Hahh, see on, kui kell 2-3 öösel kirjutada.
Lühidalt kokku võttes siis et kõik diil oleks sujunud, aga põhimõtteliselt parim sõber oli see kes lõi kiilu vahele. Jutt on tegelt endalegi lugedes üsna segane, aga põhimõte on see, et ükskõik, mis äri teed, hoia suu nii vait, kui võimalik. Kuna loos oli olemas ka nö. tilganäppija, siis lootsin, et sobib siia teemasse.
Naljasaade, teisipäeva õhtul lisas kriz. mind MSN'i olles igati huviline vahetama enda masinat minu oma vastu. Mainin kohe alguses ära, et jutt käib kaherattalistest. Sai kokku lepitud kompensatsioon ja ka transport. Pidi tulema neljapäeval mingi Eesti Energia kaubikuga. Kolmapäeva õhtul hakkas jutt muutuma - autojuht on telefoni välja lülitanud ja ei saa teda kuidagi kätte. ~22 ajal saadi lõpuks kätte ja vastus olevat, et too ei töötavatki enam selle töö peal, üsna hale vale, või mis. Lubas ostja, et tuleb mikrobussiga nädalavahetusel ise Võrru, kui hästi läheb, siis lausa reedel. Vahepeal oli ta loomulikult mind pinninud, et mis masinal vigu ja mina vastu tema masina kohe. Neljapäeva õhtul siis võttiski taaskord ühendust ja ütles et tal tekkis üks ostja, et pigem müüb ära. Selge. Rääkisin paari tuttavaga ja kõik ütlesid, et miks ma üldse oma pead vaevasin, 100% ju tilganäppija. Vahepeal aga oli foorumisse tekkinud post sisuga: "Ostan kasutaja kriz. masina, keegi midagi rääkida oskab selle kohta?". Rääkiski sellele ostjale keegi kasutaja (võimalik, et ka mitu inimest, pole kursis) mingit laimu. See tilkus ka minu kõrvu lõpuks avaliku foorumi ja ühe tuttava, kes tavalistelt suhtleb paljude inimestega sealt foorumist MSNi teel ja kuna ta oli pannud ka müügiteemasse ala. "korralik masin, soovitan", äratas see minus kahtlust. Lähemalt uurides oli ta teadlik, et tollele nö. ostjale oli keegi masinat totaalselt tõrvanud, hiljem selgus lausa, et kriz. olevat vihane, et ma ta ostja olen minema ajanud ja ta masinat maha teinud ning nüüd on poiss õnnetu, et ei saanud minuga äri teha, ega ka tolle raha näppus ostjaga. Uurides kriz.'lt, millest siis selline arvamus, et mina süüdi, sain kohe peapesu, kuid peale pikemat vestlust selgus, et keegi õlinäpp oli igasugust huvitavat infot ka minu masina kohta rääkinud, mis oli tegelikult paarile paremale sõbrale räägitud naljaga (LOE: masin liigub ühe kolvirõngaga, kahe asemel, mis on üsna ebareaalne, sest seljuhul poleks kompressioon silindril nagu uuel mootoril jne). Hiljem selgus veel, et talle olevat veel ühte masinat Võrust (!!) vahetuseks pakutud, siis suutsin pildi kokku ajada, miks sõber minu masinat ja üle-üldse mind maha üritas teha.
Üsna keeruline lugu jah, aga muutsin veidi, ehk tajute nüüd biiti.
_________________ Müüa Volkswagenite (aastatest 74-00), Nissanite, Opelite, Fordide ja erinevate pakibusside varuosi!!
|