MiL472 kirjutas:
talon kirjutas:
MiL472 kirjutas:
Ma ainuke kellele tundub asi tilganäppimisena?

Osta see mis meeldib, oleks ju loogiline vastus nii odavate autode puhul. Tuksi lähevad nad kõik varem või hiljem.
Kui inimene teeb teema ja 3lk jooksul poel ära ostnud siis on kohe tilganäppija? Ja mis siis saab kui teema põhjal otsustab et ei tahagi ja teeb uue teema Opel vs VW vs Audi........?
Vaata. Ma loodan et ma eksin, aga olles näind kuidas siin sr-is asjad käivad, siis mingi kuri kahtlus on

Mingid illarid muudkui "ostavad" kogu aeg, aga ostmiseni paraku ei jõua kunagi

Ja teemapüstitaja kirjaoskamatus paraku ainult süvendab seda (eel)arvamust. Muide 6 (lehekülge) on suurem number kui 3.
Kõik kolm ju ka vähe erineva ideoloogiaga autod, ja kui aega on, siis internet infot täis, otsigu.
Nettis lugesin, sõpradel mõnedel ka on siuksed pillid, küsitud juba mis ja kuidas võib juhtuda midagi jne. mõtlesin siin ka küsida. Mida rohkem tean seda parem, nõus?
aga noh, ausalt öeldes tuleb tegelikult proovida kõik need 3, kuid bemmiga jõudsin kunagi varem tutvuda, sõita ja siis otsustada mis oleks parem. Muidugi siin SRis tuleb teema kohe. Detsembris kuskil. Mingit opelit ja VW kindlasti ei soovi ja ei hakka valima

et siis jh, näeme. Hetkel silmapiiril üks Mersu S320, BMW 740 2-3tykki, Audi A8 paar tykki. paraku ainult kaks nendest on Eestis aga vb olla see ei ole väga paraku, aeg näitab. Oleks ma Eestis siis protsess võis lihtsam olla.