_siim_ kirjutas:
Part,tõde seda kui fakti,et bemmile saad keskmiselt 7k eest mootori,kasti,juhtmestiku ning aju.
Cossu 2,0 pole jutuks olnudki,selle hinna eest saab paar tööautot nagu sul,
2,9 cossu ülalpidamiskulud on ulmelised,olgu ta siis vana 14xkw või uus15xkw + enamus ei saaks selle töölepanekuga hakkamagi.
Sierrat on mõtekas ehitada ainult nii nagu Mihkel selle ette võttis,aga seda on raske nimetada mingiks säästuprojektiks mille iga mees valmis garaasis keevitab.
Samas kes ütles üldse et sierra peab olema cossu,võib ju vabalt ka võtta thunderbirdi 3,8 supercharged või exploreri 4,0 mis istub sirtsu käigukasti otsa,hind sellel ingi 10k ja peale
Ma ju tegelikult eelpool mainisingi, et sierrale saab ka erinevaid mootoreid peale aretada, 2,9 cossu oli lihtsalt üks näide.
Seega, arvan et asi sõltub ikkagi sellest, mis juppe sul õnnestub saada tuunimiseks, arvan et ei tasuks päris öelda, et bemmi on odavam tuunida, kuigi see võib nii kujuneda ja eks bemmile on juppe meibi jah rohkem võtta.
Samas võimsaid forde on jalaga segada jne ja muidu võimsaid mootoreid, mida sierrale kõige hullem polegi aretada meistrimehe poolt E30 bemmi, pead ka nagunii hakkama ümber ehitama.
Alati on võimalus ka, olemasolevat mootorit järele aidata.
Kui sa mõtled mu päris tööautot, siis see maksab rohkem, kui cossu sierra.
Kui mõtled mu sõiduautot mersut, siis seda saab cossu sierra raha eest umbes 2-3, sõltub seisukorrast ja juhusest.
Muidugi, kui rääkida mõõdukast tuuningust ja veel nii, et sierra sobiks suurepäraselt igapäeva liikuriks.
Siis uusima scorpa mootorid 2,0 100kw ja 2,3 108kw, mida on võtta manuaal kastiga, istuvad sierra peale üsnagi lihtsalt.
Ma ei anna küll pead, sest ma ei tea täpselt käigukasti sobivust, aga mootoriga pidi nii olema, et scorpa karteril peab mingid õli jahutusribid alt ära lõikama ja siis saabki sierra peale selle aretada.