Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 15.09.2010 14:39 
Kasutaja avatar

Varsti näed siis :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 14:44 
Moderator

Ega väike põhjanaabrite külastus kulub nagunii marjaks ära :).

Vahepeal siis niipalju inffi, et sommid kandsid kahele inimesele + autole edasi tagasi praamiraha kenasti üle. Kell 17:30 täna punnu sinnapoole :D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2010 10:15 
Moderator

Käidud, müüdud. Väga hea kogemus. Kokku läks tehingule alla 10 minuti koos paberite vormistamisega ja rahatähtede kontrolliga pangas. Laevaga loksumine edasi tagasi oli meeletult tüütu :D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2010 12:16 
Moderator
Kasutaja avatar

antsa911 kirjutas:
Käidud, müüdud. Väga hea kogemus. Kokku läks tehingule alla 10 minuti koos paberite vormistamisega ja rahatähtede kontrolliga pangas. Laevaga loksumine edasi tagasi oli meeletult tüütu :D.

Mis laevaga Sa siis käisid? Mingi aeglase kruiisikaga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2010 12:32 

elukiire automüük. kuulutus netti üles, 30 minuti pärast kõne ning kolme tunni pärast olid tegelased kohal ja müüdud ta oligi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2010 13:24 

tets kirjutas:
elukiire automüük. kuulutus netti üles, 30 minuti pärast kõne ning kolme tunni pärast olid tegelased kohal ja müüdud ta oligi.

Kas tegu oli mingi TDI-ga või lihtsalt eluodavalt müügis? :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2010 16:07 

Harri_K kirjutas:
tets kirjutas:

Kas tegu oli mingi TDI-ga või lihtsalt eluodavalt müügis? :P

mõlemat :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 10:43 
Kasutaja avatar

neid debiilseid vahetusevariante on mul ka küllaga olnud. Müüsin ka Volkarit ja kirjas oli trükitähtedega: Vahetuseks pakkuda 4 ukselist Mazdat. Küll pakuti oopeleid, rollerit, kaks mingit motikaraibet ja helitehnikad, mobiitelefoni ja plasmatelekat :kill :kill No kamoon. Kui ma soovin vahetust kindla asja vastu, siis ma ei taha teisi asju. Ja üsna selge peaks see olema, et igal inimesel pole mitut masinat hoovipeal, ning vahetus tähendabki seda, et ma ei taha hakata su mobiiltelefoni müüma, ning siis saadud raha eest uut autot otsima, ning senikaua jalamees olla :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 18:45 
Kasutaja avatar

Auto24 tasub see "vahetuse võimalus" üldse tühjaks jätta ja kasvõi kuskile lisainfosse panna, kui siiski vahetada tahad. Enamus kasutab otsingus linnukesega märgistamise võimalust (ehk otsitakse, kas vahetuse võimalus väli on täidetud). Eks enamus, kellel mingi jama auto müügis (mida ei osteta) ei vaevu isegi lugema mis sul vahetuse kohta kirjas ja saadavad kohe kirja enda auto kohta mida vahetada tahetakse. Kuigi eks on ka selliseid, kes sõltumata sellest ikka pakkuvad, aga vähemalt oma kogemustel tundub et on vähenenud kui seda välja ei kasuta.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 20:10 

Samas tihtipeale inimene pole nii kindel endas, et ta ikka tahab seda mis seal kirjas, ise vahetanud ca 5 autot nii. Pakkuda võib ju alati.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2010 00:11 

Üks kolm-neli kuud tagasi müüsin ühte Pontiac Transporti. Tekkis autole huviline, kes käis masinat vaatamas ja proovimas. Ütles, et kui ülevaatuse ära teen siis tuleb võtab ära. Sai muidugi üle küsitud, kas kindel värk jne...
Järgmisel päeval kui ülevaatus hommiku paiku tehtud sai, helistasin ostjale. Siis käis juba jutt, et ikka ei taha.

Krt närvi ajas tol hetkel küll jube mustaks. :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2010 13:24 
Kasutaja avatar

Nõme on ka see, et tegelased pakuvad vahetust ja siis ütleb, et tule maiteakuhu vaatama. Krt ise tahab vahetada ja siis mina pean sõitma kus kurat...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2010 16:46 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma ei vaevu üldse mõtlema ja ostja on see kellega kaup ära tehakse osapoolte vahel,rääkigu ükskõik mida keegi soovib kas meeldib masin ,huvi suur jne ,selliseid jutte hinge ei võta.
Tilga näppijatest aga pole kaitstud sellegi polest mitte keegi vist eriti ,seda siis kui toodet käid esitlemas huvilistele.
Tingimisega ka samuti ,see pole automaniku probleem kui huvilisel raha pole aga eks osapoolte vahel tuleb ka kokkuleppeid.
Aga jah autoostjatele soovitus ,et ennem olge kindlad ,et teil on vahendid mingi asja soetamiseks ja siis hakake asja otsima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2010 20:42 
Kasutaja avatar

Neid helistajaid ja ''kohaletulijaid'' on palju, täna tuli esimene inimene autot vaatama ja ostis auto ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2010 23:12 

Krt!
Lugesin veits teemat ning vaatasin, et teistelgi narva ümbrusest tegelastega jamasid olnud.
Nii minulgi. Oli veits alla turuhinna auto müügis ning helistati jõhvist...mitmeid kordi uuriti ja puuriti. Järgnes see, et tulgu ma tööpäeval bussijaama vastu. No hüva - kui nii tuli takus eks siis kuidagi saab tööl räägitud.
Auto nähtud sibulatel ja hurra ostavad ära. Kuna rehvid teises linnaotsas siis neile järgi - võtsin veel teise auto ning lasin sibulatel endale järgneda ARK'i müügis autoga (jah - olen loll küll).
Sibulad ARK'is ilusti tegid kõik dokustaadid ära aga...sularahas maksta omaniku vahetuse eest ei saa - ise kah ei tahtnud sel hetkel kaardiga maksta kuna mulle veel auto eest maksmata. Pangamajas oli 0,5h lõuna ning sai peaaegu aeg ära oodatud.

Ja siis helistas sibulasele tema naine ning keelas autot osta.No palju õnne! Veidi üritasid nad hinda tingida, kuid sellise sigatsemise peale ma keeldusin.
Kahe autoga jälle teise linnaotsa ja siis sibulatel häda - linna ei tunne ja blää blää.
Sel hetkel tahtsin lihtsalt neist niivõrd lahti saada, et viskasin nad raisad bussijaama, et nad sinna ligidusse töllerdama ei jääks - jälle teise linnaotsa.

Krt, ausalt ei ole rassist aga selline suhtumine ajas ikka pa*a keema küll. Pool päeva kantselda neid ning tulu eimiskit.
Võibolla kokkuvõttes olin endast väljas seetõttu, et tehing pea-aegu oleks teoks saanud. Aga ega neil miskit minu aja raiskamise eest öelda ka polnud - ju see siis sealkandis tavaline.

Mihkel

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis