inimene kellel on lihtsalt igav, või mingi haige.. kui töötasin müügiplatsil, käisid mull mingi 2-3 "püsiklindi" kes pidevalt käisid autosi "proovimas" lõppuks ma neid lihtsalt ei vitsinud "teenindada"... aga uus müüja - noor poiss pidevalt raiskas oma aega nende jobude peale.. üks 3 või 4 aastat otsis endale sobiliku autot, teine oli mingi ostja, kes otsis sõiduki oma sõbrale.. ilmselt see "sõber" elas tal peas... kutt ise roolis pole kunagi istunud, palus mind sõita roolis ja näitada mida auto suudab välja anda.. üks päev tüütas mind täiega, ja tegin talle ühe bemariga (318IS) hea sõidu ja kui tee hakkas otsa saama lasin drifti.. kuid kutt arvas, et paneme paugu, salongis oli tunda sitta haisu, ja kutt kohe ronis autost välja.. ja enam pole kunagi müügiplatsile ilmunud.. aga 2 teist kutti minu teada siia maani käivad autot ostmas, ja neil ka raha olemas, ja raha bensu peale jne..
siis kunagi oli mul müügis Porsche 911 SC 2.7..
seda autot käiti pidevalt "proovimas"..
auto oli nii pargitud, et oli päris nuss seda välja ajada, aga kuna ta oli siis müügis, kui igaüks ehitaja võis lubada endale osta sellist cashi eest, pidin krt seda välja ajama tilganäppijadele..
ajasin kord sellist porshet, vend oli mingi ala 40 aastat vana ja soliidse autoga, tegi proovisõidu, aga siis hakkas ila ajama, et autol pole roolivõimu, pedaalid rasked, pole konditsioneeri ja el. akna tõstukeid jne.. et auto talle ikka ei sobi.. kui kas ta saaks oma perega selle auto juures pilte teha? ja siis roniti tema maasturist mingi naine, lapsed jne.. hea, et koera kaasas polnud

teine kutt, kõvasti tahtis ise välja ajada autot, ma talle ei lubanud, kutt hakkas ennast kõva kutti mängima, ja räägima mulle, et ta oma elus sõitnud rohekm autodega kui mina

kuid suuris 7 korda seda porshet välja suretada, ja siis hakkas mingi 2000 rpm peal käike vahetama, ja mulle ila ajama, et selle porshega on mingi jama, et auto ei ligu üldse.. siis ütlesin talle, istu kõrvalitsuja istme peale, ja pane turvavöö peale! ja siis näitasin, kuidas POrshe sõidab, ja et alla 6000 rpm ei tasu käike vahetada

selle aja jooksul mis oli 911 meie käes, käis aint 1 tõsine vend, aga too tahtis vahetust oma Impreza WRX STi vastu.. see meile ei sobinud!