Ma räägiks ühe loo ühest tropist "müüjast".Oli plaan endale velgi ostma asuda.Otsisin natuke netis ringi ja siis ilmusidki auto24-s müüki ühed sobivad 19 tollised veljed.Helistasin , küsisin ja uurisin.Jutu järgi oli kõik ok ja lubasin veljed ära osta.Soovitavalt kohe samal päeval.Selle peale tuli aga vastu , et paarimees olla koos võtmetega jalga lasknud ja velgedele ligi ei saa.Ütles veel et uurib asja ja helistab kohe tagasi.Tunde hiljem tuli sõnum sisuga "Kahjux saab alles homme õhtuks veljed kätte" vms.Kuna enda omad olin ära lubanud auto alt teadmisega et teised veljed on mind ootamas , siis ei morjendanud asjaolu , et saan kauba järgmiseks päevaks kätte, mind kuigi palju.Müüsin veljed enda auto alt ära ja panin pukkidele seisma.Kuna oli kiire , siis müüsin enda omad maha odavamalt kui oleks alguses tahtnud aga see selleks.Igatahes õhtuks olid minu omad müüdud , auto pukkidel ja raha ootamas.Keda aga polnud , oli müüja.Järgmisel hommikul helistades võttis härra vastu.Ütles et on mulle rattad kõrvale pannud ja ärgu ma muretsegu.Lubas kohe ka uurida millal paarimees oma võtmetega tükkis tagasi jõuab.Ja siis hakkas nuss peale.Mitu tundi läks mööda , ei miskit.Proovisin helistada mõne korra.Tulemus-vastu ei võta.Lasin sõbral helistada(talle ütles et müüdud) , võttis vastu.Helistasin minut hiljem ja tulemus oli ikka null.Saatsin paar sõnumit-ikka ei midagi.Lõpuks hakkas juba õhtu kätte jõudma ja saatsin talle sõnumi kus kirjutasin viiskalt mis ma temast arvan ja mis ma arvan sellest kuidas ärikas oli peitu pugenud nagu väike tüdruk.Ka mainisin seda , millise pasa ta mulle kokku keeras oma "äritamisega" ja et kui tal neid pole või ei taha müüa , siis nii öelgugi.Selle peale tuli mõni aeg hiljem telefonikõne et mis ma rabelen ja imelikke sõnumeid saadan , veljed on ootamas ja paarimees sõidab juba Tallinna poole ja 19:00ks on kohal umbes ja et ta helistab ISE mulle.Kuna minu auto seisis gaaraažide vahel ,väga ebasobivas kohas ja väga vargusele ahvatleva väljanägemisega, siis olin ma muidugi mures ja seda ütlesin ka müüjale.Igatahes lubas ta helistada , kui võtmetega härra kohal on.Siiamaani ootan kõnet , et millal ta paarimees siis linna ka jõuab.Isegi Valgast ei sõida Tallinna 5 päeva.Siinkohal viskan kivi ka enda kapsaaeda , sest see tuletas meelde , et võõraid ei saa usaldada.Oleks ma teadnud , et selline tripper käima hakkab , poleks enda omasid maha müünudki.Lisaks veel see , et see idikas raiskas mul terve päeva ära , kuigi oleks võind öelda et ta ei taha müüa või müüdud võimidaiganes.Mingis klaasruum.ee nimelises ettevõttes figureerib ka selle härra number.Mina igatahes käiks sealt suure kaarega mööda , et jälle mõne tema "äri" otsa ei satuks.
Siin foorumis eksisteerib kui kasutaja
killer ja number oli 5176632.Temaga mingit ärilist tegemist ei soovita küll teha.
Siinkohal aga pean ka vajalikuks tänada kasutajat Siirup , kes viitsis natuke jamada aastapäeval , et ma oma autole ikka midagi alla saaks.Tänud!
Müts maha igatahes kogu selle loo ees!