Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 00:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Golf 3 (disla)
PostitusPostitatud: 19.05.2012 15:52 
Kasutaja avatar

marekm kirjutas:
Tervist härrased. Ma paluks spetsialistidel teha veidi tänamatut tööd, ning läbi interneti auto viga diagnoosida. Olen nillimas ühte golf 3 gtd'd. Autol mootoriga mingi viga. Auto seiskus pärast suures veelombist läbisõitmist, ning nüüd mootor ei tööta enam hästi. Käib aga ainult kõrgete pööretega. Auto omanikust naisterahvas ja tema suguvõsas olevad "spetsid" väidavad nüüd, ilma mootorisse sisse vaatamata, et üks keps olla kõver. Kui reaalne see on? Ning kui see on reaalne, mis oleks sellise asja remondi hind?

Ning üks küsimus veel... Mille poolest see Gtd on tavalisest tdi'st erinev? On ta parem või halvem

Diagnoosi kohta ei oska miskit öelda, aga td on 55kw vanakooli mootor. See G seal ees tähendas vist vähe paremat varustust, miskit GT(i) sarnast teemat, et sportlikumad istmed jne. Iseasi palju sellest üldse täna järgi on.
TDI seevastu on juba 66kw või 81kw mootoriga, ajuga juhitav versioon. Liigub paremini ja võtab vähem kütust. Linnas oli 55 ja 66kw vahe vist üle 2L 66kw kasuks kui õigesti mäletan, ei viitsi neid kaasas käivad raamatuid hetkel välja otsida.
Samas ma usun et neid 55kw mootoreid jagatakse täna suht võileiva hinnaga ja lihtsam on juba ära vahetada. Muidugi samas kui vahetada, siis juba äkki üldse 66kw peale üle minna, iseasi palju neid liikvel on juppidena, et komplektselt kätte saada. Vahetus muidu keeruline pole, mootori juhtmekimp on lihtsalt vahetatav, kaitsmeplokist paar pistikut lahti ja uus asemele.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2012 19:29 
Kasutaja avatar

ma autovõhikuna just mõtlen, et kõbera kepsuga ei tohiks see mootor käima minnagi, ilma et plokist tükke ei lendaks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2012 22:49 

marekm kirjutas:
ma autovõhikuna just mõtlen, et kõbera kepsuga ei tohiks see mootor käima minnagi, ilma et plokist tükke ei lendaks...

Läheb ikka, üks 530d sõitis tühikäigul läbi veelombi ja olid ka kepsud kõverad, longates töötas mootor. Kolb ei jõua enam nii üles kui enne, tükke ei tohiks lendama hakata, aga kõike võib juhtuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2012 08:08 
Kasutaja avatar

väga tänan info eest. kuna uued jupid pidada mootoriga kaasa tulema, siis võib ka ju remonti proovida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2012 11:00 
kui sul endal koht olemas on ja mutrivõti näpus püsib, siis ei näe ka kõige lollim neeger tõenäoliselt asjas probleemi.

nagu sulle siin juba tip'e pillutud on, siis ka kõige hullema stsenaariumi korral (pealolev mootor ei kõlba enam) saad minna lihtsama vastupanu teed & asendada selle uuega. golf 3'le leiad komplektseid mootoreid suisa võileivahinnaga.
alles jäänud mootorit saad kasutada doonorina e. panna kahest üks kokku või müüa varuosade pähe maha. tõenäoliselt, viimast moodu talitsedes, katad vana mootori müügist saadud tuludega ära uue mootori soetamiseks kulunud kulud.

ühesõnaga kõik, mis ma öelda tahan, on see, et korralikult korda tehes-hooldades, kestab ta sul ka aastaid.
ega asjata ei öelda, et tehnika kestaks ka lastelasteni, kui vaid kere ümbert ära ei mädaneks.

Üles

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis