mina tingin niisama hasardist, mis autoostuga kaasa tuleb. Pakun natuke alla turuhinna, vaatan kuhu müüja pakub, keskel saame kokku. Kokku 30 sekundit närvikõdi. Autot ostmata ei jätaks kui 50 euri alla ei saa.
Ise ka kõiki masinaid müünud alghind + tingimisvõimalus. Kui keegi tahab täissumma näkku visata, siis mina vastu ei ole, aga kui inimene on kohale tulnud, näpud sügelevad võtmete järgi, siis võin hea jutu peale veidi alla ka teha muidugi, eesmärk on masinast ikkagi lahti saada.
Kes jutukasti ei jälginud:
Müüsin oma ronthonda maha. Küsisin jultunult 550 raha selle eest. Olen palavikuga kodus, helistab üks tüüp, et tahaks vaatama tulla. Mina vastu, et mul on palavik, siis tulen majast välja, kui alla ei tingi ja kindlalt ära ostab, tilganäppimiseks mina palavikuga vihma kätte ei roni. Davai, pärast veidi veenmist sebin kokkusaamiskoha laagri maksimarketi eest järve keskusesse, sest enesetunne tõesti räbal. Liigun kohale, tulen autost välja, tüüp viskab käppa, teeb ringi ümber auto ja viskab mulle raha pihku ja küsib, et noh, kirjutame paberid ära. Mis seal ikka, pole minu asi, kui inimene ei taha ei proovisõitu teha, ei küsi ühtegi küsimust ega vaata isegi kapoti alla. Mul on sitt olla ja sain raha juba kätte, ise teab mis teeb. Kirjuta või SR'i, et küll oli mitte-tilganäppija ostja.
2 päeva hiljem kutt helistab et "tra see auto on perses, anna raha tagasi või lähen politseisse". Üritan selgeks teha, et ise ta ostis 550€ eest 18 aastat vana auto, pimedas, proovisõiduta ja ühtegi küsimust esitamata. Seletab ikka, et pettus ja pettus, tema läheb kohtusse, mina olen kuulutuses valeandmeid esitanud ja pole vigu välja kirjutanud. Kirjutan 4 korda välja (tüüp läks sms'ide peale üle, et pärast oleks võimalik kirjalikult näidata), et ise ta loobus kõigist võimalustest, mina pole ühtegi kontrolli keelanud, ühtegi küsimust vastamata jätnud ega kusagil väitnud, et tegemist on veatu autoga.
Tegin natuke uurimist ka: "Taganemine on põhjendatud eelkõige juhul, kui auto puudused on auto vanust ja üldist seisukorda hinnates keskmisest tõsisemad." Ehk siis ekspertiis peab ära tõestama, et 550€ 18 aastase auto eest oli liiga palju küsitud