See auto24 kalkulaator on üldse huvitav asi, tavaliselt hakkavad hinnad pihta kuskilt odavam ots +25%. Selle järgi ei saagi midagi vaadata. Pigem on ilmselt siin kirjutajate point see, et kui paned enda oma sinna odavama otsa algusse müüki, siis sinu eeliseks on läbisõit. See tähendab et hind peab ikkagi odav olema, seda väikest läbisõitu auto24 keskmise hinnaga ei tule keegi ostma. Eks loomulikult on erandeid, aga huvi tekkimiseks peab pigem ikka seal odavamas otsas olema, edasi on juba hea varustus, konkreetne värv jne mis võib rohkem raha tuua. Näiteks üks sõber mul vaatab ainult musta värvi autosid ja varustus peab ka suht hea olema. Ehk kui leiad sellise "lolli", siis võib küsida jah mõnuga, iseasi kas sinu pakkumine siis jällegi ainuke on jne. Ise pole kunagi sõidukit ostes värvile väga suurt rõhku pannud, pigem ikka uuem mudel jne.
Selles osas on tõesti õigus, et ega hoolduse ja muu sellise investeeringut keegi sõidukit ostes väga ei vaata. Ühel 2.5sel disla audil vahetasin enne müüki ära kõik rihmad, eelsüüteküünlad, õlid, vedelikud jne, forssi pakkumine oli äkki 800 kanti sellele. Ok mul tegi üks tuttav mõned asjad soodsamalt ära, aga noh omajagu läks alla ikka. Müües see väga juurde ikkagi ei andnud, kui sai ette vuristatud, mis kõik tehtud. Samas kui teisel autol ei ole rihma vahetatud ja müüd, siis jälle virisetakse

, aga ilmselt kui ma kõik ära teeks ja 500 otsa paneks, siis ta jälle seda autot vaatamas ei oleks.