Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 322  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autod, mille puhul tasuks ostmisel ettevaatlik olla
PostitusPostitatud: 01.07.2010 22:20 
Kasutaja avatar

See auto http://www.auto24.ee/used/640724 on olnud õppesõiduauto Tallinnas, vähemalt mina olen teda näinud mõlkis tagauksega, eks neid nätakaid ole tal veegi + muud õppesõiduautoks olemisega kaasnevad hädad, mis need ka poleks. Nagu teema pealkiri ütleb, tasub ettevaatlik ostes olla ja põhjalikult kontrollida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2010 09:21 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
See auto http://www.auto24.ee/used/640724 on olnud õppesõiduauto Tallinnas, vähemalt mina olen teda näinud mõlkis tagauksega, eks neid nätakaid ole tal veegi + muud õppesõiduautoks olemisega kaasnevad hädad, mis need ka poleks. Nagu teema pealkiri ütleb, tasub ettevaatlik ostes olla ja põhjalikult kontrollida.

kas selliseid GTI-sid on ainult 1 :? Mille järgi sa kindel oled, et see konkreetselt õppesõiduauto oli?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2010 09:30 
Kasutaja avatar

keegiveel kirjutas:
.Alar. kirjutas:

kas selliseid GTI-sid on ainult 1 :? Mille järgi sa kindel oled, et see konkreetselt õppesõiduauto oli?

Kust otsast see sul GTI on? See et stange on GTI oma (Kui sedagi) ei tee teda veel GTIks. GTI-d olid vanasti ikka natuke võimsamad kui 1.4 ja 55kw :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2010 09:34 
Kasutaja avatar

minu paha. Unustasin GTI järgi tuning kirjutada. lihtlabane klaviatuuri kokkuhoid...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2010 09:39 
Kasutaja avatar

Jah, selliseid vaid 1 ongi - olematu mootori ja GTI wannabe välimusega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2010 22:19 

.Alar. kirjutas:
Jah, selliseid vaid 1 ongi - olematu mootori ja GTI wannabe välimusega.

mitte wannabe, vaid ongi GTI välimus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2010 00:26 
Kasutaja avatar

http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=13&t=45393&p=467649#p467649
Sai käia autot vaatamas.
Pole just kõige parem taga luuk värvitud aerosooliga esi stange ka,tagumine tuli oli katki kunde poolne,
Esi osa oli imelik suunad ei olnud õigesti oma kohtatel vahed olid sees,mootori kohta ei oska midagi öelda kuna plokikaas oli maha võetud,
Esines veits roostet,Tagarattad olid jumala lääpas nagu oleks belarusi kärule 100 tonni sõnikut peale pandud :D
Kunde poolsel peeglit oli teibiga parandatud
Väga õnnetu oli see auto.

Autoga on mingi avarii tehtud aga omaniku jutu järgi pole autoga midagi tehtud et tema vahetas väga ebausutav kes sellist autot vahetaks.

Äkki keegi oskab veel midagi rääkida antud auto kohta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2010 03:14 
Kasutaja avatar

Sellise hinna eest loodate tõesti saada puhtaks pedereeritud, ilma rooste ja ühegi veata autot?
Vaata palju teised samasugused maksavad..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2010 11:18 
Volvo S40 bensukas esimene hind auto24s on 19.000eek.

Viimati muutis Hiro, 05.07.2010 11:23, muudetud 1 kord kokku.

Üles

PostitusPostitatud: 05.07.2010 11:21 
Kasutaja avatar

Artur_L kirjutas:
Sellise hinna eest loodate tõesti saada puhtaks pedereeritud, ilma rooste ja ühegi veata autot?
Vaata palju teised samasugused maksavad..

Mine vaata ise auto üle kes rääkis ilma roosteta ja puhtaks pedereeritud.Kui näha et autoga avarii tehtud ja omaniku sõnul pole autoga midagi tehtud.
Sõidaks see auto siis vähemalt
Benuskate hinnad algavad juba 25k
Omani ku sõnul on autol väiksemad ilu vead sinna jõudes oli mul suu lahti et mis inimestel viga on et selliseid autosi perse keeravad :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2010 20:29 

Sai täna käidud Tallinnas ühte Vw Borat vaatamas. Okei hind on päris hea sellise masina kohta kuid vigu liialt palju, et koju tuua.

Auto ise:
http://www.auto24.ee/used/737807

Kohale jõudes valmistas headmeelt 6ne manual kast. Kuid autot vähe uurima hakates pidime aina rohkem ja rohkem pettuma.

Rooli airbag on lahti käinud ja kehvasti taastatud
Esistange päris irvakil, tegelt esitivad jm oleks tahtnud ka sättimist ( seda kuulsin telefonist)
Üle kere esines roostet(küll mitte palju, kui jäi ikka silma küll) + mõlgid katusel
Käivitus kehvasti( olime sama mootoriga isendiga vaatamas ja võrdlesime kohe)
Liikus natuke uimaselt( NB! ei tossanud)
Eest parem logar puruks
Põhjakate puudu
Tagant ühe ukse link ei avanud seestpoolt
2 tulukest hakkasid sõidu ajal põlema( ABS ja ... ei meenu kahjuks)

Muidu kliima puhus külma, auto ei tossanud, seest tundus korralik va see rool. Müüja sõnul hammasrihm eelmine kevad vahetatud( kirjas ütles, et eelmine sügis- ju siis väike näpukas) ja päris palju asju veel vahetatud. HIND: alla 45000kr ei tahtnud langeda, tuues näiteks turul teised pakkumised.

Mind ennast hirmutas kõige rohkem see käivitus ja mineku mure, sest need kohe kindlasti õiged ei olnud. NB! Muidugi ilm juhtus "väga õige" olema Tallinna jõudes, niiet võib veel vigu esineda. Selle postitusega ei taha ma ei kaevata ega "ära panna neti teel", vaid lihtsalt pakkumine on netist vaadatuna väga hea ning et mitte suurt aja/rah kulutust teha, siis siia sai ma kujutan ette, et enamus vead siiski ära toodud. Kõike head! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2010 23:52 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
Süütenurk vale i guess. sõber sai endale ideaal pilli niimodi. tegi proovisõitu ja ei läind mitte ühestki otast. Tegelt oli talvel räigete külmadega süüte nurka näpitud, et paremini käivituks

ega sa ühte A6 2.5TDI ei pea silmas :)?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2010 12:07 

Sõber autot otsis ja sai ka tollele Omegale pilk peale visatud : http://www.auto24.ee/used/641139 ,

Kuna pesula müüs, siis oli auto küll kenasti puhtaks lakutud, aga kui käima panime, siis osad pütid tagant läind. Müüa sõnul see ju sõitu ei takista ning diagnost, mis pidi maksma 100-200.- - Endal ei pidavat aega olema, et sinna minna vms ja arvas, et asi küünaldes :D

Edit: Samuti sai pilk peale visatud sama müüa poolt müügis olevale Primerale, http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=727968, andke andeks nüüd, aga välimus oli tõesti kohutav! Värv pleekinud ja laiguline, osa autost tundus, et on pintsli ja musta ahjuvärviga värvitud, ees oli plekkvelg jne jne.. Ühesõnaga seda ei soovinud isegi seest näha, ega proovisõitu teha..

Muidu poleks ju hullu, aga siiski, miks mitte kuulutusse auto(de) vead ära märkida, eriti neile, kes kaugemalt tulevad...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2010 12:38 
Kasutaja avatar

cityred kirjutas:
Sõber autot otsis ja sai ka tollele Omegale pilk peale visatud : http://www.auto24.ee/used/641139 ,

Kuna pesula müüs, siis oli auto küll kenasti puhtaks lakutud, aga kui käima panime, siis osad pütid tagant läind. Müüa sõnul see ju sõitu ei takista ning diagnost, mis pidi maksma 100-200.- - Endal ei pidavat aega olema, et sinna minna vms ja arvas, et asi küünaldes :D

99% et mootori pesuga upputas küünlad veega, või niiskus muu elemendi sees, mis vastutab süüte eest ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2010 12:55 

Scorpio Ghia kirjutas:
cityred kirjutas:

99% et mootori pesuga upputas küünlad veega, või niiskus muu elemendi sees, mis vastutab süüte eest ;)

Ja kui sul on mitu reaalset ostjat tänu sellele veale minema lastud, siis äkki oleks kergem müüal endal see viga likvideerida..

Jutu mõte oli see, et miks krt, keegi kuulutuses ei maini või ette ei ütle, mis pilt ees ootab! Kui auto jutu järgi v.h.korras on, aga oiii, näed pooled pütid tagant puudu, siis see veidi häma lugu ju..

Paranda mind, kui ma eksin!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 322  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis