Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 01:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 26.10.2010 14:43 
Kasutaja avatar

Auto: www.auto24.ee

Kui vigu ei ole,võin pakkuda 55000

Edu
5xxx

Äge kiri, auto letikas on 67k ja siis kui midagi viga ei ole, peaks üle 10k soodukat tegema, Tõeline huviline ikka... Ja selliseid tuleb sitaks.

Üks päev käis üks ja küsis kohe otse välja, et tema otsib autot umbes 45k ja peaks 35k kätte saama. Muidu üldse huvi ei olegi, ei tea kas isehakanud autobisnesmän v mis...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 20:21 
Kasutaja avatar

tere ehk on huvi vahetada samsung sgh D-830 + nokia 6230i + beko
gaasipliit 3 auguga (elektri ahi) + viasati komplekt 3 peaga pann ja
häkitud düüner, seega üle 900 vaba kanali ülemaailma + beurer pm 45
pulsikell + 6000.- eest jawa varuosi

Päris huvitavaid pakkumisi tehakse ikka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 21:07 
Kasutaja avatar

mulle pakuti täna tallinnas asuvat tatoo salongi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 21:15 

kj kirjutas:

Kogu maine vara antakse ära vist :D

Vahetan kodu auto vastu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 22:16 

kj kirjutas:

Palju lihtsam ju kui seda kola kõik eraldi müüma hakata :D Ja kui sellega nõus pole, võib veel kaasa anda 2 kruusi, lauanugade komplekt, juuksesirgendaja ja XL suuruses korralik meeste sulejope (kantud üks talv, praktiliselt uus) :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 01:15 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
kj kirjutas:

Palju lihtsam ju kui seda kola kõik eraldi müüma hakata :D Ja kui sellega nõus pole, võib veel kaasa anda 2 kruusi, lauanugade komplekt, juuksesirgendaja ja XL suuruses korralik meeste sulejope (kantud üks talv, praktiliselt uus) :)

aga poolik vetsupaberirull, nõudepesukäsn, koera toidukauss ja lapse koolikott ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 02:34 
Kasutaja avatar

Naljasaade, teisipäeva õhtul lisas üks kutt mind MSN'i olles igati huviline vahetama enda masinat minu oma vastu. Mainin kohe alguses ära, et jutt käib kaherattalistest. Sai kokku lepitud kompensatsioon ja ka transport. Pidi tulema neljapäeval mingi Eesti Energia kaubikuga. Kolmapäeva õhtul hakkas jutt muutuma - autojuht on telefoni välja lülitanud ja ei saa kätte. ~22 ajal saadi lõpuks kätte ja vastus oli, et too ei töötavatki enam selle töö peal. Lubas ostja, et tuleb mikrobussiga nädalavahetusel ise Võrru, kui hästi läheb, siis lausa reedel. Täna õhtul võttis taaskord ühendust ja ütlesin et tal tekkis üks ostja, et pigem müüb ära. Selge. Rääkisin paari tuttavaga ja kõik ütlesid, et miks ma üldse oma pead vaevasin, 100% ju tilganäppija. Vahepeal oli foorumisse tekkinud post sisuga: "Ostan kasutaja kriz. masina, keegi midagi rääkida oskab selle kohta?". Rääkiski sellele ostjale keegi kasutaja (võimalik, et ka mitu inimest, pole kursis) mingit laimu. See tilkus ka minu kõrvu lõpuks avaliku foorumi ja ühe tuttava kaudu, et rollerit oli keegi tõrvanud. Uurisin tuttavalt lähemalt, et mis teema on. Ta ütles siis, et see kriz. vihane, et ma ta ostja olen minema ajanud ja nüüd on poiss õnnetu, et ei saanud minuga äri teha, ega ka tolle raha näppus ostjaga. Uurisin kriz.'lt, millest siis selline arvamus, et mina süüdi, sain kohe peapesu, kuid peale pikemat vestlust selgus, et keegi õlinäpp oli igasugust huvitavat infot ka minu masina kohta rääkinud, mis oli tegelikult paarile paremale sõbrale räägitud naljaga (LOE: masin liigub ühe kolvirõngaga, kahe asemel, mis on üsna ebareaalne, sest seljuhul poleks kompressioon silindril nagu uuel mootoril jne). Hiljem selguski, et seesama sõber, kellega enne rääkisin, oli kriz.'ile ka minu masinat maha teinud totaalselt. Loo lõppfinaal: tilganäppija ei saanud minuga vahetada, tilganäppija jäi ilmselt ilma rahaga ostjast, sõber suutis totaalse mägra maha mängida ja mina mõned närvirakud hävitada. Homme uurin ka tollelt vennalt, kes kriz. masinat maha tegi, et mis tollel häda oli, kas jäin ilma õnnest või õnnetusest. :?

Ühesõnaga, naljasaade ja püüan tulevikus selliseid vendi totaalselt vältida. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 05:46 
Kasutaja avatar

lühidalt öeldes ei saanud ma ka teistkordsel lugemisel sittagi aru... vb asi selles, et olen öö otsa tööl olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 08:19 

SpikeBMW kirjutas:
lühidalt öeldes ei saanud ma ka teistkordsel lugemisel sittagi aru... vb asi selles, et olen öö otsa tööl olnud.

Sekundeerin, öö sai muidugi magatud aga ikkagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 10:43 
Kasutaja avatar

Ka mina lugesin 3 korda läbi aga jutt ikka kisub segaseks ära vahepeal ja aru ma ei saa :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 11:46 
Kasutaja avatar

liiga kõrge intelligentsiga rahvas siin vist, ma va tobu sain aru küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 12:08 
Kasutaja avatar

Hahh, see on, kui kell 2-3 öösel kirjutada.

Lühidalt kokku võttes siis et kõik diil oleks sujunud, aga põhimõtteliselt parim sõber oli see kes lõi kiilu vahele. Jutt on tegelt endalegi lugedes üsna segane, aga põhimõte on see, et ükskõik, mis äri teed, hoia suu nii vait, kui võimalik. Kuna loos oli olemas ka nö. tilganäppija, siis lootsin, et sobib siia teemasse.

Naljasaade, teisipäeva õhtul lisas kriz. mind MSN'i olles igati huviline vahetama enda masinat minu oma vastu.
Mainin kohe alguses ära, et jutt käib kaherattalistest. Sai kokku lepitud kompensatsioon ja ka transport. Pidi tulema neljapäeval mingi Eesti Energia kaubikuga. Kolmapäeva õhtul hakkas jutt muutuma - autojuht on telefoni välja lülitanud ja ei saa teda kuidagi kätte. ~22 ajal saadi lõpuks kätte ja vastus olevat, et too ei töötavatki enam selle töö peal, üsna hale vale, või mis. Lubas ostja, et tuleb mikrobussiga nädalavahetusel ise Võrru, kui hästi läheb, siis lausa reedel. Vahepeal oli ta loomulikult mind pinninud, et mis masinal vigu ja mina vastu tema masina kohe. Neljapäeva õhtul siis võttiski taaskord ühendust ja ütles et tal tekkis üks ostja, et pigem müüb ära. Selge. Rääkisin paari tuttavaga ja kõik ütlesid, et miks ma üldse oma pead vaevasin, 100% ju tilganäppija. Vahepeal aga oli foorumisse tekkinud post sisuga: "Ostan kasutaja kriz. masina, keegi midagi rääkida oskab selle kohta?". Rääkiski sellele ostjale keegi kasutaja (võimalik, et ka mitu inimest, pole kursis) mingit laimu. See tilkus ka minu kõrvu lõpuks avaliku foorumi ja ühe tuttava, kes tavalistelt suhtleb paljude inimestega sealt foorumist MSNi teel ja kuna ta oli pannud ka müügiteemasse ala. "korralik masin, soovitan", äratas see minus kahtlust. Lähemalt uurides oli ta teadlik, et tollele nö. ostjale oli keegi masinat totaalselt tõrvanud, hiljem selgus lausa, et kriz. olevat vihane, et ma ta ostja olen minema ajanud ja ta masinat maha teinud ning nüüd on poiss õnnetu, et ei saanud minuga äri teha, ega ka tolle raha näppus ostjaga. Uurides kriz.'lt, millest siis selline arvamus, et mina süüdi, sain kohe peapesu, kuid peale pikemat vestlust selgus, et keegi õlinäpp oli igasugust huvitavat infot ka minu masina kohta rääkinud, mis oli tegelikult paarile paremale sõbrale räägitud naljaga (LOE: masin liigub ühe kolvirõngaga, kahe asemel, mis on üsna ebareaalne, sest seljuhul poleks kompressioon silindril nagu uuel mootoril jne). Hiljem selgus veel, et talle olevat veel ühte masinat Võrust (!!) vahetuseks pakutud, siis suutsin pildi kokku ajada, miks sõber minu masinat ja üle-üldse mind maha üritas teha.

Üsna keeruline lugu jah, aga muutsin veidi, ehk tajute nüüd biiti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 12:30 
Kasutaja avatar

ei biiti veel ei taju, aga selgemaks muutust jutt küll natuke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 12:36 
Kasutaja avatar

Pole siin midagi nii keerulist. Tilganäppijad on tavaline nähtus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2010 22:16 

Teada värk ju kuidas jaburad kuulujutud tekivad - igaüks kes midagi edasi räägib, unustab midagi rääkimata ja samas mäletab midagi valesti ja nii tekivadki täiesti jaburad kõlakad mis teevad süütust asjast palju kahju.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis