Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 21:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 19.08.2014 10:08 
Kasutaja avatar

ei no konditsioneeritud õhu eelis on see, et niiskust pole.
Katsu sa pikemat otsa (lastega) sõita. Ei aita see akende lahti tegemine midagi. Ikka higista(va)d ennast üleni täis, eriti kui veel eesnahk istmed kah on.
Lased aknad kinni, keerad temperatuuri normaalseks (mitte liiga külmaks), hoiad konditsioneeri järel ja mingeid muresi pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2014 11:36 

Kui väljas on alla 25 kraadi sooja, siis üritan ikka ilma kondita hakkama saada. Ega see üks õige asi inimese tervisele pole. Pealegi on lahtise aknaga mõnus sõita, kinnises autos jõuab talv läbi olla. Aga paduvihma korral on küll kont asendamatu abimees kui aknad uduseks lähevad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2014 21:14 
Kasutaja avatar

Müün siin ühte autot 500euri, peaks olema ka üks turu soodsaim või soodsamaid vähemalt kindlasti. Mingid vennad tulid vaatama, auto oli mitu päeva seisnud ja nende nähes panin käima nii et mootor oli ikka täitsa külm ja gaazi andes tuli veidi suitsu sumpast(no tõesti täiesti normaalsel kogusel, mitte mingit pahmakat ei löönud välja), ja vennad ehmusid ära et suitseb ka rsk. kartsid juba et plokikaan läbi või tihend kutu või midagi, endal oli juba naljakas. Ütlesin et minge tehke väike proovitiir, läheb mootor ka soojaks. Tehti ära, tuldi tagasi ja siis ei tulnud enam suitsu ka sumpast pmslt üldse, oldi juba rahul. 5venda oli kohapeal, see kes osta tahtis, teadmata põhjusel ta ei soovind siiski autot, kuigi kõik sõbrad kõrval ütlesid et selle raha eest paremat sul väga raske saada, mugav istuda ja paistab väga ok(kui enam ei tulnud suitsu ka sumpast) :D , kuid ostja jättis siiski ostmata, enne muidugi tingisid veel hinda. kui olin nõus nende soovitud summaga ära andma(30euri müügihinnast vähem), lahkusid nad ikka tühjade kätega :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2014 21:50 
Kasutaja avatar

Tean mida sa tunned, mul ka täpselt 2a mõõdas 500sase parsa müügist ja midagi pole muutunud. Lükkasin 19.08 lõuna ajal samas hinnaklassis asja müüki. Paari tunni jooksul kõne, et tahab vaatama tulla. 10 minutit hiljem uus kõne samalt, et ära jumala eest ära anna, ta 100% kindel ostja. Noh jõudis siis kokkulepitud aeg peagu kätte, kui tuli kõne, et ta ikka ei saa tulla, naine pani last hoidma. Huvitav küll, et see selgus mõni minut enne tulekut. Pidi täna tulema, tuli ta jee. Kehv oli see, et ma spetsiaalselt muutsin kõik oma õhtused plaanid ära ja kimasin koju peale tööd. Noh õhtul veel üks spets, ilmselt mingi autoärikas, käis vaatamas. Ikka jube palju tööd ja pakkumine 25% väiksem kui auto hind. Saatsin pikalt. Täna veel mitu vaatamist, ikka mingi ulmelootus ma ei tea kui odavalt saada. No ja siis hakkas looma, esmalt tuli vaatama üks huvitav härra autorahaks.ee kirjadega autoga. Olen ammu huvitunud, et millised need siis välja näevad. Härra muidugi esinduslikust riides, ehk siis dressipüksid jalas jne. No vaatab siis auto üle, teeb proovisõidu ja jaurab, et tööd ikka väga väga palju, pakkumine 40% väiksem auto hinnast. Saatsin pikalt ja ütlesin ka mida ma nende firmast üldse arvan. Siis tuli enda kaitseks, et tema ainult ostab autosid ja mingitest immo vigadest ei tea tema midagi. Ühesõnaga teistele hoiatuseks panen siia selle "ostujuhi" numbri kirja, siis teate kellega pole mõtet üldse aega raisata: 58 28 08 66, 58 280 866, 58280866 - nüüd peaks vast igatpidi otsinguga välja tulema. Ohoo, nääd härral paistab siin isegi konto olevat: viewtopic.php?f=13&t=57261 (teises teemas on 0866 number ka kajastatud).
Noh ja ei, see pole veel kindlasti kõik. Järgmine kõne, et üks venekeelt kõnelev härra tahaks autot ostma tulla Viljandist, ta tuleb bussiga. Ütlesin et auto mustamäel, aga ei, tema linna ei tunne ja ole hea tule bussijaama vastu. Noh mina siis lubatud ajal kohal, aga mida pole on ostja. Vaatan siis et mis kell bussid tulevad ja mis ma näen, buss saabub alles 15 min hiljem. No tore tegelane küll. No siis vaatab üle, jälle sama hala et 20a vanal autol on esitiibadel roostet ja väiksem mõlk - piltidelt näha ka kui vaadata viitsid pilte. Ja siis selgub, et tuleb kohale ka autotäis sõpru/tuttavaid. Nii palju siis ei tunne linna ja ei saa liikuda teooriast. Ja ei ka see pole veel kõik, ta on bussijaama mitu autot kutsunud, et siis valida. Ühesõnaga taaskord on täitsa kopp ees sellise odava rondi müügist, homsest on vaatamine 20 eurot, võtku või jätku, ostes ei pea maksma. Ei hakka mina küll enam mööda linna ringi rallima, olen siin ka varem öelnud, et reaalne ostja suudab ise ka kohale tulla, aga kuna vene keel kõige parem pole, siis ei viitsinud hakata vaidlema ja mõtlesin vastu tulla.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2014 22:06 

dellu kirjutas:
homsest on vaatamine 20 eurot, võtku või jätku, ostes ei pea maksma.

Täpselt nii tulebki teha. Kui 20-st pihku ei anna, sõidad tuima näoga minema. Kodunt kaugemale kui 2-3km kohtumist kokku ei lepi.

Olen viimasel ajal müünud mitu 16-17k autot ning pole mingit hala ega umbmäärast juttu. Paar tükki on läinud isegi sularaha eest ning liisingu puhul on väga arusaajad inimesed.

Mingist hinnaklassist läheb asi normaalseks, arvan et see piir on 10000€ ja üles.

Viimati muutis MartenL, 20.08.2014 22:11, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2014 22:11 
Kasutaja avatar

Ei ei, 20 eurot tule ikka ette kanda, siis olen nõus auto juurde sebima ennast, muidugi kui ise kodus olen, siis võib ju niimsama ka näidata, aga noh see aeg ilmselt paljudele ei sobi. Aga jah ise tuleb kokkulepitud kohta ennast siiski sebida.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2014 23:13 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
..

Sa vanainimene juba, imestan üldse, et sa niimoodi tõmmata said.

Ma pole juba ammu kellegile broneerinud. Ütlen, et kes ees, see mees. Ja teine asi mida ma kunagi ei tee, on see, et lähen autot Tallinasse ostma, sest niipalju kui ma seal käinud olen, 3-4 korda, satun ma alati valetavate v*rdjate otsa ja autod on mõne kõvema veaga mida kuulutuses kirjas pole ja telefonis ka ei öelda.

Üldjuhul lugu nii, et kui diil on piisavalt hea on see enne läinud kui ma Tallinasse jõuaksin, niiet ma ei hakka higistamagi.

Kogu see jutt kehtib paartonniste autode kohta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2014 08:34 
Kasutaja avatar

No ma ostsin selle auto ise samuti Tartust nii, et võtsin kuulutused ette ja paar tundi hiljem olin bussiga Tartus. Oli teatud asjaks ajutiselt odavat panni vaja. Samuti palusin müüja bussijaama vastu, ei tunne Tartut väga ja hakka veel leiutama. Mõtlesin et noh võin ju siis ka vastu tulla ja hakka venelasele veel seletama, kuhu ta peaks tulema. Kui inimene bussiga tuleb, siis ilmselt väga jala tagasi ka ei lähe, aga tutkit, ei arvanud et ta sinna mitmed kohale kupatab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2014 12:49 
Kasutaja avatar

500€ volvo müügikogemused. Tuleb esimene tüüp kohale, proovib minu autot, mina proovin tema autot, kumbki ei taha teise autot, jääb vahetus katki, mis seal ikka. Tuleb paar nädalat hiljem teine kutt, lähme auto juurde - nojah, üks rehv tühjaks vajunud, tungi ega võtit pole. Paar kõnet, sebime tema sõbra koos tungi ja võtmega. Ma lähen ja otsin kadunud dokumente niikaua, jõuan auto juurde tagasi - juba 3 selli kruvivad asjalikult ratast alt ära. Läksid lasid tanklas õhku sisse, sellel ajal ilmus veel üks autotäis rahvast. Ostjal ka piinlik juba et "kle, kas on ikka ok kui ma siia terve bändi kokku kogun?" Ma rahuga vastu, et kutsu või pool tallinna kui sa pärast auto ära ostad. Lõpuks oligi 2 autotäit inimesi ümber rondi, mehed tonksisid jalaga rehve, kaasavõetud beibed rääkisid maniküürist. Aga vaatamata sellele, et alarm hakkas igas asendis karjuma, ladus ostja mulle tingimata 10x50€ pihku ja kadus, mulle sobib.

Enne seda oli aga mingi slaavi aktsendiga bisnesmän. Helistas mulle kell 11 päeval et davai, näita kohe autot. Vastan, et ei saa, tööl olen. Sain vastuseks et "mis töö see on, et keset päeva ära ei saa?". Raha oli vaja ja tahtsin autost lahti saada, küsisingi ülemuselt tunnikese. Pidi mind lausa kell 12 kontori eest peale võtma. Tingis telefonis kõigepealt 400 peale. Kell 12 ütles, et tuleb kell 2. Helistasin pool kolm, ütles et tuleb 4 paiku. Kell 4 enam telefoni vastu ei võtnud. Sõitku seenele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2014 19:44 
Kasutaja avatar

Ma võin ka teile nendest 500-1000 euroste autode ostjatest rääkida. Tuleb siis teade arvutiekraanile: mul auto nii vana ja oleks uut vaja. Teine jutt, ei ole üldse autot aga oleks kindlasti vaja. Hetkel üks tööpakkumine ja ilma autota ei saa kuidagi tööle. Ma saan sealt raha ja palka hakkan saama siis maksan tagasi. Milleks siis just seda soodsat 1000 eurost autot vaja on???
Aasta hiljem tunned huvi kuidas tööga lood on ja kas sai endale auto kuidagi soetatud. Vastus on loomulikult sama seis, mis aasta tagasi, ei autot, ei tööd.
Paljud nendest lubajatest reaalselt usuvad viimase hetkeni, et keegi annab neile raha auto ostmiseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2014 12:33 

dellu kirjutas:
No ma ostsin selle auto ise samuti Tartust nii, et võtsin kuulutused ette ja paar tundi hiljem olin bussiga Tartus. Oli teatud asjaks ajutiselt odavat panni vaja. Samuti palusin müüja bussijaama vastu, ei tunne Tartut väga ja hakka veel leiutama. Mõtlesin et noh võin ju siis ka vastu tulla ja hakka venelasele veel seletama, kuhu ta peaks tulema. Kui inimene bussiga tuleb, siis ilmselt väga jala tagasi ka ei lähe, aga tutkit, ei arvanud et ta sinna mitmed kohale kupatab.

Ma lugesin selle postituse 3 korda läbi aga ma ei saa sellest jutust aru :oops: Nagu oleks jutt läbi kahe inimese silmade aga kokku kirjutatud.
Esimene osta siis oleks nagu ostja poolt kes bussiga Tartu sõitis:
"No ma ostsin selle auto ise samuti Tartust nii, et võtsin kuulutused ette ja paar tundi hiljem olin bussiga Tartus. Oli teatud asjaks ajutiselt odavat panni vaja. Samuti palusin müüja bussijaama vastu, ei tunne Tartut väga ja hakka veel leiutama"
Teine osa aga oleks nagu müüja poolt kes arvas, et läheb bussi vastu et ei peaks seletama kuhu tulla ja ostja nagu oleks teisi müüjaid ka kohale kutsunud bussijaama:
"Mõtlesin et noh võin ju siis ka vastu tulla ja hakka venelasele veel seletama, kuhu ta peaks tulema. Kui inimene bussiga tuleb, siis ilmselt väga jala tagasi ka ei lähe, aga tutkit, ei arvanud et ta sinna mitmed kohale kupatab"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2014 13:13 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
dellu kirjutas:

Ma lugesin selle postituse 3 korda läbi aga ma ei saa sellest jutust aru :oops: Nagu oleks jutt läbi kahe inimese silmade aga kokku kirjutatud.
"No ma ostsin selle auto ise samuti Tartust nii, et võtsin kuulutused ette ja paar tundi hiljem olin bussiga Tartus. Oli teatud asjaks ajutiselt odavat panni vaja. Samuti palusin müüja bussijaama vastu, ei tunne Tartut väga ja hakka veel leiutama"
Teine osa aga oleks nagu müüja poolt kes arvas, et läheb bussi vastu et ei peaks seletama kuhu tulla ja ostja nagu oleks teisi müüjaid ka kohale kutsunud bussijaama:
"Mõtlesin et noh võin ju siis ka vastu tulla ja hakka venelasele veel seletama, kuhu ta peaks tulema. Kui inimene bussiga tuleb, siis ilmselt väga jala tagasi ka ei lähe, aga tutkit, ei arvanud et ta sinna mitmed kohale kupatab"

Ma usun, et oled ainuke siin foorumis, kes sellest jutust aru ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2014 13:49 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
dellu kirjutas:

Oligi ju nii
1) Ostsin umbes kuu tagasi ise Tartust
2) Paar päeva olen müünud
Kui eelmisi postitusi lugesid, siis käisingi bussijaamas näitamas. Härra palus härdalt, et tema linna ei tunne ja ei tea kus mustamäe on (ehk siis üks kasutaja imestas, et miks üldse nii "vana" tegelane läheb kellegile autot kuskile näitama - aga kuna ise samuti sai ostetud, siis tulin omakorda vastu). Tule autoga bussijaama palun. Lõpptulemus oli see, et bussijaamas ei olnud ainult mina autot näitamas, sinna oli mitu autot palutud. Lisaks oli kohal ka teine auto tema tuttavatega (ilmselt Tallinnast), nii et ka liikumise probleemi tal kindlasti ei olnud, kuigi pärast küll väitis, et tema ei tea midagi ja tuttavad lambist sattusid sinna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2014 13:51 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
dellu kirjutas:

Koolis õpetati funktsionaalse lugemise oskust, sina sel päeval vist puudusid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2014 16:07 

Minumeelest koolis just õpetati niiviisi kirjutama nagu mina selle jutu "lahti kirjutasin", mitte ühe joruga kõik kokku. Aga tõepoolest eelmise lehe pealt seda Tartu juttu ma lugesin alles praegu kuigi sellest viimasest jutust mina ei saanud aru, et teist korda sa olid ise bussijaamas müüja rollis. Mulle tundus, et jutt käib ühest ja samast korrast.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis