Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 322  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autod, mille puhul tasuks ostmisel ettevaatlik olla
PostitusPostitatud: 29.05.2010 11:04 
Vabandan, kuid ajate tõesti Mind kellegagi sassi.
Ei ole Raadil viimane kuu aega üldse viibinudki, vaid olin Viljandis.
Teema pealkirjaks on "Autod, mille puhul tasuks ostmisel ettevaatlik olla". Selle sõiduki puhul tasuks ettevaatlik olla. Tõin ka mõningad punktid välja, mis sõiduki piirkondi täpsemalt uurida.

Tsiteerin Teid kui antud teema algataja (Isik kes teema üldse tegi):

C4V6 kirjutas:
Siia võiks siis panna müügikuulutuste lingid nendest autodest, mille ajalugu te teate, teate hetkeseisu või siis näiteks teate, et kuulutuses on valeinfot või siis mingi suur viga küljes, millest tasuks hoiduda. Kuna ma ise üritan alati täiesti aus olla(vahest tõesti mõni asi ununeb) siis ma arvan, et sellest teemast oleks kasu. Samas mõnele see kindlasti ei meeldi.

Edit by saarlane
AGA AINULT KINDLAD FAKTID!
Mitte külajutud a'la et sellel bemmil pidi sumpa puruks olema. Postitavad need, kes on autot vaatamas käinud või muu kindel info teada. Allolev näide ei ole just parimate killast, aga las teema jääda.

Üles

PostitusPostitatud: 29.05.2010 16:34 

ma ytleks et selliseid vigu esineb tihti ka 2004 aasta autodel nii 95 a OPELI kohta imo täiesti normaalne ja hind on ka selline, et ega selle raha eest prillikivi tahta saagi. Aga ma ei nimetaks selle auto puhul mingit suurt ohtlikust(95% vigu tuvastaks minu ema ka puhtalt pealevaatamisega). Ok, karbid ka roostes, katteid ehk ei kangutaks, aga meie kliimas 95 aasta, eriti opeli puhul täiesti normaalne nähe. Kui läbivat polnd siis see on juba hea märk:) Pigem võiks siin selliseid autod olla, a la kus omanik ytleb et kõik on nagu uus ja 0 avariid ja vana mutt sõitis ja spido peal on 80k. Aga tegelt oli 320.000 enne kui tyrisalu pangalt alla lendas ja korda tehti... :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2010 17:01 
Kasutaja avatar

mida tõesti tahta 95a autolt :D tollel autol ei ole läbivat roostet,ise näinud toda.pindmist küll leidub,kuid see pole ka midagi hullu.ja pistikud asjad küll suur viga :D iga selle aasta auto tahab mingit remonti ikka enamjaolt.ja hind on ka tingitav sellel omegal,ma arvan.ja rehvi asi-ma arvan et kui oled kindel võtja,laseks omanik kui vaja selle rehvi ka õigetpidi peale panna. klaasipuhastus nn" punnid" on ka tõesti hirmsad vead.ja millest sa kollektori polte järeldad,käisid põhja alt vaatamas? kui mina toda autot nägin hiljuti,siis see mootor käis küll väga hästi ja läks pöörde ka väga hästi, ma ei usu eriti et nüüd sellega midagi hullu tehtud on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 22:16 
Kasutaja avatar

cars112 kirjutas:
mida tõesti tahta 95a autolt :D tollel autol ei ole läbivat roostet,ise näinud toda.pindmist küll leidub,kuid see pole ka midagi hullu.ja pistikud asjad küll suur viga :D iga selle aasta auto tahab mingit remonti ikka enamjaolt.ja hind on ka tingitav sellel omegal,ma arvan.ja rehvi asi-ma arvan et kui oled kindel võtja,laseks omanik kui vaja selle rehvi ka õigetpidi peale panna. klaasipuhastus nn" punnid" on ka tõesti hirmsad vead.ja millest sa kollektori polte järeldad,käisid põhja alt vaatamas? kui mina toda autot nägin hiljuti,siis see mootor käis küll väga hästi ja läks pöörde ka väga hästi, ma ei usu eriti et nüüd sellega midagi hullu tehtud on.

see opel pole kyll tegelikult suurem asi,üks tuttav kunagi eelmine talv ostis selle auto 3k vist kuna oli pikalt seisnud ,siis polnud tal sidurit ja tahtis kogu aeg keema minna ja kütet neelas ikka korralikult.võibolla vead likvideeritud aga ei tea
edu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 22:44 
Kasutaja avatar

keema ta küll enam ei lähe kuna sai sellega päris pikk sõit tehtud ja omanik sõitis ise veel linnani ( ca 20km ).siduril oli tal pump läbi aga too vahetati ka ära.kütte võtu kohta ei oska öelda.aga 2,5 v6 öko ta vast pole :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2010 12:45 
Kasutaja avatar

Sai käidud vaatamas seda 2.5 kupee bmwd http://www.auto24.ee/used/726094, siis kui ta veel Leedus müügis oli. Autol on mõlemad küljekarbid täiesti läbi ja osaliselt ka täitsa puuduvad on olemas ainult see välimine plekk. Praegused pildid on tehtud sihukste nurkade alt, kus seda lihtsalt näha ei ole. Juhiiste on vägagi räbal ja ühelt küljelt on puudu suur tükk riiet, niiet on ainult poroloon. Neeruplekk on kõver, seda on näha ka esimeselt pildilt. Väliselt on autol omajagu iluvigu, näiteks tagastange, mis on ennem olnud, mõnda teist tooni. Pagaasniku puhtusest ei maksa just väga rääkida, sest see oli paras õudus, mis sealt vastu vaatas, nii räpane ja määrdunud, kui vähegi annab olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2010 13:27 
Kasutaja avatar

esimene pilt juba ei tõmba ligi, isegi doonoriks osta seda :)
imho otse tee Kuusakoski, Refonda jne..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2010 20:19 
Kasutaja avatar

http://www.auto24.ee/used/724962

Käisime seda autot paar nädalat tagasi rakvere kandis vaatamas,suhteliselt läbiaetud auto
1.kapoti avamiseks mingi näpitsate traadi süsteem
2.tagauks on üle värvitud suht jubedalt
3.paisupaagis oli minumeelest tosooli ja õli segu(plokikaanetihend arvatavasti)
4.kapotiall oli teibituuningut rohkem kui mõnel 30aastat vanal autol
5.õli lekkis kuskilt
Proovisõitu isegi ei teinud,kuna polnud lihtsalt mõtet.
Aga vb.nüüd need vead eemaldatud,kuigi ei usu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2010 16:22 
Kasutaja avatar

axo kirjutas:
http://www.auto24.ee/used/724962

Käisime seda autot paar nädalat tagasi rakvere kandis vaatamas,suhteliselt läbiaetud auto
1.kapoti avamiseks mingi näpitsate traadi süsteem
2.tagauks on üle värvitud suht jubedalt
3.paisupaagis oli minumeelest tosooli ja õli segu(plokikaanetihend arvatavasti)
4.kapotiall oli teibituuningut rohkem kui mõnel 30aastat vanal autol
5.õli lekkis kuskilt
Proovisõitu isegi ei teinud,kuna polnud lihtsalt mõtet.
Aga vb.nüüd need vead eemaldatud,kuigi ei usu.

Jesh, osteti see auto ka Tallinnast alles hiljuti tunduvalt odavamalt, 30k või isegi alla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2010 08:33 

Võrust Tartu sõit kerib kilomeetreid 79000 tagasi
http://www.auto24.ee/used/723361 (Võrus 300000)
http://www.auto24.ee/used/733655 (Tartus 221000)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2010 11:30 

Hiro kirjutas:
Sai siis äsja käidud Opel Omega B 1995 2.5 V6 125kw vaatamas. Numbrimärk 002TFC. Omanik väitis, et sõiduk on heas konditsioonis. Mootor töötab korralikult ning rooste "põhimõtteliselt" puudub. Pidavat olema väga korralik Opel. Täpsemalt kirjeldab omanik oma sõidukit alaltoodud lingi esimeses postis (Müügikuulutus)

Link antud sõidukile:
http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=13&t=41061

Kirjutan nendest defektidest, mis esmapilgul silma jäid:

Kõikide usteääred ning nurgad roostetavad. Jutt ei ole paarist täpist, vaid ikka tõesti korralik pruunikas toon.
Uurisin ka küljekarbikatete alla niipalju, kui karbiäärest näha sai. Rooste paistab pesitsevat ka küljekarbikatete all.
Salongis kompuuter on lootusetult mitteloetav. Liiga palju surnud pixleid.
Mootor ei lähe korralikult pöördesse ning paistis gaasi andes ka "turtsuvat". Üleüldse käitus mootori imelikult".
Nagu aru sain, siis gaasiga hetkel masin ei ole võimeline töötama. Gaasisüsteem paistis olevat ebaprofessionaalselt paigaldatud + gaasipaak puudu.
Kollektoriboldid olid katki.
Kapotiga oli samuti mingisugune ebakõla. Ei tahtnud kinni minna. Põhjuseks oli vale kõrgusega aku. Tõenäoliselt selle aja jooksul on mingil määral ka kapott paindunud.
Esimesel juhipoolsel tiivall oli silmatorkav mõlk.
Juhiuksel oli paar sellist raheterasuurust mõlki.
Salongis olid mingisugused "lüliti-katted" puudu.
Käsipidur ei funktsioneerinud. Väidetavalt käsipiduritross puudu.
Veljed olid samuti täbaras seisus. Üks neist oli korralikult ka oksüdeerinud.
Tagumine rehv oli valetpidi peale pandud. Rehvimõõtu ja mustrit Ma ei kontrollinud.
Kaasasoleva eksperdi väitel oli kosta ka saalekolksu. Sellele täpset kinnitust ei anna. Pigem kahtlus.
Tagumise tiivakaare sisemistel äärtel oli värv maha koorunud ning tekkinud pealmine rooste.
Esimesel kõrvalistujapoolsel tiivakaarel oli mitu defekti, mis on ka teemaalgataja piltidel näha.
Kapotil oli üks "klaasipuhastuspunn" puudu.

Sõidukiga proovisõitu ei hakanud tegema, sest juba kere taastamine on juba üle minu pea.

Edit: Pean 20.000.-EEK sellises seisukorras Opel Omega B eest veidi kalliks. Olen täiesti kindel, et auto24s on tosin paremas seisukorras ning hinna suhtes tunduvalt soodsamaid Opel Omega B sedaane.

Ok mõnest veast saan veel aru mis võiks olematta olla aga 1995a opelist ei tasuks küll uut autot otsida .Aastakäik ka juba selline .Tegu pole ikkagi uute masinatega ja las inimesed müüvad oma masinaid kuidas ise tahavad .Usun,et igalt masinalt leiab vigu ja mõni uus masingi on ikka suht räbalas olukorras.Loomulikult võiks ikka omanik foorumi müügiteemas ära mainida mis masinal viga .Mina olen näiteks kül aus kui keegi minu masina vastu huvi tunneb ja räägin ära mis tahaks üle vaatamist.Pole ju mõtet lasta lootuses teisel kohale sõita ,ning kohapeal selgub oh krt siin lükka jalaga hoogu juurde .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2010 15:01 
Kasutaja avatar

ma võtaks ka veel selle omega kohta sõna siin. kasutaja hiro väitis lihtsalt mootori häält kuulates, et kollektori poldid katki, sai nüüd kanalil vaatamas hiljuti käidud, kõik on ilusti terved, ja nii räägib kogu foorumi rahvale,kuigi see vale info ültse!
ja see kapoti värk nüüd korras teistele teadmiseks.väiksem aku peale pandud ja kapot pole ära paindund ega midagi kõik korras.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2010 15:43 
Kas keegi on üldse seda sõidukit vaatamas käinud peale Minu? Naabrimehed ning autoomaniku tuttavad ei käi siia alla.
Kes käinud, siis võtke sõna.
Kes plaanib minna - võtku digikas kaasa ning tehku fotomaterjali.

Üles

PostitusPostitatud: 17.06.2010 12:33 

Tsiteeri:
LÄINUD!

Mis te enam vaidlete. Autol juba uus õnnelik omanik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.06.2010 08:04 
Kasutaja avatar

Sagnitz kirjutas:
Võrust Tartu sõit kerib kilomeetreid 79000 tagasi
http://www.auto24.ee/used/723361 (Võrus 300000)
http://www.auto24.ee/used/733655 (Tartus 221000)

no eks sõit tegi masina väljalaske aja ka 4 kuud hilisemaks, seega miks mitte :rokib
Samuti on keskmine kütusekulu korralikult langenud :wink: :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 322  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis