Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 20:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 19.01.2014 16:05 
Kasutaja avatar

Mina arvan selle kohta, et kes ees, see mees. Viimase paari kuu jooksul on u. 5-6 väga head autot ära võetud nina eest. Ühele oli käsiraha makstud ja ikka müüdi kõrgemalt pakkujale. Teisel hakati käsiraha maksma ja teise mehe ülekanne jõudis minuti varem kohale. Kolmandaga võitsime e-bays oksjoni, kui omanik keeldus selle hinnaga müümast. Igasugu juhuseid on olnud. Kui isegi käsirahaga broneeringud müüakse julmalt maha, mis siis veel niisama suusoojaks bronnituid imestada. Telefoni või maili teel on võimatu vahet teha, kes lõpuks reaalne kohale tulija või ostja on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2014 13:49 

Üks rondiärikas trumpas teise üle. Ilgelt kahju kohe.

Seda juhtub päris tihti. Pole nagu asi mille puhul 10a lapse juttu suust välja ajada.

Tundub et sporteditionil on muusika ammu kinni keeratud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2014 15:06 

Ma oleks omaniku asemel 100 ette küsinud, niisama küll kedagi kuskilt ootama ei hakkaks. Kohale jõudes on 99% ikka ja alati mingi vingumine ja hala, et näe siit on õline ja sealt vähe tahmane. Kui üldse keegi kohale ilmub. Reeglina on neid jutumehi küll ja veel.
Kui omanik sulle ära lubas, siis järelikult väga madal mees, kui ta sõna paar euri maksab ja teisele andis. Samas ei maksa siin kolm päeva halada, et mingi sara ära osteti.
Thats life- stop biching!

Kõige parem oli, kui keegi tuli minu autot vaatama, kuna hind oli hea, siis oli tulijaid palju. 6-10, täpselt ei teagi, andsin aadressi ja kõik.
Keegi jõudis ja ostis auto ära, teistele saatsin sõnumi, et auto läinud. Üks helistas tagasi ja ütles "ma tean, kus sa elad raisk", küsisin, et no mis saab siis!? Lubati öösel näitama tulla, aga kedagi välja ei ilmunud :kill (mitte eestis)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2014 20:44 
Kasutaja avatar

Sport.... on yks hale tuss, kes kaubast ilmajäädes pillib nagu 6 aastane plika.
Arvad, et ostja pani myyjale toru kuklale, et myyjal oli kohustus auto ära anda? Tule emme p6lle alt välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2014 21:45 

bugybear kirjutas:
Thats life- stop biching!

Suurepärane tsitaat!Braavoooo! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2014 00:03 

talon kirjutas:
Sport.... on yks hale tuss, kes kaubast ilmajäädes pillib nagu 6 aastane plika.
Arvad, et ostja pani myyjale toru kuklale, et myyjal oli kohustus auto ära anda? Tule emme p6lle alt välja.

a mine p*tsi, hakka minema, jooksuga , lip lip lipateees :D

Ei viitsinud siin rohkem eriti sõna võtta kuna tegemist on ikka konkreetsete d*biilikutega, kinnitate seda jätkuvalt :D Lugege, lugege veel ja siis lugege veel, ükskord saate aru.. mina usun et saate, aga pingutama peate, midagi ei tule ilma pingutamata :)

Mina lõpetsin suht juba mitu mitu posti tagasi selle teemaga, aga nagu näha mõnel mehel ei anna erutus veel järele :D

Samas arvan et laske veel edasi, minu poolt andke minna värvilised kutid, poisid :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2014 00:55 
Kasutaja avatar

Asjalik postitus oli sul nüüd küll

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2014 21:29 
Kasutaja avatar

Mulle tundub viimase teemaga, et rondiärikad on samal pulgal taksojuhtidega. Viska 10 eurot maha ja juba on nad üksteise kõri kallal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2014 00:00 

Auto müügis kõvasti alla turuhinna, ja pmst igapäev helistavad vennad ja tahavad hinnast alla saada. Kui ütlen, et viimane hind, siis öeldakse vastu, et mõtlen veel ja enam tagasi ei helistata. Peab vist tõesti hinda juurde panema ja laskma natuke alla kaubelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2014 00:21 

shakawkaw kirjutas:
Auto müügis kõvasti alla turuhinna, ja pmst igapäev helistavad vennad ja tahavad hinnast alla saada. Kui ütlen, et viimane hind, siis öeldakse vastu, et mõtlen veel ja enam tagasi ei helistata. Peab vist tõesti hinda juurde panema ja laskma natuke alla kaubelda.

Kusjuures nii ongi. Ükskõik mis hinnaga paned, ikka tingitakse alla. Ma olengi pannud kogu aeg tingimisruumiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2014 09:34 
Kasutaja avatar

Kusjuures nii ja naa, mõistlik on tõesti väike hinnavaru jätta, samas on mul ka kaks vastupidist näidet.
Oma kunagine Bora mida müüsin pikalt suht turu kõrgema otsa hinnaga ja huvi oli väga väike, stabiilselt sai hinda langetatud, aga midagi väga paremaks ei läinud. Sai siis hind pandud kogu dislavaliku hinnavahemikku algusse (kuigi mul oli üks võimsamaid vahel, mida pakutakse) ja kuulutusse kirja, et ei tingi ühtegi eurot. Selle hinnaga sai auto paari nädalaga müüdud, rohkem ka pigem seetõttu ajakulu, et inimene kes ostis polnud kodumaal, sõbrad käisid varem vaatamas. Vahepeal veel paar huvilist käis, üks tahtis küll vahetada jne.
Teine oli hiljuti ühe G5 dislaga, samuti turu odavam, aga "veaks" 3 ust. Samuti sai paar korda hinda langetatud ja viimasel korral jälle tekst juurde, et ei kauple. Nii ta ka ära läks, kuigi miski puks ja rattalaager pidavat läbi olema kontrollinud spetsialisti hinnangul.
Aga üldine loogika kipub jah sedapidi olema, et anna kasvõi tõrts alla ja ostja on rõõmsam.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2014 13:42 

Naistel sama loogika. Kuskil oli pilt ka et 100 maksavad saapad ning ükskõikne nägu naisel ees. Samad saapad sama hind kuid oli kõrvale pandud 268 ja see maha tõmmatud ja OIII KUI SOODNE ja juba ila jooksis. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2014 13:44 

Mul üks sepp proovis alguse 25€ tingida, ütlesin ei saa üldse, siis küsis no teeme 5€ alla...da fuq..aga ei lasknud 5te ka tingida.

Auto maksis 2300€

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2014 15:10 

Pigem jah, nagu eelpool mainiti, siis arvestada hinna määramisel väikese tingimisvaruga.

Eks lõplik järgiandmine maitse asi ole - 5€ hinnast alla lasta ei ole vast kõige hullem. :D Endal on õnnestunud viimased 2 autot müüa kohapealse juurdehindlusega, aga see on ka tingitud sellest, et autol küljes / kaasas mõni jupp/vidin/rehvijooks, mida kuulutuses mainitud polnud.

Mõne müüja peas toimuvat ma ei mõista - tullakse autot näitama põhimõtteliselt tühja paagiga. Käisin täna teises eesti otsas autot vaatamas ja jälle sama jama - tullakse -20 kraadiga täiesti tühja paagiga näitama. Selleks, et korralikult proovida, pidin enda raha eest tankima, sest kuidas Sa ikka proovid, kui pump korralikult kütet kätte ei saa ja tõmbab vahele? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2014 17:21 

haha :D mul papsil käis mingi täiesti imelik inimene chevrolet transporti ostmas :D oli auto24 1650'ga müügis, alguses helistas kui mu paps rootsist eestisse oli jõudud ja leppisid kokku et saavad tallinnas selveri juures kokku (ei mäleta enam mis selver oli), njo paps lendas sinna siis ja helistas et on kohal et tule välja ja see vastas et no selge, kohe tulen.... läks siis 20 MIN enne kui see vend välja jõudis, max 25 aastane oli ja kohe tundus mingi kahtlane, siis paps vaatas et krt ülevaatus on läbi saanud ja ütles et ilma ülevaatuseta ei müü et tule kaasa lähme teeme ülevaatuse ära, läksid siis ülevaatust tegema... auto kere oli ülimalt heas korras aga sumpa oli veidi roostes ja siis see hakkas sumpa pealt roostet nokkima ja ütles "näe roostetab" :D :D isegi see ülevaatuse vend hakkas naerma ja siis mu paps ütles et mis sa nii vanalt autolt ikka tahad ja siis läbis ülevaatuse puhtalt, aga kuna mu papsil olid veel rootsist toodud asjad peal siis nad hakkasid garaazi poole sõitma, et asjad pealt maha tõsta ja siis poole tee peal paps küsis et kas ostad ära siis? ja siis see ütles et ei tea, siis mu paps käskis ära otsustada aga see vend ikka ei teadnud ja siis lõpuks ütles, et tal pole üldse piisavalt rahagi et ära osta :D :D siis paps saatis pikalt ta ja küsis kuhu ära viia see vend et minna teisele huvilisele näitama kes oli enne helistanud ja siis see vend ka ei teadnud kuhu minna tahab :D papsil tekkis korra selline tunne et see tüüp tahab taga üldse kaasa minna sinna autot näitama :D jube vend oli :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis