Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 322  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autod, mille ostmisel, tasuks ettevaatlik olla!
PostitusPostitatud: 16.01.2016 15:06 
Kasutaja avatar

Kombimiis kirjutas:
Seega müüvad sinna ikkagi lõhkilaenamise äärel olevad sepad ja oma rappele viimset õlekõrt otsivad jörrid. (?)

Kogu sealne klientuur, nii ostjad kui müüjad, on suunatud inimestele, kes ei oska oma raha majandada + muidugi inimesed, kes ei viitsi oma ärasõidetud roikaid tuhandele tilganäppijale näidata. Seal pakutavate autode valikust on seda juba näha - suur osa masinaid on seal plankline premium autod - igast kaltsusisuga kraislerid, bemmid-audid-mersud-volvod jne. Ehk siis konkreetselt suunatud tüüpidele, kellel pole peenist ega raha selle kompenseerimiseks. Lohistatakse mingi 1200 eurine 20 aastat vana premium klass endale koju, naerdakse kõiksuguste ökotajate üle ja siis nutetakse, kui masin käima ei lähe või laiali kukub. Aga vähemalt on noks kompenseeritud. Paar kuud saab sõita, siis müüakse võla katmiseks kolmandale jorsile, kes saab paar kuud kompenseerida ja nii see massin ringiga sinnasamale platsile 500ga tagasi ostetakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2016 10:12 
Kasutaja avatar

Tuttav just sai sealt 2004a mazda 3. Läks diisel passatit ostma, aga öeldi et tule kevadel tagasi.
Auto maksis siis 200€ sisse +järts umbes 2,5k€.
Autoste siis lähemalt: Kaugelt paistis enam-vähema, aga lähedalt julm. Üle kere roostes, spreiga värvitud. Tagumistele tiivaservadele oli pigimatt peale kleebitud ja üle värvitud. Uksed tagurpidi käinud. Kõik kohad, stanged , liistud , salong kõik asjad on kipsikruve täis keeratud. Mootor suitseb ja õli sees ei püsi. Kapoti alt kõik plastikud katki ja puudu. Aknapesu paakigi pole alles.

Tuli näitas mulle, et kui kõva pill see on. Ma üritasin selgitada talle kui loll taon ja kui palju ta persest sai ja et ainus õige variat oleks tal see 300€ korstnasse kirjutada ja see laip tagasi viia.

Tegi vähe nägusid ja ilmselt ta minuga nüüd enam järgmised 2 aastat kui seda maksma peab ei suhtle:D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2016 10:25 
Kasutaja avatar

TDS kirjutas:
Tu

selliste totude pealt teenitaksegi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2016 10:34 
Kasutaja avatar

Killer ma müüsin su ühele sõbrale Markelile saja euroga ostetud renoo meganni 1800 euroga ja sama õhtu sõitis sodiks ja läks kinni :kill

Viimati muutis offline, 17.01.2016 10:51, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2016 10:45 
Kasutaja avatar

offline kirjutas:
Killer ma müüsin su ühele sõbrale Markeile saja euroga ostetud renoo meganni 1800 euroga ja sama õhtu sõitis sodiks ja läks kinni :kill

Äkki sa tahad sellest pikemalt rääkida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2016 20:57 

Luuri kirjutas:
Fluid kirjutas:
MarttiEst kirjutas:
autojärelmaks24 vms, kõik mis nad seal teha oskavad, on autod ülipuhtaks ja okeid pildid.
ehk ideaalis, need mehed peaks pesula avama, mitte autosid müüma.
ISe pole neile müünud, ega neilt ka ostnud, kuid tean sõpru, kes neile müünud ronte, ning hiljem vaatad nende kodulehelt, no bljääää... :D
Pigem võiks see firma minna huumori teema alla :D

Sisuliselt sinu sõbrad ja sellised inimesed ongi siis ju põhjus, miks need autod seal on nagu nad on. Vaevalt et nad ise seal neid hullemaks teevad.

Sisuliselt sa juba arvad valesti. Nimelt sa ei tea milline oli kuulutus kui müüdi auto autojärelmaksule. Seal võis ju olla kõik vead valja toodud. Mitte et kaitseks aga kohe inimesi ühte patta panna on ka nõme.

Ma ei pidanud seda silmas, milline kuulutus on. Autorahaks vennad ei kirjuta mitte ühegi auto kohta midagi head ega halba (erinevalt näiteks legendaarsest Tartu autoärikast). Ma pidasin seda silmas, et neid risusid viivad sinna inimesed ise. Need autorahaks vennad pole ise neid autosid ära ruunanud ja siis müüki pannud. Et ühesõnaga kui ma viin oma ärah**ratud masina sinna müüki ja nad selle järgmisele vennale müüvad, siis tegelikult olen ju mina süüdi, et see auto selline on, mitte nemad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2016 21:00 
Kasutaja avatar

Aga nemad on süüdi selles ,et sinu sama ruunatud sandaali eest topelt hinda küsivad !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2016 21:15 

Fluid kirjutas:
Luuri kirjutas:
Fluid kirjutas:
MarttiEst kirjutas:
autojärelmaks24 vms, kõik mis nad seal teha oskavad, on autod ülipuhtaks ja okeid pildid.
ISe pole neile müünud, ega neilt ka ostnud, kuid tean sõpru, kes neile müünud ronte, ning hiljem vaatad nende kodulehelt, no bljääää... :D

Sisuliselt sinu sõbrad ja sellised inimesed ongi siis ju põhjus, miks need autod seal on nagu nad on. Vaevalt et nad ise seal neid hullemaks teevad.

Sisuliselt sa juba arvad valesti. Nimelt sa ei tea milline oli kuulutus kui müüdi auto autojärelmaksule. Seal võis ju olla kõik vead valja toodud. Mitte et kaitseks aga kohe inimesi ühte patta panna on ka nõme.

Ma ei pidanud seda silmas, milline kuulutus on. Autorahaks vennad ei kirjuta mitte ühegi auto kohta midagi head ega halba (erinevalt näiteks legendaarsest Tartu autoärikast). Ma pidasin seda silmas, et neid risusid viivad sinna inimesed ise. Need autorahaks vennad pole ise neid autosid ära ruunanud ja siis müüki pannud. Et ühesõnaga kui ma viin oma ärah**ratud masina sinna müüki ja nad selle järgmisele vennale müüvad, siis tegelikult olen ju mina süüdi, et see auto selline on, mitte nemad.

Ja mis lahendust sa pakud? Kui hooran oma auto ära, mis ma sellega siis teen? Ma ei tohigi seda enam müüa, sest auto on hooratud. Kui tahtmist korda ka teha pole, siis jätangi hoovi vedelema, kuna kellelegi müümine oleks kuritegu?.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2016 21:52 
Kasutaja avatar

Loll pole see küsib, loll on see, kes maksab

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2016 21:59 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Loll pole see küsib, loll on see, kes maksab

Just tahtsin sama kirjutada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2016 00:02 

Ega viga pole ju selles, et keegi oma sarapanni maha müüb. Pigem on nende puhul murekohaks valetamine, puudulik kontrollivõimalus, mitme lepinguga edasi parseldamine, ehk siis lõpuks pole kuskile pöörduda, kuulutavad firma alt, aga müüjateks on paberil eraisikud, kes pole firmaga seotud, jmt. Ärimudel on ikka nii vildakas, kui olla saab-seda näitab ka kaebuste arv-kahju, et riik nii hambutu on ja et leidub endiselt inimesi, kes siis kas enda teadmatusest või tõesti parema variandi puudumisel külastavad nende platsi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2016 03:28 

Ma ei näe probleemi selles. Nad ei küsi ju korraliku auto raha mingi sara eest. Nad müüvadki odavamalt, kui korras autod. Minna nii sinisilmselt turu keskmisest poole odavamat varianti ostma, ei saagi ju eeldada, et see korras on.
Kui on odav, siis tuleb arvestada, et suure tõenäosusega on ta ka põhjusega odav.

(ma ei ole selle kohaga kuidagi seotud. Pole sinna midagi müünud, ega sealt ostnud. Lihtsalt naljakas on lugeda, et "sain hullu ülelennu, ostsin e39 530d 738 euro eest ja tuleb välja, et sellel karbid läbi ussitand ja mootor suitseb.")

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2016 05:19 

ghozt kirjutas:
Ma ei näe probleemi selles. Nad ei küsi ju korraliku auto raha mingi sara eest. Nad müüvadki odavamalt, kui korras autod. Minna nii sinisilmselt turu keskmisest poole odavamat varianti ostma, ei saagi ju eeldada, et see korras on.
Kui on odav, siis tuleb arvestada, et suure tõenäosusega on ta ka põhjusega odav.

(ma ei ole selle kohaga kuidagi seotud. Pole sinna midagi müünud, ega sealt ostnud. Lihtsalt naljakas on lugeda, et "sain hullu ülelennu, ostsin e39 530d 738 euro eest ja tuleb välja, et sellel karbid läbi ussitand ja mootor suitseb.")

Nõus. Ka mina olen huvipãrast silmanud mõnda nende kuulutust, eriti neid mis hinnaga kuni 1000. Nendelt saab tihti sellises rahas auto kätte mida muidu ei kuuluta avariiliste oksjon ka veel(madala hinna piiri tõttu). Kallimate autode puhul liiguvad aga hinnad sinna turu konkurentsi kanti.

Lõpuks peab ikkagi ostja ise tegema otsuse. Meie oleme hoiatanud, meedia on hoiatanud nii helis kui pildis. Google ei ole ilma asjata arvutisse lubatud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2016 10:41 

ghozt kirjutas:
Fluid kirjutas:
Luuri kirjutas:
Fluid kirjutas:
MarttiEst kirjutas:

Ja mis lahendust sa pakud? Kui hooran oma auto ära, mis ma sellega siis teen? Ma ei tohigi seda enam müüa, sest auto on hooratud. Kui tahtmist korda ka teha pole, siis jätangi hoovi vedelema, kuna kellelegi müümine oleks kuritegu?.

Ära nüüd minuga riidle. Ma proovisin seda venda maa peale tuua, kelle sõbrad sinna sarasid müüsid ja siis ise kirus siis seda müügiplatsi. Samahästi võiks siis ju oma sõpru kiruda, et sinna sarasid müüvad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2016 11:12 

Väga huvitav, ma pole küll täheldanud, et nad ulmsesoodsalt asju müüvad. Neil on küll reeglina alati turu odavaim, aga järgmine isend pole eriti kaugel. Ja nende puhul pole jutt mõnest roostetäpist või auguga karbis 800€ E39 puhul vaid kokku jooksnud kastidest, mootoritest jne, mis juhtuvad 24h-48h jooksul reeglina peale auto ostu. Ja poleksgi probleemi, kui nö firmana esinev müügikoht võtaks mingigi vastutuse, eks neid "halbu" deale tule kõigil ette, aga kui peale sellist prohmakat kari tongis Russe sulle soojakust habemesse irvitab, siis on veits odav või mis. Samuti ei tasuks tähelepanuta jätta fakti, et nende puhul pole tegemist mingi vahtralehega, kes oma esimest parsat üritab kellegile pähe tõmmata, vaid reaalse mahuäriga, mis ongi ülesse ehitatud huiamise peale ja sellele ei tohiks ühelgi normaalsel inimesel väga õigustust olla.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 322  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis