Tean mida sa tunned, mul ka täpselt 2a mõõdas 500sase parsa müügist ja midagi pole muutunud. Lükkasin 19.08 lõuna ajal samas hinnaklassis asja müüki. Paari tunni jooksul kõne, et tahab vaatama tulla. 10 minutit hiljem uus kõne samalt, et ära jumala eest ära anna, ta 100% kindel ostja. Noh jõudis siis kokkulepitud aeg peagu kätte, kui tuli kõne, et ta ikka ei saa tulla, naine pani last hoidma. Huvitav küll, et see selgus mõni minut enne tulekut. Pidi täna tulema, tuli ta jee. Kehv oli see, et ma spetsiaalselt muutsin kõik oma õhtused plaanid ära ja kimasin koju peale tööd. Noh õhtul veel üks spets, ilmselt mingi autoärikas, käis vaatamas. Ikka jube palju tööd ja pakkumine 25% väiksem kui auto hind. Saatsin pikalt. Täna veel mitu vaatamist, ikka mingi ulmelootus ma ei tea kui odavalt saada. No ja siis hakkas looma, esmalt tuli vaatama üks huvitav härra autorahaks.ee kirjadega autoga. Olen ammu huvitunud, et millised need siis välja näevad. Härra muidugi esinduslikust riides, ehk siis dressipüksid jalas jne. No vaatab siis auto üle, teeb proovisõidu ja jaurab, et tööd ikka väga väga palju, pakkumine 40% väiksem auto hinnast. Saatsin pikalt ja ütlesin ka mida ma nende firmast üldse arvan. Siis tuli enda kaitseks, et tema ainult ostab autosid ja mingitest immo vigadest ei tea tema midagi. Ühesõnaga teistele hoiatuseks panen siia selle "ostujuhi" numbri kirja, siis teate kellega pole mõtet üldse aega raisata: 58 28 08 66, 58 280 866, 58280866 - nüüd peaks vast igatpidi otsinguga välja tulema. Ohoo, nääd härral paistab siin isegi konto olevat:
viewtopic.php?f=13&t=57261 (teises teemas on 0866 number ka kajastatud).
Noh ja ei, see pole veel kindlasti kõik. Järgmine kõne, et üks venekeelt kõnelev härra tahaks autot ostma tulla Viljandist, ta tuleb bussiga. Ütlesin et auto mustamäel, aga ei, tema linna ei tunne ja ole hea tule bussijaama vastu. Noh mina siis lubatud ajal kohal, aga mida pole on ostja. Vaatan siis et mis kell bussid tulevad ja mis ma näen, buss saabub alles 15 min hiljem. No tore tegelane küll. No siis vaatab üle, jälle sama hala et 20a vanal autol on esitiibadel roostet ja väiksem mõlk - piltidelt näha ka kui vaadata viitsid pilte. Ja siis selgub, et tuleb kohale ka autotäis sõpru/tuttavaid. Nii palju siis ei tunne linna ja ei saa liikuda teooriast. Ja ei ka see pole veel kõik, ta on bussijaama mitu autot kutsunud, et siis valida. Ühesõnaga taaskord on täitsa kopp ees sellise odava rondi müügist, homsest on vaatamine 20 eurot, võtku või jätku, ostes ei pea maksma. Ei hakka mina küll enam mööda linna ringi rallima, olen siin ka varem öelnud, et reaalne ostja suudab ise ka kohale tulla, aga kuna vene keel kõige parem pole, siis ei viitsinud hakata vaidlema ja mõtlesin vastu tulla.