Mul on olnu ka edevalt tilganäppija müüja. Läksin tsiklit ostma. Tartust kanepisse sõitsin.~50km. Helistasin, et hakkan tulema, olen ca 45min pärast kohal. Jõuan kohale, tüüp enam vastu ei võta. Ligemale tund aega proovisin helistada talle mingi aja tagant. Ühel hetkel vaatasin, et maru tuttav ratas veeres poe ette, mingi paks jurakas oli poodi tulnud sellega,

Läksin juurde, küsisin, et kas ratas on müügiks ja olete teie see, kes minuga kokku pidi siin kuskil saama ja enam telefonile ei vasta? Vastas, et misasja ei mäleta, et midagi oleks kokku leppinud. Krdi kuldkala mälu.
Sai jutud räägitud, et okei, ikka on müügiks, vaatasin asja üle, tingisin soti alla ja võtsin pilli ligi. Hiljem tartu poole sõites, tuli mingi vend vastu autoga, pööras ümber, tuli järgi ja näitas, et jää tee äärde seisma. Ma mõtlesin, et no mis nüüd, mingi varastatud voki ostsin või mis pull on. Tuli täitsa mõistlikud mees ja naine autost välja küsima, et kas mina müün ratast. Ütlesin naerulsui, et ei ma 10min tagasi ostsin selle. Need vastasid, et olid eelnevalt juba lasnud üle vaadata kellelgi ratta ja kokku leppinud, et ostavad pilli ära ning tallinnast järgi tulnud sellele, kuni märkasid, et tuttav ratas maanteel vastu sõidab.

Naersime, milline idioot seda ratast müüs ja läksime laiali. Aga ju rattamüüja sai õnnelikuks, tuli mootorrattaga poodi bocki/taurust ostma, koju läks õlled näpus, jalgsi ja mingi raha võrra rikkamana.