Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 23:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 21.05.2010 10:05 
Kasutaja avatar

Nüüd juba tahab täispaaki ka saada :). Iseenesest selline proovimine on mõistlik küll, ise uusi salongiautosid umbes kuu aega niimoodi proovinud. Samas jah niisuguse kirja peale vaevalt kedagi leidub. Enda kasutatud autot küll niimoodi kellegile anda ei tahaks. Ok kui ainult müügiauto ja kui ära ei osta mingi renditasu maksaks, siis mõtleks veel, et sellest poleks nagu otseselt "kahju". Kui ongi pärast miskit viga, siis rendirahadega annab korrastada (samas on selge, et see 4 veolise proovisõit ei tuleks kindlasti lihtne kulgemine). Aga jutuga, et a la ostan pärast bensu ka sisse :) ...
Praegu jääb küll mulje, et mingi "põnn" otsib endale suveks autosid, et sõprade ees kõvatada. Eriti kui selline tekst kohe esimeses kirjas, oleks et teine kolmas/kiri, kus uuriks pikema proovisõidu võimalusi jne. Eriti muidugi viitab sellele Kalvile tulnud vastus, kus paistab et seda raha pole tegelikult üldse olemas.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.05.2010 10:16 
Kasutaja avatar

arusaadav, et bullshitt kõik see jura, ma enda jaagupiga sain ise sõita siis kui ajasin treila peale, tagurdasin parklast ja siis otse haagise peale, ja rahul ostuga, siin aga mingi imelik jobu tahab katsetada panni, imho elueas rohkem ei anna mitte kellegile enda isikliku autot:
1. võib panna laksu sinu boonusega
2. paneb vastu puud
3. oli juhtum, kui üks tuttav palus autot, ja siis tuli välja, et minu autost müüdi mingi kanepit või midagi taolist, pärast tõesta mendile, et sa pole kurssis.
4. paps andis enda mikrobussi tuttavale, pärast kutt oli kadunud koos autoga, hiljem selgus, et kutt tegeles kontrabandaga, ja ei mäleta kas Saaremaal või Hiiumaal saati neid kätte, ja areteeriti, rootsis tuli paat ja papsi auto oli sigarette ja alkohooli täis..

et inimene ise otsustab, kas annab oma autot 1-2 päevaks täispaagiga või on targem.
aga mina naist ja autot ei laena!

Viimati muutis Scorpio Ghia, 22.05.2010 00:15, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.05.2010 23:54 

Tsiteeri:
aga mina naist ja autot ei laenata!

Vot õige! Mina ka ei laena, kuigi ise võiks võtta mõnikord, kui häda majas. ;) Enda auto laenamisega on ka kurvad kogemused. Olin küll kõrvalistmel, aga auto sõideti mahakandmisele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2010 17:08 

tossukunn@hot.ee to me
show details 5:27 PM (23 hours ago)

Auto: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... 20654adfda

Väga ilus auto teil. Ja täpselt teie just tahate sellest autost lahti saada, aga jälle minagi just sellist tahaks osta. Hind teil pisut krõbe on aga see mind ei heiduta. Rahaline seis hästi ja ma võlgu ei ole. Kas mootori tuuning teda katkivamaks pole teinud? Kui tihti õli vahetanud olete ja mitme KM tagant. Kas 1-2 päevaks autot laenata ka saab? Saaks proovida ja tunda seda nelikvedu kas see auto on mulle. Kütuse eest ei pea muretsema selle ma maksan ise kinni(mul tuttav toob venemaalt kütust kui autot ära ei osta siis võin natuke tänutäheks ka seda kütust kaasa anda)

Paistab, et selle kodaniku seiklused jätkuvad. On keegi temaga kokku ka saanud muidu? :D :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2010 17:11 

ma arvan et see on palliD

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2010 17:32 
Kasutaja avatar

Keegi, kellele ta järgmise meili saadab-võiks selle koomiku kuskile kohale meelitada. :think
Tahaks ise seda tonti ka lähemalt näha :kill Kahju, et kohe ise ei tulnud sellele mõttele :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2010 17:44 
Kasutaja avatar

pane või enda kuulutus ka üles :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2010 18:08 

BLACK-CIVIC kirjutas:
Keegi, kellele ta järgmise meili saadab-võiks selle koomiku kuskile kohale meelitada. :think
Tahaks ise seda tonti ka lähemalt näha :kill Kahju, et kohe ise ei tulnud sellele mõttele :(

milles küsimus, saada vastu ,et davai võin laenata küll sulle :D eks näis milline tont kohale ilmub kui üldse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2010 21:49 
Kasutaja avatar

ma tahaks ka seda pussukunni näha kes nii lolli pläma ajab.... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2010 23:06 
Kasutaja avatar

Ma vean kihla, et see vana loeb, ja irvitab kuskil .... Ilmselgelt mingi omamoodi armastuseleidja, kellel muud teha pole...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2010 23:32 
Kasutaja avatar

äkki hoopis kasutaja Kj? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 00:46 
Kasutaja avatar

inimene kellel on lihtsalt igav, või mingi haige.. kui töötasin müügiplatsil, käisid mull mingi 2-3 "püsiklindi" kes pidevalt käisid autosi "proovimas" lõppuks ma neid lihtsalt ei vitsinud "teenindada"... aga uus müüja - noor poiss pidevalt raiskas oma aega nende jobude peale.. üks 3 või 4 aastat otsis endale sobiliku autot, teine oli mingi ostja, kes otsis sõiduki oma sõbrale.. ilmselt see "sõber" elas tal peas... kutt ise roolis pole kunagi istunud, palus mind sõita roolis ja näitada mida auto suudab välja anda.. üks päev tüütas mind täiega, ja tegin talle ühe bemariga (318IS) hea sõidu ja kui tee hakkas otsa saama lasin drifti.. kuid kutt arvas, et paneme paugu, salongis oli tunda sitta haisu, ja kutt kohe ronis autost välja.. ja enam pole kunagi müügiplatsile ilmunud.. aga 2 teist kutti minu teada siia maani käivad autot ostmas, ja neil ka raha olemas, ja raha bensu peale jne..

siis kunagi oli mul müügis Porsche 911 SC 2.7..
seda autot käiti pidevalt "proovimas"..
auto oli nii pargitud, et oli päris nuss seda välja ajada, aga kuna ta oli siis müügis, kui igaüks ehitaja võis lubada endale osta sellist cashi eest, pidin krt seda välja ajama tilganäppijadele..

ajasin kord sellist porshet, vend oli mingi ala 40 aastat vana ja soliidse autoga, tegi proovisõidu, aga siis hakkas ila ajama, et autol pole roolivõimu, pedaalid rasked, pole konditsioneeri ja el. akna tõstukeid jne.. et auto talle ikka ei sobi.. kui kas ta saaks oma perega selle auto juures pilte teha? ja siis roniti tema maasturist mingi naine, lapsed jne.. hea, et koera kaasas polnud :)

teine kutt, kõvasti tahtis ise välja ajada autot, ma talle ei lubanud, kutt hakkas ennast kõva kutti mängima, ja räägima mulle, et ta oma elus sõitnud rohekm autodega kui mina :)
kuid suuris 7 korda seda porshet välja suretada, ja siis hakkas mingi 2000 rpm peal käike vahetama, ja mulle ila ajama, et selle porshega on mingi jama, et auto ei ligu üldse.. siis ütlesin talle, istu kõrvalitsuja istme peale, ja pane turvavöö peale! ja siis näitasin, kuidas POrshe sõidab, ja et alla 6000 rpm ei tasu käike vahetada :) selle aja jooksul mis oli 911 meie käes, käis aint 1 tõsine vend, aga too tahtis vahetust oma Impreza WRX STi vastu.. see meile ei sobinud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 01:19 
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:
itegin talle ühe bemariga (318IS) hea sõidu ja kui tee hakkas otsa saama lasin drifti.. kuid kutt arvas, et paneme paugu, salongis oli tunda sitta haisu

Driftikunn :D :D :D

Krt aina koomilisemaid postitusi tuleb viimasel ajal nö kunagistelt striitreisi autoriteetidelt ...

Aleks, siia oma ulmejutu sisse unustasid sa veel lisada libud, püstolid ja kohvri miljoniga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 16:14 
Kasutaja avatar

MarkoC kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:
itegin talle ühe bemariga (318IS) hea sõidu ja kui tee hakkas otsa saama lasin drifti.. kuid kutt arvas, et paneme paugu, salongis oli tunda sitta haisu

Driftikunn :D :D :D

Krt aina koomilisemaid postitusi tuleb viimasel ajal nö kunagistelt striitreisi autoriteetidelt ...

Aleks, siia oma ulmejutu sisse unustasid sa veel lisada libud, püstolid ja kohvri miljoniga :D

millal ma olin striitreisi autoriteet :)? libud, kohvrid ja püstolid olid teises ooperas :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 22:10 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Meelitage kuhugi ja püütke kinni.täitsa huvitav.
To Corbe võta taaga ühendust ja lepi koht kokku ,me kõik tuleme vaatama.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis