inimesed on imelikud,lepi sellega. Paljudel katus sõidab mida iganes.
kui ise oled normaalne inimene näiteks, ei valeta ja tunned kella, siis ongi teised kuradi tondid pidevalt,
ja nad muidugi on ka. Ma näiteks ei seedi taolisi asju. Kui annad sõna siis tee seda või ürita vähemalt.
Mul üks tore tüüp üritas kanda üle kuu aega raha üle, mingi 5x -6x kandis , lisaks veel naisterahvas kinnitas tal mingi,et nüüd ma jah, reaalselt kandsin raha üle oma arvelt. Reaalselt ei jõudnud muidugi midagi kohale. Paneme nime ka maha, googeldades toredam elu talle ,Lauri Nigula alkohol, LDD trade OÜ või Prime Taste OÜ . Nüüd ongi nii,et - kedagi ma enam ei usalda,minge kõik v**tu värdjad ärikad

Su sõber võis vabalt segast ka panna,kui ta isegi petuskeemi ei osanud nimetada... mõned ongi taolised,kõik asjad on pettus alati. Käisime ostsime autot sõbrale tartust,
oli veel mingi 45-50 a mees, koos naisega, üks sõpradest arvas,et väga kahtlane värk ja imelik, teine arvas,et väga usaldusväärne ja normaalne mees. (mina ühinesin teisega). Pärast tuli veel välja,et vallaametnik ja kell 22.00 vormistasime paberivabas ark-s asju valla kontoris. Inimesed mõtlevad väga erinevalt...