Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 28.02.2014 10:39 

Ma räägiks ühe loo ühest tropist "müüjast".Oli plaan endale velgi ostma asuda.Otsisin natuke netis ringi ja siis ilmusidki auto24-s müüki ühed sobivad 19 tollised veljed.Helistasin , küsisin ja uurisin.Jutu järgi oli kõik ok ja lubasin veljed ära osta.Soovitavalt kohe samal päeval.Selle peale tuli aga vastu , et paarimees olla koos võtmetega jalga lasknud ja velgedele ligi ei saa.Ütles veel et uurib asja ja helistab kohe tagasi.Tunde hiljem tuli sõnum sisuga "Kahjux saab alles homme õhtuks veljed kätte" vms.Kuna enda omad olin ära lubanud auto alt teadmisega et teised veljed on mind ootamas , siis ei morjendanud asjaolu , et saan kauba järgmiseks päevaks kätte, mind kuigi palju.Müüsin veljed enda auto alt ära ja panin pukkidele seisma.Kuna oli kiire , siis müüsin enda omad maha odavamalt kui oleks alguses tahtnud aga see selleks.Igatahes õhtuks olid minu omad müüdud , auto pukkidel ja raha ootamas.Keda aga polnud , oli müüja.Järgmisel hommikul helistades võttis härra vastu.Ütles et on mulle rattad kõrvale pannud ja ärgu ma muretsegu.Lubas kohe ka uurida millal paarimees oma võtmetega tükkis tagasi jõuab.Ja siis hakkas nuss peale.Mitu tundi läks mööda , ei miskit.Proovisin helistada mõne korra.Tulemus-vastu ei võta.Lasin sõbral helistada(talle ütles et müüdud) , võttis vastu.Helistasin minut hiljem ja tulemus oli ikka null.Saatsin paar sõnumit-ikka ei midagi.Lõpuks hakkas juba õhtu kätte jõudma ja saatsin talle sõnumi kus kirjutasin viiskalt mis ma temast arvan ja mis ma arvan sellest kuidas ärikas oli peitu pugenud nagu väike tüdruk.Ka mainisin seda , millise pasa ta mulle kokku keeras oma "äritamisega" ja et kui tal neid pole või ei taha müüa , siis nii öelgugi.Selle peale tuli mõni aeg hiljem telefonikõne et mis ma rabelen ja imelikke sõnumeid saadan , veljed on ootamas ja paarimees sõidab juba Tallinna poole ja 19:00ks on kohal umbes ja et ta helistab ISE mulle.Kuna minu auto seisis gaaraažide vahel ,väga ebasobivas kohas ja väga vargusele ahvatleva väljanägemisega, siis olin ma muidugi mures ja seda ütlesin ka müüjale.Igatahes lubas ta helistada , kui võtmetega härra kohal on.Siiamaani ootan kõnet , et millal ta paarimees siis linna ka jõuab.Isegi Valgast ei sõida Tallinna 5 päeva.Siinkohal viskan kivi ka enda kapsaaeda , sest see tuletas meelde , et võõraid ei saa usaldada.Oleks ma teadnud , et selline tripper käima hakkab , poleks enda omasid maha müünudki.Lisaks veel see , et see idikas raiskas mul terve päeva ära , kuigi oleks võind öelda et ta ei taha müüa või müüdud võimidaiganes.Mingis klaasruum.ee nimelises ettevõttes figureerib ka selle härra number.Mina igatahes käiks sealt suure kaarega mööda , et jälle mõne tema "äri" otsa ei satuks.
Siin foorumis eksisteerib kui kasutaja killer ja number oli 5176632.Temaga mingit ärilist tegemist ei soovita küll teha.
Siinkohal aga pean ka vajalikuks tänada kasutajat Siirup , kes viitsis natuke jamada aastapäeval , et ma oma autole ikka midagi alla saaks.Tänud!
Müts maha igatahes kogu selle loo ees! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2014 10:59 
Kasutaja avatar

...nüüd läks saag käima... :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2014 11:02 

Ken Miller tundub selle numbri taga peituvat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2014 11:11 

Oli kunagi ütelus, et ära sülita enne vanasse kaevu kui uus pole valmis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2014 11:22 
Kasutaja avatar

Mulle pakuti suisa tasuta valge suunatulega e36 kupee tagatulesid. Tundus üsna kahtlaselt hea diil aga proovida võib. Sai kokku lepitud et kohtume 11 ajal õhtul. Kui selgus et ma ikkagi minna ei saa sel ajal tahtsin kirja saata, kuid kasutajal oli postkast blokeeritud :D tasuta lõunaid pole siiski olemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2014 12:21 

Seda vana kaevu ütlust ma tean tõesti.Ja seetõttu viskangi kivi enda kapsaaeda. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2014 03:51 
Kasutaja avatar

Jõudis see tööriistade müüja ka minuni. Aga paistab, et sain siin esinenud pakettidest kõige rikkalikuma vahetuspakkumise:

Tsiteeri:
Tere. Pakuks teie sõidukile vahetuseks erinevaid elektrilisi tööriistu.
Pildid:
1)Tikksaag: http://www.upload.ee/image/3820334/5303 ... 4027_n.jpg
2)Ketaslõikur:
http://www.upload.ee/image/3820344/1488 ... 1472_n.jpg
3)Ketassaag:
http://www.upload.ee/image/3820350/1509 ... 9997_n.jpg
4)Trell: http://www.upload.ee/image/3820354/1557 ... 5608_n.jpg
5)Mootorsaag(vajab uut
latti):http://www.upload.ee/image/3876119/1509664_715010378533422_2096683754_n.jpg
Lisaks veel kuumapuhur ning 3.2kw puhur(siseviimistluse jaoks).

Kõik asjad on töökorras !

+200 eurot minu poolt kompensatsiooni.

Pakkumine tuli siis E39 525TDSi vastu... Jään huviga vastust omapoolsele pakkumisele ootama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2014 04:17 
Kasutaja avatar

Ma usun, et peaksid vahetuse ära tegema. Saaksid hakata professionaalset Ipadide paigaldusteenust pakkuma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2014 20:06 

PRIMO kirjutas:
Ma räägiks ühe loo ühest tropist "müüjast".Oli plaan endale velgi ostma asuda.Otsisin natuke netis ringi ja siis ilmusidki auto24-s müüki ühed sobivad 19 tollised veljed.Helistasin , küsisin ja uurisin.Jutu järgi oli kõik ok ja lubasin veljed ära osta.Soovitavalt kohe samal päeval.Selle peale tuli aga vastu , et paarimees olla koos võtmetega jalga lasknud ja velgedele ligi ei saa.Ütles veel et uurib asja ja helistab kohe tagasi.Tunde hiljem tuli sõnum sisuga "Kahjux saab alles homme õhtuks veljed kätte" vms.Kuna enda omad olin ära lubanud auto alt teadmisega et teised veljed on mind ootamas , siis ei morjendanud asjaolu , et saan kauba järgmiseks päevaks kätte, mind kuigi palju.Müüsin veljed enda auto alt ära ja panin pukkidele seisma.Kuna oli kiire , siis müüsin enda omad maha odavamalt kui oleks alguses tahtnud aga see selleks.Igatahes õhtuks olid minu omad müüdud , auto pukkidel ja raha ootamas.Keda aga polnud , oli müüja.Järgmisel hommikul helistades võttis härra vastu.Ütles et on mulle rattad kõrvale pannud ja ärgu ma muretsegu.Lubas kohe ka uurida millal paarimees oma võtmetega tükkis tagasi jõuab.Ja siis hakkas nuss peale.Mitu tundi läks mööda , ei miskit.Proovisin helistada mõne korra.Tulemus-vastu ei võta.Lasin sõbral helistada(talle ütles et müüdud) , võttis vastu.Helistasin minut hiljem ja tulemus oli ikka null.Saatsin paar sõnumit-ikka ei midagi.Lõpuks hakkas juba õhtu kätte jõudma ja saatsin talle sõnumi kus kirjutasin viiskalt mis ma temast arvan ja mis ma arvan sellest kuidas ärikas oli peitu pugenud nagu väike tüdruk.Ka mainisin seda , millise pasa ta mulle kokku keeras oma "äritamisega" ja et kui tal neid pole või ei taha müüa , siis nii öelgugi.Selle peale tuli mõni aeg hiljem telefonikõne et mis ma rabelen ja imelikke sõnumeid saadan , veljed on ootamas ja paarimees sõidab juba Tallinna poole ja 19:00ks on kohal umbes ja et ta helistab ISE mulle.Kuna minu auto seisis gaaraažide vahel ,väga ebasobivas kohas ja väga vargusele ahvatleva väljanägemisega, siis olin ma muidugi mures ja seda ütlesin ka müüjale.Igatahes lubas ta helistada , kui võtmetega härra kohal on.Siiamaani ootan kõnet , et millal ta paarimees siis linna ka jõuab.Isegi Valgast ei sõida Tallinna 5 päeva.Siinkohal viskan kivi ka enda kapsaaeda , sest see tuletas meelde , et võõraid ei saa usaldada.Oleks ma teadnud , et selline tripper käima hakkab , poleks enda omasid maha müünudki.Lisaks veel see , et see idikas raiskas mul terve päeva ära , kuigi oleks võind öelda et ta ei taha müüa või müüdud võimidaiganes.Mingis klaasruum.ee nimelises ettevõttes figureerib ka selle härra number.Mina igatahes käiks sealt suure kaarega mööda , et jälle mõne tema "äri" otsa ei satuks.
Siin foorumis eksisteerib kui kasutaja killer ja number oli 5176632.Temaga mingit ärilist tegemist ei soovita küll teha.
Siinkohal aga pean ka vajalikuks tänada kasutajat Siirup , kes viitsis natuke jamada aastapäeval , et ma oma autole ikka midagi alla saaks.Tänud!
Müts maha igatahes kogu selle loo ees! :rokib

Ma siis polnud ainuke, kes neid velgi ootas.
Õnneks mul ei läinud asjad nii hullusti, ja peale 5 '-te päeva ootamist loobusin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2014 20:23 
Kasutaja avatar

Samas kui mulle keegi mitu päeva ora perses hoiaks saadaks ise ka pikalt. Oma viga et plekki polnud ja oma veljed mahamüüsid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2014 21:43 
Kasutaja avatar

Tähendab, sa lubaksid veljed ostjale ära, siis hakkaksid ise huiama ja ei tooks neid õigel ajal platsi ning tagatipuks saadaksid ostja ka veel pikalt, et too endiselt velgi ootab? Normaalne vana.
Tellid kuskilt mingi kauba, siis ootad igavesti kuni see kohale tuleb, mis siis et tähtaeg kuu aega üle juba? Isegi ei vaata telefoni poole, et helistada ja uurida? Ei usu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2014 21:45 
Kasutaja avatar

Ei saadaks ma kuskile,aga kui sulle keegi iga viieminuti. Tagant helistab siis ilmselt ütleks viisakalt, et müüdud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2014 21:47 

Aga äkki polnudki küsimus pleki puudumises :think ?Miks ma veljed endal maha müüsin?Lihtne-inimene kes neid vaatamas käis palus , kas saaks need varem kätte kuna tal auto läheb remonti vms.Kuna tahtsin tulla inimesele vastu, siis lubasingi need ära teadmisega , et uued on juba olemas ja ootamas.Nii mustvalgelt asju vaadata ikka ei saa.Ja ora perses olemise kohta niipalju , et ma ei mõista lihtsalt miks lubatakse , kui tegelikult ei saa enam müüa võimidaiganes.Aga nagu välja tuleb siis selle härra näol ongi tegemist sellise vändaga. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2014 23:26 
Kasutaja avatar

tahtsin audi 100t osta 550 euri eest, tundus äss diil. ütlesin 2 ajal päeval et jõuan 6ks. 5 ajal kui olin just linnast välja sõitnud tuli kõne et jääb ära müüb, müüb oma tuttavale. pole just tilganäppimine aga närvi ajab selline asi küll. tra.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2014 23:59 
Kasutaja avatar

Elu on näitanud, et nendele odavatele headele pakkumistele tuleb kohe peale lennata. Jokutama jääd, oled ka ilma asjast.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis