Toivoku kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Tänapäeval pead ikka väga autokauge inimene olema, kui usast toodud auto vin-i netti ei toksi
Tul iselle jutuga meelde( ma eite amiks) . Viisin oma subaru roima autorahaks platsile ja samal ajal kui seal prutat järgi otoasin soetas üks "ärimees" koos "spetsialisti" ja lapsega autot, nimelt chrysler 300c. Tehti tiir ümber auto, mindi sisse, võeti võtmed, vaadati seest pealt alt ylevalt ja siis paluti käivitada, tassiti kuskilt suur käivitus aku ja pandi käima, pill käis 5 mintsa kohapeal ja siis löödi käed ja minid pabereid vormistama, vormistamine võttis aega 5-1 mintsa. Kutt "ärimees" tuli välja, pill käima ei läinud. Toodi aku uuesti ja näidati kuidas lisaimmot maha võtta. ja siis noh uus omanik küsib,et palju kütust on, öeldie,t vähe aga tanklas ärge välja suretage sest noh ei pruugi enam käima minna, sest aku vajab laadimist. ja siis mingihetk autorahaks mees ütleb,et jah eks minge tankige diislit täis, sellepeale ärikas küsis,et oo kas seeon diisel vä. Tollel hetkel ma lithsalt itsitasin seal ja mõtelsine,t sellised väga autokauged inimesed ostavadki sealt autosid

Selle jutuga meenub mulle see kui õemees oli oma vennaga seal platsil kolme autot vaatamas käinud, ilma minuga konsulteerimata, õnneks nad päris lollid polnud:D
Kaks ei läinud üldse tööle ja kolmandal mis tööle läks oli rihm puruks jooksnud tühikäigul focus oli olnud see viimane:DD Igatahes autot nad sealt ei ostnud. Memories, talvel 2015 oli see olnud. Ps kindlasti see viimane müüdi starteri rikkega maha kui oli starteri voolujuhe puruks lõigatud, olen varemgi selliste starteri rikkega masinatega kokku puutunud:D