Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 41 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: ettevaatust - "Tartu Rondiärikas"
PostitusPostitatud: 17.01.2013 20:38 

enn80 kirjutas:
rtv kirjutas:
Autod olid ka sellised juba " Läikivast" peast, milles pole miskit väärtusliku. Pointless saast, see vw sharan oli vast mis kannataks müüa.

Ok võtame siis sharani ette: Lisainfo "Kehtiv ÜV ja kindlustus". Tänase päeva seisuga lkf.ee leht näitab et autol puudub kindlustus. Jah see on tõsi et uus omanik vormistab koheselt oma nime peale kindlustuse. Kuid kuidas reageerida olukorras kus sharaniga proovisõitu tehes läheb nihu ja mõlgid teise auto? Tartu Rondiärimees laiutab käsi et tema ei sõitnud ju. See mees ei pane ühtegi eurosenti vahendavate autode alla.

Kui kindlustus puudub, siis viib treileriga kasvõi TÜV punkti, kus saab enam-vähem adektvaatse pildi auto seisukorrast.
Minule väga meeldis auto24.ee foorumis kirjutatud tsitaat: Tegelikkuses on keskmine vana auto ostja samasugune huiar nagu enamik autoärikaid - enamik teeb täiesti asjatundmatuid märkusi, millega loodab siis hea auto kommirahaga endale saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 21:00 

Kloun kirjutas:
enn80 kirjutas:
rtv kirjutas:
Autod olid ka sellised juba " Läikivast" peast, milles pole miskit väärtusliku. Pointless saast, see vw sharan oli vast mis kannataks müüa.

Ok võtame siis sharani ette: Lisainfo "Kehtiv ÜV ja kindlustus". Tänase päeva seisuga lkf.ee leht näitab et autol puudub kindlustus. Jah see on tõsi et uus omanik vormistab koheselt oma nime peale kindlustuse. Kuid kuidas reageerida olukorras kus sharaniga proovisõitu tehes läheb nihu ja mõlgid teise auto? Tartu Rondiärimees laiutab käsi et tema ei sõitnud ju. See mees ei pane ühtegi eurosenti vahendavate autode alla.

Kui kindlustus puudub, siis viib treileriga kasvõi TÜV punkti, kus saab enam-vähem adektvaatse pildi auto seisukorrast.
Minule väga meeldis auto24.ee foorumis kirjutatud tsitaat: Tegelikkuses on keskmine vana auto ostja samasugune huiar nagu enamik autoärikaid - enamik teeb täiesti asjatundmatuid märkusi, millega loodab siis hea auto kommirahaga endale saada.

Huvitaval kombel on auto24 foorumist teema kustutatud.
Miks kommirahaga? Kui auto ei vasta tegelikkusele, kui kuulutuses, siis on selge see et hinda hakatakse tingima. Miks valetada kehtiva kindlustuse kohta kui seda pole? Teema on kuulutuse sisus (illustreeriv jutt) ja auto reaalses konditsioonis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 21:55 

Täna lisatud kuulutus:
http://www.auto24.ee/used/1227361
Hea kui keegi foorumlastest teaks selle auto eelmist omanikku. Saaks kohe aimu auto tegelikust seisukorrast. Kas jutt vahetatud rihm+rullikud jne vastab tõele või ei :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 21:59 

Ma ei saa aru, mida te sellest kindlustusest taga nutate, yks normaalne inimene lõpetab enne auto myymist nagunii kindlustuse ära ja siis uus omanik kindlustab juba ise oma uut ja uhket sõidukit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 22:03 
Kasutaja avatar

enn80 kirjutas:
Täna lisatud kuulutus:
http://www.auto24.ee/used/1227361
Hea kui keegi foorumlastest teaks selle auto eelmist omanikku. Saaks kohe aimu auto tegelikust seisukorrast. Kas jutt vahetatud rihm+rullikud jne vastab tõele või ei :D

No äkki saigi vanapässilt 500 kätte selle auto ja nüüd müüb kasuga edasi. Aga nii välimuselt , kui sisult ja kapoti alt paistab see küll hinda väärt olema. Kui veel uued kummid ka all on siis täitsa äss pakkumine ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 22:53 

Vasta minu eelmisele jutule siin teemas ka siis juba . :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 23:05 

Onedream kirjutas:

Ma ei plähmi niisama, on negatiivne kogemus ja soovitan selle diileri pakkumistega väga hoolikalt tutvuda. Ja foorumis ringi vaadates siis tundub et sa oled ka üks selline vennike kes 700 euri eest autosi kokku ostab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 23:43 

Sõbra Opel Astra ostis see sama tüüp ära. Tegu oli väga kehvas seisukorras sõidukiga, põhi oli auklik ning kere roostes. Mootoriga olid mu teada probleemid ning gaasiseade ei töötanud üldse.

See rondiärikas tuli kohale ning püüdis meeleheitlikult hinda odavamaks tingida ning pirtsutas isegi paarikümne euro pärast, mille võrra hinda odavamaks ei lastud. Auto ise müüdi ~350 euro kandis, täpselt ei mäleta enam.

Google puhvrist leidsin igatahes kuulutuse, kahjuks pilte pole. Nendel säras masin nagu prillikivi igatahes.
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=ee

Kõik suured hooldustööd ning investeeringud olid reaalsuses loomulikult tegemata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 23:51 

Arva mis tahad . Lihtsalt naljakas on ,et keegi teeb uue kasutaja ,et ühte inimest maha teha aga konkreetseid näiteid toovad teised siin teemas mitte sina. Sa lihtsalt lisad linke ja teed maha ilma konkreetset näidet toomata ja see on lihtsalt imelik kuid samas ka naljakas
enn80 kirjutas:
Onedream kirjutas:

Ma ei plähmi niisama, on negatiivne kogemus ja soovitan selle diileri pakkumistega väga hoolikalt tutvuda. Ja foorumis ringi vaadates siis tundub et sa oled ka üks selline vennike kes 700 euri eest autosi kokku ostab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 23:58 

Onedream kirjutas:
Arva mis tahad . Lihtsalt naljakas on ,et keegi teeb uue kasutaja ,et ühte inimest maha teha aga konkreetseid näiteid toovad teised siin teemas mitte sina. Sa lihtsalt lisad linke ja teed maha ilma konkreetset näidet toomata ja see on lihtsalt imelik kuid samas ka naljakas
enn80 kirjutas:
Onedream kirjutas:

No sitt lugu,kui sa ule said ! Mine nuta patja kodus mitte ara oma hingevaludest hakka teist maha tegema igalpool !

Kuulutusse ma v]in mida iganes kirjutada... see ei ole kuskil keelatud...

Mine arene natuke!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2013 00:42 

Shadowz kirjutas:
Onedream kirjutas:
enn80 kirjutas:
Onedream kirjutas:

No sitt lugu,kui sa ule said ! Mine nuta patja kodus mitte ara oma hingevaludest hakka teist maha tegema igalpool !

Kuulutusse ma v]in mida iganes kirjutada... see ei ole kuskil keelatud...

Mine arene natuke!!!

Väga hea et sa ennast ka puudutatuna tundsid :arrow:

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 41 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis