Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 48 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: RHD auto Eestis tänavalegaalseks
PostitusPostitatud: 04.02.2012 12:24 

Küsimus - Palju skyline r34jasid üldse eestis on? Arvel ma mõtlen.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2012 19:31 
Kasutaja avatar

Olen selle teema üksipulki läbi käinud, pakun ELS kullerteenust oma firmaga, ja tõin Inglismaalt kaubiku selleks. Niipalju kui ARK jutust aru sain siis suvalist sport või sõiduautot postiautoks arvele EI saa, peab ikka kaubik vms olema. ARK nõudis minult koostöö lepingut Eesti Postiga lisaks tahtis näha firma tegvus ala, mille märkisin ka "üldpostiteenus" kui firmat asutasin. Arvele läksin Pärnu ARK võtma, ja no seal on ikka tõesti oinad koos, vaatasid seda masinat nagu maailma ime, pildistasid ja uurisid iga nurga pealt, lõpuks öeldi et saadavad paberid kõik Tallinnasse ja nemad otsustavad, enne seda pidin maksma veel ära 190€ üksiktüübikinnituse riigilõivu. Nädal hiljem Tallinna ARK-st helistatti et mine võta masin arvele ja saan 190€ tagasi, kuna läks tava tüübina arvele. Lihtsalt Pärnu ARK vennad ei tea mida nõuda täpselt ja siis nõuavad kõiki asju...algul saadeti mind põhim üldse sealt kabinetist minema kui läksin jutuga et mul parempoolse rooliga masin ja tahan arvele saada.
Kokkuvõtteks sain masina arvele ja teen tööd nüüd sellega...pean ütlema et tööd teha linnas sellise kaubikuga on tunduvalt parem, tõmbad tee äärde ja hüppad autost otse kõnniteele jne...
Mingeid transiit numbreid siia sõitmiseks vaja ei ole, sõidad Inglise nr-ga, ja kõik on OK, Eestis saab isegi kindlustada Ingl numbriga autot, kallis on aga odavam ikka kui UK-s, Kindlustus EST pakub sellist kindlustust, "tarnes olevale sõidukile".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2012 23:22 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:
natuke on teemat näpitud ning selle tulemusel sünnitati selline infomaterjal: http://www.mnt.ee/index.php?id=17523

Ei puuduta otseselt seda teema, aga üks artiklis kirjeldatu ajab vähe vihale küll.
Ma ei mõista, miks ARK käsib uurida margiesindusest, ometigi on ju ka neil info olemas, kust see auto pärit on ja regades pikalt saadetaks kui selle oled juba kohale vedanud.
Hiljuti olin ise seisus, kus kliendi palvel oli plaan ühe Saksasse järgimindava auto kohta natuke maad kuulata. Uurisin ülevaatuspunktist (Pealtnägija ajendil), sain aru et saavad kontrollida ainult ülevaatusel olevat reaalset sõidukit, kui ülevaataja endale autot käis toomas koheldi teda ennast kui kurjategijat, kui helistas ja tahtis uurida.
Maanteeamet (ARK info) soovitas ka siis autoesindust. Autoesindus aga ei saa ju mulle öelda kas auto on varastatud või ei. Neil peaks ju samas see info kättesaadav olema.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 48 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis