ksenoon kirjutas:
madisasd kirjutas:
Tead, Sa ei pea mulle midagi tõestama, veel vähem ma viitsin kuskile vaatama tulla, kas tõesti on autod olemas, mul on ausalt öeldes täiesti kama. Kui sul on olemas kõik need masinad olnud siis lucky you, aga milleks teha ostuabi teemasid, kui sa nagunii autod ära ostad ja juba imelise kahe nädalaga nendest lahti saad, sellest ma küll aru ei saa. Tõsiselt, kui veerand su autoteemadest tõele vastab, siis sa peaksid tõsiselt kaaluma karjääri professionaalse automüüjana, sest platsid on täis neid 5-7 aastat peetud premium autosid, millest keegi õieti huvitatud ei ole. Osta aga kokku lükka 30% katet peale ja kolme aasta pärast oled euromiljonär. Too veel euroopast saad käibemaksuga huiata ja oma teenistust veel rohkem tõsta, sest su müüdavad autod on ju kõik 0% käibekaga nagunii.
Automüük ei olegi kerge, aga olgem ausad vahel näkkab lihtsalt nagu ka seekord Audiga. Vahel müüd tõesti autot aasta või rohkem.
Tõesti ma ei arvanud ise ,et ma sellest 10 päevaga lahti saan. Inimene helistas, tuli vaatas üle, rääkisin kõik ära, lasin tal auto esindusse kontrolli viia ja paari päeva pärast olime juba pangas allakirjutamas.
Ise üldse mäletad, mis autod sa kõik maha oled müünud? Ma natuke tuhlasin siin, s-klass 1 päevaga, x5 ilmselt ka suht kärmelt max 2 kuud, aga ilmselt ei pannud ju kohe müüki autot, kui ostsid(mul on lihtsalt väga igav reede

). Rohkem ei viitsi tuhlata, kui panna siia juurde veel Q7-e 10 päeva, siis tuleb kokku tõeline automüüja, kellest tunneb puudust absoluutselt iga tallinnas tegutsev kasutatud autode pood/plats.