirjutanud :D Kuna ta kohale ei tulnudki siis arvatavasti ei saanud vanematelt ikkagi raha ja mõtles vabandusi välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2014 10:08 

mkb kirjutas:
Foorumitest pole nagunii ostjaid.

Siin foorumis tõepoolest mitte. Mujalt mõni diil on isegi õnnestunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2014 16:52 

Siin foorumis nii mõnigi auto müüdud saadud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2014 03:54 
Kasutaja avatar

Auto saab ikka suht lihtsalt müüdud kui müüa selle mõttega et saaks müüdud, mitte et üritaks viimastki raha välja pigistada või kuidagi kasumisse jääda. Paljud mõtlevadki, et peaks enda teostatud korraliste hoolduste hinna masinale otsa lükkama, ning siis müüvad oma 1500 eurist panni pool aastat ja updatevad foorumis oma müügi teemat nii tihti kui reeglid lubavad. Usun et siinses teemas paljud tilganäppijate kirujad täpselt need samad mehed ongi.
Ei mõtle nüüd siin seda, et peaks väga odavalt müüma. Ma pole küll ise mingi väga pädev müügimees, aga olen viimasel ajal oma peres nii mõneski müügis osalenud. Viimati läks E46 330D 7200€ eest 2 nädalaga, kuigi turu keskmine on ikka kõvasti madalam ja üsna kohe peale seda osteti korralik Forester turu keskmise hinnaga esimesel päeval. Kummalgi müügil mingit nippi ei olnud, mõlemad autod sai enne müüki pestud-poleeritud ja bemmi puhul kõik vead eemaldatud, tõenäoliselt kahjumis ise aga keegi sai endale hea auto ja meie ei pidanud sellega pool aastat oma närve kulutama.

Tunnistan, et müün ise ka praegu ühte autot keskmisest kallima hinnaga, aga juba selle kahe nädalaga olen aru saanud et mõttetult palju küsin, kuigi on üle keskmise korralik, ning lepin juba sellega et lõpuks langetan hinda 20% võrra ja saan kiirelt lahti. Ostjad on umbusklikud ja see ei loe kui palju sa autot parandanud oled või arvad et see rohkem väärt on kui teised samasugused.

Kunagi müüsin tsiklit, enamvähem turu järgi panin hinna, natuke kõrgema sest oli harrastaja tsikkel ja suht tutikas varustus nii talveks kui suveks kaasas. Tuli Narvast paari päeva pärast mees Hiiumaale ja viis minema. Aga tuttav müüs oma tsiklit kõvasti kallimalt, sest oli sellel mootoris mingeid jubinaid vahetanud eelnevalt ja kujutas ette et pill on siis ikka palju rohkem väärt. 3 kuuga sai lõpuks masinast lahti ja raha sai kokkuvõttes vähem kui mina. Tüüpiline mees kes iga uue tüki eest hinda juurde paneb.

Igaljuhul ma arvan et minu aeg on kallim kui see müügile kulutatud aeg, kui üritan mõnisada euri oma närve kulutades rohkem saada.

NB: antud kontekstis ei arvesta ärisid ja kohalike staar-müügimehi!

Suht pikk õlle- ja unesegane OT ja ei tea kas oma jutu poindi kirja ka sain, aga kustutage ära kui tahate..
igaksjuhuks smail ka et keegi valesti aru ei saaks - :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2014 13:36 

Chrysler siis millest lehekülg tagasi juttu oli on kenasti müüki jõudnud.
Kuigi kõik oli kokkulepitud( broneeringu raha pakutud korduvalt pakutud, kõik kokku lepitud, mitmest teisest heast pakkumisest ilma jäädud, sõitma juba Viljandipoole hakatud jne ), siiski ära müüdi, sest mingi tore sel ikka pakkus rohkem ja käis müüale peale et siiski ära müüdaks

Kuulutuse link siin: http://www.auto24.ee/used/1650369

Lisan selle ka teemasse "Autod, mille ostmisel, tasuks ettevaatlik olla!" , sest ettevaatlik selle autoga olla tasub

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis