Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 10.10.2014 10:57 
Kasutaja avatar

No kui Tartu inimene vaatama tuleb, siis ju mõne minutiga kohal. Vähemalt niipalju viisakas, et helistas, tavaline trend jah, et pärast telefon ei vasta ja kõik.
Ja nagu ka näide sai toodud siin mõned kuud tagasi, siis üks härra kes härdalt palus, et tuleksin bussijaama temale autot näitama, linna ei tunne ja liikuda ei saa. Reaalsus: bussijaama oli "kamandatud" mitu autonäitajat, lisaks oma sõbrad teise autoga ka veel kohal. Selliste pärast ei saa kunagi enam "kindlas ostjas" kindel olla.
Või näide viimasest nädalavahetusest, huvilised Pärnust tulid autot vaatama. Kõigepealt pidime Marienthali Selveri parklas kokku saama, siis hakkab jama pihta, et nemad Tondi Selveri parklas ja tule hoopis sinna. Ei läinud, vedasid end ikkagi Marienthali. No siis vaatavad auto ära, kõik nagu sobiks, aga minul kohe üks paari tunnine asi ees, kus nendega tegelda ei saaks. No siis, et nemad tahavad veel ühte vaatama minna, aga kui minu oma võtaksid, siis tahavad umbes kohe kätte saada, mitte 2h oodata. No leppisin siis lähedalelava sõbraga kokku, vahetasime autod, et tema annaks vajadusel minu auto üle ja mina siis saan niikaua tema autoga oma asju toimetada. Tuli sealt jee mingit kõne enam, isegi mitte seda, et ei soovi. Teine inimene passis siis kodus ja oli valmis minu autot üle andma.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2014 11:19 

No täpselt, hea pakkumisega on ikka kes ees, see mees.
Kui telefonis pole kokku lepitud, et autot kellelegi hoitakse, siis on ta müügis.
Eile kolm tüüpi siit samast foorumist käisid ühte kommirahaga müüdavat autot vaatamas, kaks neist lubasid hommikul ostma tagasi minna. Kerge üllatus neile. Täitsa mugav pill on ja ma imestan, et esimene mees seda ära ei ostnud ning kuuritaha peitu ei pannud.
Kohe pesen oma uue pilli puhtaks ja hakkan hollika poole sättima :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2014 11:41 
Kasutaja avatar

Mul on isegi inimene leedust kiiremini kohale jõudnud ja auto ära ostnud, kui inimene, kes pärnust pidi tallinna tulema, autot ostma.
Jutu järgi oli teine veel väga kindel ostja :D

Samas aastake tagasi kui võrru sai mindud amg mersule järgi, siis oli küll kõik tore.
Sai helistatud, et õhtul peale tööd hakkan tulema ja jõuan millalgi.. sinna kuskile maale.
Omanik ise oli vist veel kuskil soomes tööl ja siis kui õhtul kottpimedas kohale jõudsime, olid omaniku sõbrad juba autoga teepeale tulnud, et meie otsimisvaevast säästa ja sai tehing tehtud ja autoga rõõmsalt tagasi tuldud :rokib

See , kui vaatama tahad minna ja käsiraha tahad maksta on ka ikka selline riskipisness.
pahatihti on ikka autod kuulutustes oluliselt paremad kui reaalsus, aga kui ma kohale jõuan ja auto ei vasta sellele, mis ta kuulutuses oli, kas siis on õigus käsiraha ka tagasi küsida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2014 12:48 

Mul on olnu ka edevalt tilganäppija müüja. Läksin tsiklit ostma. Tartust kanepisse sõitsin.~50km. Helistasin, et hakkan tulema, olen ca 45min pärast kohal. Jõuan kohale, tüüp enam vastu ei võta. Ligemale tund aega proovisin helistada talle mingi aja tagant. Ühel hetkel vaatasin, et maru tuttav ratas veeres poe ette, mingi paks jurakas oli poodi tulnud sellega, :kill Läksin juurde, küsisin, et kas ratas on müügiks ja olete teie see, kes minuga kokku pidi siin kuskil saama ja enam telefonile ei vasta? Vastas, et misasja ei mäleta, et midagi oleks kokku leppinud. Krdi kuldkala mälu. :D
Sai jutud räägitud, et okei, ikka on müügiks, vaatasin asja üle, tingisin soti alla ja võtsin pilli ligi. Hiljem tartu poole sõites, tuli mingi vend vastu autoga, pööras ümber, tuli järgi ja näitas, et jää tee äärde seisma. Ma mõtlesin, et no mis nüüd, mingi varastatud voki ostsin või mis pull on. Tuli täitsa mõistlikud mees ja naine autost välja küsima, et kas mina müün ratast. Ütlesin naerulsui, et ei ma 10min tagasi ostsin selle. Need vastasid, et olid eelnevalt juba lasnud üle vaadata kellelgi ratta ja kokku leppinud, et ostavad pilli ära ning tallinnast järgi tulnud sellele, kuni märkasid, et tuttav ratas maanteel vastu sõidab. :kill Naersime, milline idioot seda ratast müüs ja läksime laiali. Aga ju rattamüüja sai õnnelikuks, tuli mootorrattaga poodi bocki/taurust ostma, koju läks õlled näpus, jalgsi ja mingi raha võrra rikkamana. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2014 13:47 
Kasutaja avatar

AstonM kirjutas:
Samas aastake tagasi kui võrru sai mindud amg mersule järgi, siis oli küll kõik tore.
Sai helistatud, et õhtul peale tööd hakkan tulema ja jõuan millalgi.. sinna kuskile maale.
Omanik ise oli vist veel kuskil soomes tööl ja siis kui õhtul kottpimedas kohale jõudsime, olid omaniku sõbrad juba autoga teepeale tulnud, et meie otsimisvaevast säästa ja sai tehing tehtud ja autoga rõõmsalt tagasi tuldud :rokib

Kas tegu oli kupee amg mersuga ja numbrimärk oli 888AST?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2014 21:44 
Kasutaja avatar

Käsirahaga peab ka ettevaatlik olema, see võib muutuda samasuguseks probleemiks, kui auto müümine järelmaksuga!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2014 14:05 
Kasutaja avatar

tauri117 kirjutas:
AstonM kirjutas:

Kas tegu oli kupee amg mersuga ja numbrimärk oli 888AST?

Just nii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2014 18:49 
Kasutaja avatar

Motors24 kasutaja enricoN soovib lisainformatsiooni Volvo 850 '96 kohta:

Tere, pakkun vahetuseks kadakapuust saunameeneid

Lugupidamisega,
Motors24

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2014 20:19 
Kasutaja avatar

...nii?
Mille vastu ta seda pakub üldse? Mõnel juhul võib tegu täitsa ässa diiliga olla...
Nendega üldiselt ei saa täispeaga lollusi teha ja värki.. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2014 20:35 

Volvo 850e vastu pakuti ju. Ma ise ka hetkel siin erilist tilganäppimist ei näe, ilmselt maksab see auto mõni sott nagunii ja kui saad selle eest suuremas vääringus mingit peent nänni siis noh....võib ju täitas ok deal olla, kui viitsid / on koht kus turustada jne. Vähemalt ei pakuta teist samasugust laipa vastu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2014 20:47 
Kasutaja avatar

Oky :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2014 23:12 

Mulle pakuti kunagi vahetuseks peldikut.Selle kõige otsesemas tähenduses.Sinist peldikut , mis ilmselt oli kusagilt ürituselt ärandatud.Vastu oleksin pidand andma oma peldiku , milleks oli VW Golf 2.Päris äss diil , või kuidas? :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2014 00:09 
Kasutaja avatar

PRIMO kirjutas:
.. Vastu oleksin pidand andma oma peldiku , milleks oli VW Golf 2.Päris äss diil , või kuidas? :rokib

No kui sinu oma oli ka kuskilt ürituselt rotti lastud nt, siis küll :D.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2014 16:50 

tahtsin ise ostja rollis olla, aga....
otsisin ka autot mõneks päevaks. leidsin universaalkerega mondeo kuulutuse. sai kokku lepitud, et kui naine tal koju tuleb, siis tuleb näitama autot. nonii, naine tuli koju. helistas veel, et hakkab tulema. mina läksin siis kokkulepitud kohta. järsku helistab 10 min pärast, et ei saagi tulla. auto on kinni pargitud. ootasin seal natuke teda. käisin poes ära. möödas oli tund. helistasin uuesti, et noh? kaugel? too vastas, et ikka ei midagi. nii kinni pargitud, et ei saagi tulla kuidagi. küsisin, et politseisse helistasid? ütles et jaa, aga keegi pole tulnud autot ära ajama. lubas helistada, kui liikuma saab. juhtum leidis aset 7ndal oktoobril. siiani pole minuga ühendust võetud.
müügikuulutus: http://auto.motors24.ee/vehicles/433705 ... =price.ASC
tegelane ise: https://www.facebook.com/kuldar.vares

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2014 17:10 

Tõenäoliselt tegi sulle teene, et sa seda panni ära osta ei saanud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis