kalle kirjutas:
Bemmiga sõidavad kõik ringi sellepärast ei taha, samas tahaks odavalt ülal pidada...Nagu esmane eesmärk odaval autol ongi ju see, et neid on palju. E36le pole olemas asja mida bemmiklubist ei saa. Krdi ja kui tahad isikupärast autot osta, siis Alfasid ja renoosid saab selle raha eest küll. Või mõni esordi cabrio.
Mina valisin endale esimeseks 318 IS-i ja see valik oli väga õige. Kupee on selle raha eest piisavalt ilus. see on piisavalt öko, piisavalt käib edasi. Ja selle raha eest võid auto isikupäraseks teha. Mina eeslistan e36te igal juhul audi 80le, lihtsalt maitse asi.
Igatahes, mis diisleid mina vaataks,
VAG-i 1.9 55kw ja 66kw
Audi/Volvo 2.5 R5 103kw Audi 85kw R5 kärab ka
Minumeelest kärab ka Opeli/Isuzu 1.7diisel, aga kindlasti siin on vastaseid.
Mersu diislid, need mis sinu hinnaklassi jäävad, ehk siis 3.0 ja 2.5 ja 2.0, vaataks pigem turbokaid, 2.0 NA on üliuimane. Aga mersudiislid on töökindlad, samas lärmakad ja nats ehk janused.
Bemmi 2.4TD kärab ka kenasti.
Ehk keegi lisab veel, aga minu meelest nende mootoritega väga alt minna ei saa. Kui ostmisel sulaloll ei ole.
Bensukaid mina väldiksin kindlasti sinu hinnaskaalas kindlasti Mersude peal. Ja soovitaksin Bemmi kõiki mootoreid peale 2.0, mis on hea mootor aga pigem 2.5ne ja miskit japsi ala Honda kõik enamvähem millel kere veel ümber on.
Aga ütlen veel. Kui sa 1500 euri eest mingit isikupära tahad, siis on sul 2 võimalust. A) Ostad levinuma auto ja TEED ta stiilseks, või B) Ostad 1500 eest stiilse pilli, loodad et temaga koju saad, ja võid sammud smahästi jälle tuttava ühistranspordipeatuse poole seada
Tänud konstruktiivse vastuse eest. Väga informeeriv!
Nii palju ma olen siin järeldanud jah, et oma eelarve eest oleks mul mõistlikum osta mõni 500 eurine hästi hoitud junnike ja see oma nägemuse järgi lasta ära timmida. Mersuga oleks asi ilmselt natuke keerulisem kui odav osta... oskad sa ehk täpsustada ka mistõttu sa ei soovitaks selles hinnaklassis bensuga mersut osta? Liiga ebaökonoomne või mõni muu põhjus?
EDIT:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1590726 Kahju, et rool valel pool on