Memphisc kirjutas:
No ma ei tea mida
slowerd sa selle 10,5k eest pakud kui blocketis see 9k eest Rootsis müügis. Miku Nossov
http://www.blocket.se/ostergotland/Niss ... ?ca=20&w=39k? Mis ymmardus see selline on?
Kui nüüd täpne olla, siis on 90k rootsi kohalikku 9800 Euri!
Paneme siia juurde järgi mineku, ära toomise (laeva / lennupiletid), kohalik transport (Motala, kus auto asub, paikneb Stockist nt ~250km). Ja peamine, on Sul Rootsi aadress / kohalik kontakt seal, kes aitab paberimajandusega? Rootsis ei ole nii, et jalutad arki ja saad transiidikad, seal käib kõik postiga. Seda, et kohalik rootslane sind lambist oma numbritega minema laseb - noh võib jopata, aga üldiselt on nad pigem umbusklikud, kuna nad peavad need numbrid tagasi saama, et autot Rootsis pärast oma nimelt arvelt maha võtma. Lisaks arvesta siia, et kui minnakse laevaga siis oled öö laevas ja teise öö tagasi tulles, ja kuna see koht asub 250km Stockist, siis ei ole kindel, et yhe päevaga jõuad ära tuua auto ja õhtuks laeva peale. Lennukiga minnes on lootust ehk, kuna ei pea maanduma Stocki. Lisa siia veel muud kulud, kütus, söök, ja ajakulu - minu arust kui 10.5k euri on see auto sul maja ees, siis üsna hea deal

Muidugi, kui ma valesti aru sain, ja "sebimine" tähendab seda, et kannan Sulle 700 euri ja sa saadad mulle blocketi lingi vastu, kust ma 9800.- eest saan osta selle siis noh, oleks tegu täiesti tavalise Eesti stiilis "äri ajamisega"