Fluid kirjutas:
Just sinusuguste inimeste pärast (inimesed keda huvitab läbisõit) aetaksegi see läbisõidu teema nii püssiks. Aga sul lööks niiviisi p**a lahti kui sa näeks palju diiselautod enamus tegelikult sõitnud on. Võta auto24 lahti, pane sinna näiteks 2-3 aastat vanad diisel-BMWd, mida tõenäoliselt pole veel keritd, vaata mis on nende tõenäoliselt reaalne keskmine aasta läbisõit ja korruta see nüüd nende aastatega, kui vanat autot sina vaatasid. Mida sa siis omale ostad, kui kõikidel autodel reaalne läbisõit ees oleks?

Aga, milleks Sa sedasi togid, kui inimene räägib tegelikult õiget juttu? Nagu ta kirjutas, siis ära loe, kui ei meeldi. Tegelikult on asjal mõte olemas - autot saab ka teisiti müüa.
Olgu, ma saan aru, et see läbisõidu teema on üle paisutatud, aga kui juba kerimise kohta Sulle näkku valetatakse (pean silmas seda kuldset lauset "läbisõitu ei ole keritud"), siis on ka ülejäänud argumendid ülalpidamise ja muu sellise kohta küsitavad. See lööks aga e60'suguse auto puhul suuremal osal siinsest kontigendist pa*a lahti, nagu Sa kirjutasid, sest see ei ole Golf 3, mille juppe Sa põõsast leiad või mille juppe kilohinna eest kokku ostad.
Kui ise olen autot müünud, olen läbisõidu kohta vastanud alati nii nagu on - nagu odomeeter näitab, aga palju on keritud ei tea. Mina pole viitsinud mööda esindusi joosta või mnt kontrollida - igal mehel on see võimalus, mida olen ka pakkunud. Muidugi ma pole ka müünud poeuusi või uuemat sorti autosid.
Kui veel tähte närida, siis ega keskmine eestlane ei sõidagi e60'ga.
Kui edaspidi neid kuulutusi lingite, siis lisage ka auto reg. number juurde. Pärast lihtsam otsida. Võib olla ka hiljem mõnel mehel kergem müüa, kelle auto tihtipeale suli omaga äravahetamiseni sarnane.