Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:03

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 78 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: mida valida: x5 või vw touareg
PostitusPostitatud: 27.08.2012 23:28 

DevilDeVille kirjutas:
ja jõudsimegi sinna kõigetähtsamasse punkti välja, kes kuipalju palka saab ja kes üldse kõigekõvem mees on :hail järgmisena oleks veel oluline esile tuua, kuimitu "pihvi" on kellegi alt läbi käinud jne.

kui inimeseloom on sedavõrd piiratud, et elu kvintessents seisneb töölkäimises ning teenitud veeringute eest võimalikult "autoriteetse" liiklusvahendi liisimises ning lagunemisega võitlemises, siis antagu aga lahkesti minna. lihtsalt remargiks - alati on südantsoojendav vaadata, kuidas näiteks tehaseuue kallimaotsa liisingauto ja liisingkoduga tegelased käivad koleda kuuprotsendiga raha laenamas inimeselt, kes sõidab tuima kolhoosniku näoga oma 20 aastat vana kulguriga ning itsitab pihku. jutt siis mitte tüüpilistest ülelahe ehitustöölistest vaid seltskonnakroonikate figurantidest. ja see trend on pikki aastaid üha tõusuteel.

ja see hoolduseiba on ka satiir - paljud inimesed jooksevad oma regulaarselt esinduses hooldatud uute masinatega regulaarselt plaanivälistes remontides käia.

Just keerasid mu jutu kuidagi kahtlaselt ringi. Ma just nimelt olen selle vastu, et inimesed oma viimaste veeringute eest omale hirmkalleid autosid ostavad ja liisinguid maksavad. Ise sõidan 12 aastat vana Chevy Venturega ja olen rahul. Ei maksa liisinguid, kuigi vaadates siinset seltskonda ja mõttemaailma, siis peaks vähemalt 2011 aasta x6 või s500ga ringi veerema. Ja ei, elu ei seisne töölkäimises, aga paraku praeguses maailmasüsteemis, kus raha tekitatakse võlgadest ning paljast õhust võlakirjade najale, siis on see ainuõige meetod enese elatamiseks. Ja kui sa oled nii pervertliku mõttemaailmaga õel ja kahjurõõmus inimene, et võtab südame soojaks, kui keegi oma autoga remonditöökotta on tulnud, siis "Please, kill yourself."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2012 01:24 
Moderator
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Puht uudishimust küsiks, kas kellelgi on kokkupuuteid ka diisel Foresteriga?

Väga öko, väledam kui bensukas, nõrk sidur ja hooratas. Hea auto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2012 09:59 

DevilDeVille kirjutas:

ma ilmsesti ikka täiesti õiget närvi tabasin, kui sa oma palganumbrist edasi jahvatad :D tubli poiss, et importmaal teenitud raha uue(mapoolse) selgesti ülehinnatud liikuri liisingule ei kuluta, samas ei taha ma absoluutselt teada, kui palju sa omastarust teenid või siis kui kõrgele pulgale sa oma teenituga endaarust skaalal positsioneerud. tõesõna ei huvita. mina näiteks olen juba kümmekond aastat töötu ja täiesti rahul enda nullsissetulekuga. sõuvatt ja huukeers.

punkt b, tõepoolest puudub mul empaatiavõime hättasattunud lollide osas, kes "tasemel olemiseks" üle oma varju üritavad hüpata

Enda silmas palki ei näe, teise silmas pindu küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2012 11:22 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Ärge näkku lööge, aga Q7 polnud valikus?

q7 laguneb nagu R klassi mersu ju :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2012 11:29 

FOX1000 kirjutas:
mkb kirjutas:

Sooviks kohe näiteid, et kus Q7 laguneb nagu mersu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2012 11:41 
Kasutaja avatar

POZ kirjutas:
FOX1000 kirjutas:
mkb kirjutas:

Sooviks kohe näiteid, et kus Q7 laguneb nagu mersu.

Firmas kus töötasin,oli ühel investoril q7 ja oli võrreldav R-ga

ja ma ütlesin nagu r klass,mitte nagu mersu

Viimati muutis FOX1000, 28.08.2012 15:04, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2012 12:59 

FOX1000 kirjutas:
Firmas kus töötasin,oli ühel investoril q7 ja oli võrreldav q7-ga

Oled sa pidanud ise mõnda Q7-t?
Võiks rohkem oma kogemustest rääkida...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2012 14:22 

Erinevalt FOX1000`st on mul kogemusi rohkem, kui vaid ühe "investori" Q7`ga ning seda julgeks soovitada küll.

Suhteliselt töökindel ja mugav masin. Eks neilgi on omad tüüpvead nagu 3.0 v6 diislitel sisselaske kollektorid või siis egr`i ummistumine.
Esimese likvideerimine ca 500€, teine tunduvalt odavam. Kuna eestlane ostab omale maasturi vaid linnas tööl käimiseks siis enamikud saksast toodud diislid vajavad aegajalt ka DPF`i jõuga puhastamist. Siia regiooni müüdud masinatel on softi veidi muudetud ja hakkab juba linnas seda filtrit puhastama. Mõnel juhul on olnud ka probleeme dpf`i rõhuanduriga. Veermik on väga lihtne ja samas kestab väga hästi, kui vaid vähe kvaliteetsemaid detaile kasutada.

Hetkel on muidugi veel vara rääkida Q7 kestmisest sest tegemist suhteliselt uue mudeliga. Enamik müügis olevad al. 2007. Liiguvad ka mõned 2006a mudelid. Saksast toodud masinad reeglina läbisõitudega 300k+ km`i, mis meil sujuvalt alla 200k`i keritakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2012 15:05 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
FOX1000 kirjutas:
Firmas kus töötasin,oli ühel investoril q7 ja oli võrreldav q7-ga

Oled sa pidanud ise mõnda Q7-t?
Võiks rohkem oma kogemustest rääkida...

ei ole pidanud ühtegi q7 ,puutusin lähedalt kokku sellega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2012 15:48 

POZ kirjutas:
Erinevalt FOX1000`st on mul kogemusi rohkem, kui vaid ühe "investori" Q7`ga ning seda julgeks soovitada küll.

Suhteliselt töökindel ja mugav masin. Eks neilgi on omad tüüpvead nagu 3.0 v6 diislitel sisselaske kollektorid või siis egr`i ummistumine.
Esimese likvideerimine ca 500€, teine tunduvalt odavam

Erinevalt veast võib likvideerimine ka odavam olla. Esmased komplektid sisaldasid minu teada kollektorit koos vajaminevaga, kuid praegu on saadaval ka vaid labade mootorid ja muu kui kaasa vaja. Ühel 3.0 sai vahetatud mootor, hinnaklass oli umbes-täpselt 90 € kanti. Pärast seda oli probleem lahendatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2012 18:33 

Mis rohkem lugeda ja mida rohkem süveneda, seda enam paneb imestama, et miks mõned nii vinged-teadjad vennad nii õnnetut elu elavad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2012 23:29 

DevilDeVille kirjutas:
q7 suurimaks veaks loen ennekõige idiootset siseruumi. kellegi arust on jubetore ehitada keskkonsoole, mis mõeldud jalututele inimestele. samuti on äärmiselt nüri juhitaguses istmereas õlg vastu klaasi sõitmine. nende välismõõtude juures golf variandist väiksem pakiruum on ka muidugi saavutus omaette.

Millega sa ennast süstid,et sellist jama suudad siin toota?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 00:41 

DevilDeVille kirjutas:
q7 suurimaks veaks loen ennekõige idiootset siseruumi. kellegi arust on jubetore ehitada keskkonsoole, mis mõeldud jalututele inimestele. samuti on äärmiselt nüri juhitaguses istmereas õlg vastu klaasi sõitmine. nende välismõõtude juures golf variandist väiksem pakiruum on ka muidugi saavutus omaette.

Keskkonsooli pointist ei saa aru, kuigi ei ütleks, et loeks su poste esimest korda. Isiklikult salong väga meeldib, koostekvaliteeti ei pea häbenema, S-line istmed toetasid ilusti, nendega polnud talvel ka külm istuda, kuna keskelt Alcantaraga. Minu 190 pikkuse juures kuskilt otsast väike polnud, minu taha mahtus ka minuga võrreldav vennike istuma. Võib olla kui tegemist rammumehega, siis pigistab jah "oksa" tagaaknast välja :evil:
Pakiruum rahuldas ilusti tavapere vajadused (auto oli 5 mitte 7 kohaline) ehk siis suur lapsevanker ja muu pagas mahtus ilusti sisse.
Lagunes niipalju, et peale garantiiaega tuli kahel korral vahetada keyless ukselinke kuna nende sensor suri meie kliimas (talvel suure külmaga) ära. Kõige valusam väljaminek oli õhkvedrustuse kompressor, mis esinduses vahetades oli ca 2k eurine lugu.
Rohkem pahupoolepealt ei mäleta, kindlasti võib olukord olla vastupidine kui läbisõidud paar korda suuremad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 08:48 

Mul ei oleks mitte midagi sinu "hinnangute" vastu kui need teemast teemasse ühte juttu ei ajaks sõltumata sellest mis autost jutt käib.
"Kitsas", "idiootne", "jalututele", "sodomiitide tehtud" jnejne.
Ütle ausalt, mis laevaga sa ise sõidad kui Q7 kitsas on ja ruumi pole?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 10:14 

Okei jätkame vaidlust.
Milline neist "maasturi" alla liigitub või vähemalt 4x4 on?

Neist esimese neljaga olen sõitnud ja ütlen ausalt-jubedamaid liikureid annab otsida.
Istmed vormitud, peatoed rudimentaarsed, tagaistmel põlveruum puudub jne...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 78 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis