Tartus jälle uus kogemus juures... mingi insener Raiko musta bmw z4ga helistab,et tema tahaks velgi osta,et ikka tõsine huviline jne...noh kuna siis asja endal linna oli siis viskasin kummastki jooksust esimese ja tagumise peale,et ta ei teadnud kumbasid tahab,et kas 18 või 19...selgitasin veel,et ega ma ns neid tranida ei viitsi,et siis peaks nagu ühe komplektiga ikka lõpuks kaubale kah saama,et pühapäeval saab siis ülejäänud 2 ka kätte kui sobivad välja valib...läksin mina siis kokku lepitud kohta ja vaja velgi alla proovida...loomulikult ei osanud insener tungigi alla panna...toppisin siis rattad alla...vend kõvatas fotokaga ümber auto et ikka nii kenad ja naa kenad...korjasin siis rattad alt ja panin tema omad tagasi,siis hakkas jutt,et ta ikka veel mõtleb õhtukese,et ei suuda kohe otsustada, noh okei siis...et pühapäeval toon siis talle sobivad ära kui uuesti linna. Loomulikult kutt ei vastanud enam fb mu küsimusele,et kummad siis, luges aga lihtsalt ei vastanud...täna viskas siis siibrisse,et eriti nõme kuju,et kas raske siis öelda,et ikka olen vaene ja ei suuda osta või miskit...kirjutasin uuesti jorsile,et teismeliste plikade komme on ignoreerida,et mehed nii ei käitu...siis hakkas kohe ohkima,et ta ikka veel mõtles jne,et aga kuna ma julgesin talle niimoodi kirjutada,siis tõmbasin endale,kriipsu peale,et nüüd selle pärast ta ei osta neid velgi minu käest...no tegelt ka...mida juttu...selliste lapsikustega annab kohe lagedale tulla...!

Jälle näide,et ükski heategu ei jää karistamata, püüa siis inimestele vastu tulla