Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 11:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 31.03.2010 11:45 
Kasutaja avatar

Alar, ma müüsin seda mersut, 2 päevaga, kuigi auto oli 20k eeki kirvem kui teised sama aasta arvuga :)
inimene tuli, ja ütles, et parem maksab 20k eeki ideaalses seisukorras auto eest, kui paneb remondi peale sama palju .. auto oli tõsiselt 5 pluss seisukorras.

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... fe4cfd7aac

P.S. auto polnud eile müüdud, vaid paar aastat tagasi ikka, siis olid hinnad 100k ringis, präegu leiab sellist panni seisukorras loomulikult ka 30k eeki eest :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2010 18:00 

Eile kl 7 õhtul panin auto24 autokuulutuse. Täpselt sama hinna, sama aastaarvu, praktiliselt sama läbisõidu ja täpselt sama varustusega auto oli müügis ka Amservis. 10min peale kuulutuse sisestamist tuli kõne, kus öeldi, et homme võtan sula kaasa ja saame kokku. Saime kokku, millegi üle nuriseda polnud, tegime väikse tiiru ja lõime käed :D

samas polnud midagi ka salatseda, auto oli ideaalses korras, täielik hooldusajalugu olemas, suur hooldus tehtud 1000km tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2010 11:09 

Miks maha müüsid? midagi uut tulemas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2010 11:25 
Kasutaja avatar

Ma küsiks nii statistika mõttes, et MILLE sa maha müüsid? Nii kiirelt sinu valikust võis vist liikuda vaid Camry?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2010 13:10 
Kasutaja avatar

Ja kui ma ei eksi, siis oli sinu Camry 2004 aasta? Ülejäänud selles hinnaklassis on ju 2002 aasta omad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2010 18:28 

2004 Camry oli jah. A noh, need ülejäänud tahavadki seal ulme hindu, ma müüsin sellega, mis on reaalne. Loodan vähemalt. Ja ega venitada polnud ka mõtet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2010 23:51 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mis hinnaga müüsid siis ja millega said ja loomulikult milline see antud camry oli aga üldiselt võis sul vedamine,õnn ,juhus olla nagu autoturg kipub olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2010 08:31 

Ühe tuttava Camry ostis üks borati-maa tegelane ära, päris korraliku nutsu eest. Jutu järgi tuli Toyotadele hulgi järgi. Eestis turulolnud eelviimaseid (n.ö. kandiline faceliftitud, kuskil 2001a) Camrysid pidi päris vähe saada olema ning neil on need hinnas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2010 10:39 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No nii üks väga aktiivne masu tingi soovib täna omale autot ja õhtuni on aega mõelda kas nõusse jääda ostja pakutud hinnaga .igatahes see jutt ja värk ,et turul olevatest mul kallim tuli ka lõpus jutuks .Igatahes ma ütlesin,et mida te minule helistate ,minge ja võtke mingi odavam siis ,et minul kiiret pole.Selline ikka väga kõüva mehe moodi tundus olema hääle ja jutuga ,et mul on,ma võtan ja teie annate minule.Ise ei tea mis vaevaga kraapis vahendeid kokku või laenas ,käis välisriigis ja nüüd tuleb bossi mängima.Teinekord sõiman korralikumalt läbi või ütlen sina maksad mulle minu hinnast 10-15k rohkem krd sitapea rsk.Sellele tolgusele peaks sõnumi saatma ,et olen nõus ja hinnale lisama 10-15k.Tänu ka sellistele s..takottidele on ka riikides raskemad ajad ,sest nemad tahtsid asju mida neil tegelikult pole võimalik saada .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2010 10:53 

njah mulle pakkus honda forumis üks tüüp vegede eest 1900.- krooni ja siis väitis, et ega auto24-jas sama suurte velgede eest küsitakse ka 5000.- et tema saab nendelt teistelt küll nii palju alla kui ta tahab ja üldse tundus kõva mees olevat ning ütles, et kui mina talle 1900-ga ei müü ega siis tema ei osta ka, et läheb ostab mõned teised aga temale lihtsalt meeldisid minu veljed :D krt neid komöödia "ostjaid" onikka suht palju liikvel kes loodavad, et inimesed on nii meele heitel, et kohe kui pakkuda pool hinnast müüakse maha kui räägitakse natuke ilusat juttu juurde, et miks ma peaks müüma kui teised ju ka müüvad odavamalt :D v mis iganes paska nad suust välja ei aja :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2010 13:40 

oopc kirjutas:
.Tänu ka sellistele s..takottidele on ka riikides raskemad ajad ,sest nemad tahtsid asju mida neil tegelikult pole võimalik saada .

Hoolimata su kesisest eneseväljendusoskusest on su jutus aegajalt mõni päris hea point sees. Aga selliseid tingijaid ja kõvatajaid on koguaeg olgu masu või mitte. Vend müüb mazdat ja pidi Tallinas näitama minema ühele tüübile. Ise tahtis näha ja lubas tunni pärast tagasi helistada aga ei midagi. Küsimus pole masus vaid mõningate tainapeade debiilses maailmavaates.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2010 16:23 
Kasutaja avatar

Noo kõik on loogiline ju...

Teatud ringkondades on lause : "Ma käisin täna ühte mersut vaatamas...võib-olla võtan ligi..." vähemalt sama kaalukas ja tunnustatud kui "...ma ostsin täna mersu" :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2010 22:30 
Kasutaja avatar

Sõber müüs bike. Naljakas oli vaadata, mis talle vahetuseks pakuti. Tema hinnast 20k madalamat hinda, mingit vana ja väsinud hyundai H1'te, c4 kerega planku A6'te ja nõuti veel peale maksmist jne. Lõpuks tulid vene keelt kõnelevad kodanikud käruga kohale, tegid proovisõidu ja maksid raha kohe ära(muidugi said natukene tingida ratta kõrval) ja sõber sai oma soovitud hinna kätte. Ühesõnaga igale asjale on ostja olemas, lihtsalt läheb müügiga kauem aega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2010 21:46 
Kasutaja avatar

Mingi uus mood on veel see, et pakutakse emexi hinnast paarsada krooni kallimat hinda (või isegi sama), ja põhjendataksegi sellega, et on kallim emexi hinnast, ja pole vaja ise sinna viimisega jamada :bs
Jutt siis odavatest autodest.
Täna juba 3-4 sellist pakkumist saanud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2010 00:46 

Ütle külma närviga oma hind ja ,et siis viige emexisisse või kuhu ise soovite see mind ei huvita. :) Kahju,et selliste asjadega tuleb kokku puutuda turul.Selliseid summasi tingitakse alla mida tingia pole elusees varem omanud.Tasuks teinekord ka panna vestluse käigus kauba hinnale see hind otsa mis kljent alla tingib ja siis süütute silmadega mõrtsuk tingiale silma vaadata.Igatahes tuleb vastavalt äkki suhtuda sellistesse huvilistesse jne jne.
Või siis ,et olgu ma olen nõus ,ütled selle summa mis soovid saada ja pakud triikrauda kauba peale :D Peasi ,et müüa ja kliendi vahel tekkis üksteise mõistmine :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis