Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: MB CLS
PostitusPostitatud: 26.01.2013 02:39 
Kasutaja avatar

Ära poe nüüd, ootame kõik tehnilisest passist pilti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 02:39 

Ma võin niipalju tõestada, et ausalt tal oli Audi 100 C4

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 02:48 

ksenoon kirjutas:
madisasd kirjutas:
Tead, Sa ei pea mulle midagi tõestama, veel vähem ma viitsin kuskile vaatama tulla, kas tõesti on autod olemas, mul on ausalt öeldes täiesti kama. Kui sul on olemas kõik need masinad olnud siis lucky you, aga milleks teha ostuabi teemasid, kui sa nagunii autod ära ostad ja juba imelise kahe nädalaga nendest lahti saad, sellest ma küll aru ei saa. Tõsiselt, kui veerand su autoteemadest tõele vastab, siis sa peaksid tõsiselt kaaluma karjääri professionaalse automüüjana, sest platsid on täis neid 5-7 aastat peetud premium autosid, millest keegi õieti huvitatud ei ole. Osta aga kokku lükka 30% katet peale ja kolme aasta pärast oled euromiljonär. Too veel euroopast saad käibemaksuga huiata ja oma teenistust veel rohkem tõsta, sest su müüdavad autod on ju kõik 0% käibekaga nagunii.

Automüük ei olegi kerge, aga olgem ausad vahel näkkab lihtsalt nagu ka seekord Audiga. Vahel müüd tõesti autot aasta või rohkem.
Tõesti ma ei arvanud ise ,et ma sellest 10 päevaga lahti saan. Inimene helistas, tuli vaatas üle, rääkisin kõik ära, lasin tal auto esindusse kontrolli viia ja paari päeva pärast olime juba pangas allakirjutamas.

Ise üldse mäletad, mis autod sa kõik maha oled müünud? Ma natuke tuhlasin siin, s-klass 1 päevaga, x5 ilmselt ka suht kärmelt max 2 kuud, aga ilmselt ei pannud ju kohe müüki autot, kui ostsid(mul on lihtsalt väga igav reede :D ). Rohkem ei viitsi tuhlata, kui panna siia juurde veel Q7-e 10 päeva, siis tuleb kokku tõeline automüüja, kellest tunneb puudust absoluutselt iga tallinnas tegutsev kasutatud autode pood/plats.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 02:53 

:D :D

Tavai jah ma ei viitsi arutada seda teemat. Mingite suvaliste pässide arvamusest mul jumala savi. Kui nii väga huvitab siis tule vaata oma silmaga üle. Pärast suu lukus. Ilmselt huvitab sest muidu ei pläriseks siin. Las jäägu igaühele oma arvamus asjast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 02:57 

AntiL kirjutas:
LOL

kui ei huvita, mis sest teemast siis üldse teed? Või on see lihtsalt omamoodi alternatiiv andmaks teada, et nüüd on asjalood sedaviiisi?

Milleks see ostuabi nurk üldse siis on? LOL
PMi kaudu sain auto kohta suht palju teada, nii et minu jaoks kasulik(üks foorumlane on isegi omanud CLSi). Aga ju siis ei tohi teemasid teha.

Ei viitsi vaielda rohkem, nagunii see asi kuskile ei jõua. Ja madis võin niipalju öelda et antud CLS500t hiljem ma müüngi ilmselt aasta kui mitte kauem, sest sellisel on turg väga madal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 03:09 

Pigem korralikust cls-ist kergem lahti saada, kui Q7-st või S-ist, ehk siis sinu puhul võib arvestada poole päevaga 8)

ksenoon kirjutas:
AntiL kirjutas:
LOL

kui ei huvita, mis sest teemast siis üldse teed? Või on see lihtsalt omamoodi alternatiiv andmaks teada, et nüüd on asjalood sedaviiisi?

Milleks see ostuabi nurk üldse siis on? LOL
PMi kaudu sain auto kohta suht palju teada, nii et minu jaoks kasulik(üks foorumlane on isegi omanud CLSi). Aga ju siis ei tohi teemasid teha.

Ei viitsi vaielda rohkem, nagunii see asi kuskile ei jõua. Ja madis võin niipalju öelda et antud CLS500t hiljem ma müüngi ilmselt aasta kui mitte kauem, sest sellisel on turg väga madal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 03:13 

Jep. Ega ma selline nagu sina polegi kes 1 autot 10 aastat müüb. Ju sa siis oled selline tont et hirmutad ostjad kohe ära. Kui sa mind isiklikult ei tunne siis ära vigise ka siin.

/Ära hakka midagi vasta kirjutama, ma ei viitsi lugeda mingi "isa" stiilis posti kuidas 20 aastased on nolgid ja oh seda kadedust et noored saavad ka edukad olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 03:24 

Lapsuke läks närvi? Ära närvitse, elu on ilusam. Ma võin sulle saladuskatte all öelda, et mu plats müüb sõltuvalt kuust 15-25 autot, osad komisjonis osad oma autod. Sellepärast, et mingi lapsuke mulle tont ütleb mu elu seisma ei jää. Nuta patja, teismeline!

Kui iroonia, sarkasm ja huumor on sinu jaoks võõrad sõnad, siis võta võõrsõnadeleksikon ette, saad targemaks :)

Internetis autodega kelkimine ei ole mingi edu alus või tõestus, et oled edukas. Kellegi käest kingiks saadud rahaga autode ostmine on tore ja minule automüüjana loomulikult see meeldib, aga netis pidevalt kelkida, et ma olen edukas ja kõik asjad maksan sullis välja on natuke nõrgamõistuslik.

EDIT: Kõik 20-aastased ei ole kaugelt mitte nolgid, on täiesti normaalse mõistusega inimesi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 05:00 

Oh jumal, on ikka viitsimist inimestel..kunagi ära ei tüdine? suruge see kadedus kunagi alla ja alles siis on elu ilusam

Madis ma ei viitsi vaielda sinuga. tyhine tyli. Netis vaidlemine on köige motetum yldse. Tegeleme oma asjadega edasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 05:58 
Kasutaja avatar

Ega siin või jah vähe uhkemast autost teemat teha , või nõu küsida.
Inimesed kohe kallal nagu lõukoerad.
Ostuabi nurk ongi selleks , et nõu küsida .
Kellelgi kogemus mingite tüüpiliste vigadega mida kontrollida tasuks ja nii edasi.
Selleasemel , et poisile öelda " ala " vaata see tulede lüliti kipub ära kuluma , sorite teie hoopis tema rahakotis :D
Ja kui kellelgi ongi natuke uhkem elu , egas siis sellepärast tasu kohe maha teha inimest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 10:22 

taipoh kes seda autot müüb kas armani ülikonnas vanamees või nike dressides nolk. Kui auto korras ja hind hea mis vahet sel on ?

Pilt

Viimati muutis 4wd, 26.01.2013 10:28, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 10:25 

Ostuabist sai taaskord ksenja eraelu teema. Kaua võib? :D
Teemasse niipalju, et vahet pole mis mootoriga auto valid, võta ikka see, millega suurema kasumi teenid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 10:26 
Kasutaja avatar

Päris hea teema :D krt ei saagi nüüd aru kas tasub,siis CLS osta v mitte :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 10:51 

Mitte, et ma hr ksenooni sooviks kaitsta või midagi aga Q7 oli tal tõesti olemas ning ostis täitsa oma nimele ja ilma liisinguta.
Seega päris tühikargajaga tegemist ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 11:01 

kimbo kirjutas:
Päris hea teema :D krt ei saagi nüüd aru kas tasub,siis CLS osta v mitte :D

Ma ei tea, kuna ma ise pääsen autole ligi alles 2 nädala pärast kahjuks. Hetkel täitsa jalamees.
Muidu pakkumine oli hea, odomeeter vastab tõele 50 000km. Auto on väga vähe sõitnud ja seda on näha ning Silberis kontrollitud ka igaksjuhuks autot kui ka odo. Hinda andis kanguta selle arvelt, et autol puuduvad talverehvid( 245 40 ees ja taga 275 35 18). Auto on seisnud koguaeg kuivas ja soojas ruumis. Enne seisma jäämist sai veel 1200 euri eest hooldust ja vahetati kompressor (kontrollitud Silberis ja vastab tõele).2008a oli auto läbisõit 26 000. Tegu on härra R.Teimanni ühe autoga, mida ülivähe ta aga paraku kasutas. Auto on tema käes olnud alates 2008a.

Muidugi veel täislaks lisad mis CLSile toppida sai. Alates dünaamilistes/mazaaziga/ventileeritavad/soojendusega istmetest lõpetades keyless-go ja avariiennetus süsteemiga. Lisaks on peal siin teemas olnud õhkvedrustus koos kiirusetundliku rooliga.

Niipalju siis infot auto kohta. Auto on plaanis kinkida oma kallile naisele, mitte müügiks nagu mõni arvab! Ja üldse kes see 5.0 bensukat osta tahab. Suhteliselt tasub arvestada, et sellest autost on vääga raske lahti saada.

Viimati muutis ksenoon, 26.01.2013 11:12, muudetud 4 korda kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis